geoapis Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Salut stie cineva de unde pot cumpara teava esapament terrano II 2002, s-a rupt chiar acolo unde face bucla care ocoleste pe deasupra diferentualului spate, practic e rupta numai teava esapament toba de dinaintea ei e in stare buna. Stiti de unde sa cumpar sau daca e cineva prin Bucuresti sau pe linga Bucuresti in partea de sud care sa o repare ?, Preferabil in zona de iesire spre Alexandria. Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Ajutor terrano -teava esapament Salut Astazi mi-am refacut si eu traseul de tobe la un atelier de pe colentina ( inainte de intersectia cu fundeni cum vii dinspre carefour pe dreapta). Omul este super ok ( mi-a mai facut acum 3 ani serpisori pt o alfa 33). Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaic Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Ajutor terrano -teava esapament Gasesti tobe ieftine la Stelco sunt facute la Brasov.Eu mi-am pus tot esapamentul de la ei (montat tot in Colentina).Daca nu-i gasesti pe site suna la 0740702069. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Ajutor terrano -teava esapament Gasesti tobe ieftine la Stelco sunt facute la Brasov.Eu mi-am pus tot esapamentul de la ei (montat tot in Colentina).Daca nu-i gasesti pe site suna la 0740702069. Multumesc de informatie, am sa ii sun luni dimineata. Un nr de tel din colentina stiti pt a-mi face o programare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaic Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Ajutor terrano -teava esapament Poti sa te duci direct, nu sunt asa de aglomerati.Oricum e bine sa ajungi cu cateva ore inainte de ora 5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ago Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Ajutor terrano -teava esapament eu am confectionat/o din teava de indicator rutier de la A la Z si nu mai am probleme de vreo 4 ani , nu o pot rupe in teren si nu se coace, bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Terrano - teava esapament si mie mi sa rupt in acelas loc :grin:. Pentru inceput in locul tau as incerca sudura. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sony Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Terrano - teava esapament Este recomandat pentru Terrano II motorizarea KA24E 2.4i sa inlocuiesc esapamentul, in sensul unui diametru al tevilor mai mare si a inlocuirii galeriei de evacuare cu tevi dedicate asa cum este prezentat pe site-ul Stelco http://www.tobe-esapament.ro/ro/produse/esapamente-sport.php Diametrul mai mare al tevilor are vreo influenta asupra consumului ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate