mariusg Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Pentru a pastra sectiunea noastra la fel de buna cum a fost pana acum propun tuturor utilizatorilor de LR si RR membrii pe acest forum sa facem aici un poll in care sa alegem un moderator pentru aceasta sectiune. Cit se poate de democratic faceti toti propunerile pe care le gasiti adecvate. P.S. Astral te rog fa si acest topic "sticky". Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratu romeo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Mie mi s-a parut foarte curata si pana acum. Tu pe cine propui ? Eu as propune pe FENDER . Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Fender a fost moderator. Nu mai vrea sa fie moderator LR cum de altfel vezi ca oricum nu mai posteaza la noi. Chiar si rugat nu mai vrea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Fender a fost moderator. Nu mai vrea sa fie moderator LR cum de altfel vezi ca oricum nu mai posteaza la noi. Chiar si rugat nu mai vrea. Si te mira?...nu vreau sa fiu rautaocios si chiar sunt impartial...dar dintr-un cozonac in care iti rupi dintii nu mai musti...oricat ar fi de dulce acel cozonac.Pacat ca :cl a pierdut un om ca cel reprezentat de nikname-ul Fender...mentionez ca nu il cunosc personal ,nici macar nu ii stiu adevaratul nume...dar am apelat si am fost servit..fara interese,fara contraservicii...just forum mates...si in acest moment daca vrei iti arat o persoana care desi nu e moderator e partial denigrat...si omu ajuta pe cat poate si telefonic si mail si etc...totdeauna are timp mai ales daca ii spui ca esti membru al comunitatii:cldar nu e un criteriu... Revenind la niste discutii aiurea...riscam sa pierdeam oameni pretiosi datorita unor impertinenti,asta sa nu le zic nesimtiti la aia care vb fara sa stie si mai si fac pe desteptii, si cum ii ziceam si lui nea' Astral...aici e indulgenta ... prea mare chiar, sa nu ne miram azi maine ca nu mai trec pe aici oameni care care stiu cu ce se mananca o masina...4x4 sau nu... Respecte...Florin P.S. Sunt destul de ''vechi'' in acest forum si am vazut si vad ce castigam si ce pierdem prin prezenta sau absenta unora dintre noi...practic te intreb...unde se vede lipsa unui moderator in LR?...inca e unul din cele mai clean threaduri...hai ca deja fac spam...:top Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Eu nu am nemultumiri vizavi de acest forum deocamdata....cred ca atunci cand a fost nevoie moderatorii/supermoderatorii globali deja existenti si-au facut treaba cum trebuie...eu vreau doar sa citesc si sa ajut daca pot, sa nu se inteleaga ca sunt indiferent fata de forum deoarece sunt un adevarat si pasionat amator al acestuia.............. Mie mi-e indiferent doar cine va fi moderatorul. Hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bv21mdf Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Re: Moderator sectiunea LR in primul rand noi trebuie sa ne respectam unul pe celelalt si sa ne ajutam intre noi, fiecare cu ce putem si ce stim asistati bineinteles de cei mai priceputi. VA salut PE TOTI. freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR daca trebuie sa avem moderator la sectiunea LR sauRR eu ii propun pe Sierafery sau Mariusg,amandoi stiu multe despre LR , nu sariti la gatul meu cu "ce te bagi tu aici ca nu ai LR" ,sa stiti ca am ,chiar masina din avatar este LR discovery 1 ,mai putin caroseria care este blitz tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR daca trebuie sa avem moderator la sectiunea LR sauRR eu ii propun pe Sierafery sau Mariusg,amandoi stiu multe despre LR , nu sariti la gatul meu cu "ce te bagi tu aici ca nu ai LR" ,sa stiti ca am ,chiar masina din avatar este LR discovery 1 ,mai putin caroseria care este blitz :tkMultumesc si ma simt onorat de aceasta propunere dar daca asa cum ai spus se va decide ca trebuie sa fie un moderator la sectiunea asta eu nu doresc sa fiu acela(deocamdata consider ca nu sunt destul de pregatit).....multumesc inca o data pentru incredere...:2dr :tk NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR La momentul in care am fost si eu in aceasta etapa eu tot am zis - nu ma pricep la Mitsubishi, la hyundai da dar la mitsu... Am primit un raspuns clar si corect - ca moderatr nu trebuie sa fii guru in marca concreta de masina. Rolul moderatorului nu este de expert tehnic ci mai mult de politist (scuzati de analogie) - adica sa aiba grija ca in sectiunea lui sa nu sa se intample incalcari grave ale regulamentului. Eu am avut noroc cu sectiunile - nu se cearta lumea acolo, sunt cativa care ii mananca dar ii tin la respect. Sunt sectiuni unde moderatorii au munca grea - dar la sectiunile tehnice rar cine scrie pentru scandal sau gargara - oamenii cauta sa rezolve anumite probleme, sau incearca sa-i ajute pe altii. Prin urmare poate fi oricine moderator in sectiunea LR - dar pentru imaginea generala desigur ar trebui sa fie posesor LR. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Bine punctat Vitalies. :h5 Daca doreste cineva sa fie moderator pe aceasta sectiune, sa ma anunte. Suntem deschisi la colaborari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Si eu il propun tot pe sierrafery ca moderator , tin sa cred ca pasiunea lui pentru aceasta marca si ajutorul dat pana acum sunt un raspuns sincer pentru ce-i care se intreaba de ce sa fie el. Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Si eu il propun tot pe sierrafery ca moderator , tin sa cred ca pasiunea lui pentru aceasta marca si ajutorul dat pana acum sunt un raspuns sincer pentru ce-i care se intreaba de ce sa fie el. Tocmai ce a multumit pt propunere si a declinat-o....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Singurul destul de cunoscator mai ramane dooar MariusG Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Si eu tot pe Marius l-as propune. R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Si eu tot pe Marius l-as propune. R. Subscriu......a demonstrat ca e bun pentru asa ceva. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Daca Marius isi da acordul pt mine e super Ok. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Marius ai si votul meu daca doresti sa fii moderator pe sectiunea LR...sau pe oricare alta zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYK Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR multi ar fi cunoscatori, unii adevarati experti la care am gasit mereu raspunsuri si le multumesc pe aceasta cale, insa aici dincolo de know how si pasiune e nevoie de timp si un anumit nivel de implicare. cred ca Marius a demonstrat-o deci subscriu propunerii ! daca vrea :wink: ... DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Fratilor credeti ca eu am deschis acest topic ca sa ma autoproclam moderator? In nici un caz. Nu am nevoie de asa ceva. Eu sunt un fanatic al acestei marci. Poate si de aici citeodata tonul meu sarcastic si aroganta care mi-o reproseaza anumiti useri. Dar asa sunt eu. Nu cred ca mi-ar sta bine pe post de moderator.As creea multe conflicte ce nu fac bine sectiunii. Propunerile voastre ma onoreaza totodata. In alta ordine de idei subiectul topicului poate fi interpretat si ca o intrebare. Avem sau nu nevoie de moderator? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kess Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Ca un fanatic al acestei marci, asa cum s-a si autointitulat mai sus, cred ca este cel mai in masura sa gestioneze aceasta sectiune. Marius, ai votul meu! Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Marius + votul meu :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Chiscop Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Nici n-am observat ca nu mai avem moderator !!!! Era Prislopan ,ce s-a intimplat cu el ??? Cred ca si Bratu Romeo ar fi bun , si SilenceDj ar fi bun , amandoi sunt oameni pasionati si oameni drepti ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest triple_x30 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR bineinteles k tot pe Marius l-as propune! ai votul meu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Mariuse, Ar fi bine sa existe aici un moderator din randul vostru. De cateva ori mi-ai atras atentia de anumite chestii ... In fond si la urma urmei trebuie sa fie cineva aici care sa ordoneze lucrurile ... Daca as fi sa propun ...as propune doi moderatori: Marius si Fery ... :grin: Nici Prislopan nu e de neglijat ... :wink: A dovedit atat cat a moderat corectitudine si impartialitate chiar daca a facut lucrurile discret.:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 Re: Moderator sectiunea LR Mariuse, Ar fi bine sa existe aici un moderator din randul vostru. De cateva ori mi-ai atras atentia de anumite chestii ... In fond si la urma urmei trebuie sa fie cineva aici care sa ordoneze lucrurile ... Daca as fi sa propun ...as propune doi moderatori: Marius si Fery ... :grin: Nici Prislopan nu e de neglijat ... :wink: A dovedit atat cat a moderat corectitudine si impartialitate chiar daca a facut lucrurile discret.:wink: Sa stii ca ideea ta este super! Poate ca asa va fi mai bine cu 2 moderatori. Bad cop & good cop! Cu Fery m-as baga. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts