Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Remote Control Searchlights.

Eugen Remus Cucu

Postări Recomandate

Salutare.

As vrea sa imi cumpar un proiector ca in poza si as vrea sa stiu daca are cineva montat asa ceva si o opinie despre el;rezistenta in timp,la apa,la lovituri de crengi etc.Orice parere este binevenita.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/remote%20control%20searchlight/1869-1.jpg

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Remote Control Searchlights.

sunt foarte tari si daca vrei poti incerca unul pe viu!sunt faruri de cautare navale!

eu am unul pe barca si inca unul pe iaht si sunt tare multumit! (culmea eu vand asa ceva ) iar pretul nici nu e mare,undeva la 800 RON.Avantaj faptul ca e amovibil(prinderea e pe ventuza),bec schimbabil de 55W de proiector auto,rotatie 360in jurul axei si baleaj de 70 gradepe verticala,telecomanda wireles.

Poti cauta modelul pe site-ul din semnatura!

modelul din poza are elementul in vid iar daca filamentul se arde se schimba tot!

Daca te intereseaza tel la 0728.949.049 Bogdan

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Link spre comentariu

Salutare.

As vrea sa imi cumpar un proiector ca in poza si as vrea sa stiu daca are cineva montat asa ceva si o opinie despre el;rezistenta in timp,la apa,la lovituri de crengi etc.Orice parere este binevenita.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/remote%20control%20searchlight/1869-1.jpg

La rezistenta anti hoti te-ai gandit?

Ca sigur s-ar lipii foarte repede de miste "maini dibace":ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

se desface din ventuza,dureaza 2 minute

Dodge Ram 1500 -04

Link spre comentariu

Din cate am vazut sunt si unele care se prind in suruburi

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Exista si cu talpa magnetica, nu stiu daca asta din poza are, dar tot asa arata :

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Capture-3.jpg

Lipoveanu a avut unul cu talpa magnetica luat de pe ebay si era identica cu asta de mai sus.

Link spre comentariu

exact! modelul are o ventuza care e actionata de o parghie ce creaza vid ,fixand farul de capota sau plafon + un ghidaj separat ce poate fi prins in suruburi!

Recomandabil e sa nu fie lasat pe masina dupa folosire,mai ales daca masina ramane in parcare!

Dodge Ram 1500 -04

Link spre comentariu

Nimeni nu a avut asa ceva montat pe masina sa imi spuna o parere , merita sau nu ?

Editat de Astral

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

ba da ,ti-am spus mai sus,este foarte bun ,are fascicolul "adunat" si bate de vezi ca ziua undeva la 600-8oom ! bun rau la vanatoare!:grin:

bune preturi alea pe E-bay!!! bune rau!!!

Dodge Ram 1500 -04

Link spre comentariu

Eu am unul pe portbagajul de pe plafon exact unde incepe parbrizul . Lumineaza super bine , vezi oriunde cu el din orice pozitie -nu trebuie sa mai faci alte manevre cu masina-e usor de dirijat din masina si il gasesti mult mai ieftin-in jur de 400 ron in Bucuresti. Detalii pe PM sa nu facem reclama. Poze cu pozitia lui poti vedea intr-un topic al meu referitor la un intercooler.

Link spre comentariu

ba da ,ti-am spus mai sus,este foarte bun ,are fascicolul "adunat" si bate de vezi ca ziua undeva la 600-8oom ! bun rau la vanatoare!:grin:

Da, dar uite cam cat costa unu care bate la 850 de metrii, sincer la banii astia nu prea se merita.Cred ca renunt la idee, ma multumesc cu Ledurile care le am pe masina. http://www.magnalight.com/pc-46694-23-hid-golight-stryker-spotlight-with-wireless-handheld-remote-surface-mount-2800ft-beam.aspx

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

asta care l-ai postat tu are tehnologie HID.....si o lanterna cu hid sare de 3-400 de $, e alta mancare de peste.

Eu stiu ca este alta mancare de peste dar alea care sustine colegu mai sus ca bat 600-800 de metri sunt cu tehnnologie HID,uite exemplu http://www.magnalight.com/pc-46694-37-hid-golight-stryker-spotlight-with-wireless-handheld-remote-surface-mount-2800ft-beam.aspx iar celelate mai ieftine nu au aceleasi performante bat in jur de 200 de metri http://www.magnalight.com/pc-47139-37-golight-stryker-spotlight-wired-dash-mount-controller--black--32-remote-controller-harness--12v.aspx

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

De fapt ii bun rau la braconaj. Vanatoarea in romania este interzisa cu siteme de iluminare pe timp de noapte chiar si cu dispozitive "night-vision".

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46633&highlight=proiector+telecomanda

bat cam 2-300m bine .... suficient ptr orice activitate .... inclusiv ptr braconaj unde alica cea mare 5,1 nu bate mai mult de 70-80m ...

altfel f comode cu telecomanda aia ... robust construite .... un gadget ce te multumeste

... eu le dadusem pierdute .... am comandat 2 buc in aprilie si mi-au venit acasa in noiembrie ... ratacite pe la posta ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

si eu am in vedere un asemenea proiector

in august am facut o iesire cu corturile, se intunecase, si am ametit de cate ori am intors masina ca sa luminez stanga-dreapta....

200 m absolut suficient pt. ce imi trebuie mie. eu cred ca nici ziua nu vezi bine la 800 m, daramite noaptea, sau in padure...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

si eu am in vedere un asemenea proiector

in august am facut o iesire cu corturile, se intunecase, si am ametit de cate ori am intors masina ca sa luminez stanga-dreapta....

200 m absolut suficient pt. ce imi trebuie mie. eu cred ca nici ziua nu vezi bine la 800 m, daramite noaptea, sau in padure...

la o iesire la dunare aveam lansetele insirate pe o buna bucata de plaje ptr pescuit de noapte , si cu telecomanda in buzunar ma distram grozav cu proiectorul cand controlam lansetele .... (:ha: intamplator la una din iesiri a fost si Astral , avea maggiolina pe vremea aia ... :ha: )

poate sa confirme cum se vedea pe celalalt mal al Dunarii ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Da, da.....tare mandru erai de scula aia de proiector......batea pana pe celalalt mal......si ce-ti mai placea smecheria cu telecomanda : ii dadeai sa lumineze de pe mal, de langa lansete, in toate partile.......

O discutie despre un astfel de proiector a mai fost pe forum, dar n-am mai gasit-o, neam!!! Si acolo sa stii ca am mentionat ca ai avut si tu !!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Dupa ce am concluzionat eu ca pretul este prea mare fata de utilitatea lor mi-am calcat pe inima si am achizitionat un proiector si anume un GOLIGHT RADIORAY 7951 black ca il lincul atasat, http://www.golight.com/products/golight.html

Acum abia astept sa revin in tara sa il montez si abia atunci o sa revin cu un review daca se merita sau nu achizitionat unul (din punctul meu de vedere ca din al altora se pare ca merita).

Cam astea sunt caracteristicile;

RADIORAY®

MODEL 7901 (white) 7951 (black)

with Programmable Wireless Remote

Package Includes:

• Programmable Wireless Remote

• Suction Cup & Magnetic Mount Shoe

• 15' Cord with Cigarette Plug for 12v DC

Unit Size: 7" x 7" x 8"

radioray_golight_chart.jpg.b76208fceccfec49a577ffeaf59f7404.jpg

model7951.jpg.b1c553c8bf1d5bbb79152492951d26ba.jpg

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

pentru cine este interesat sa gaseasca asa ceva in tara sunt comune si usor de gasit in magazinele de accesorii marine; din memorie unul ce telecomanda cu fir era cca. 600 lei

Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare