blackufo Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 incercam sa facem un inventar al potecilor si traseelor parcurse in luna octombrie in cel mai central punct al tari, adica la Agnita , ........a treia iesire din luna cu a treia gasca de invitati, gheata a spart-o Bronco ,a continuat cu paulsb+ dana si colegul lor catalin daca nu ma-nsel iar azi in adevaratul sens al cuvantului au spart gheata , PAULsb+ dana,,RoLLy cu trupa (imi cer scuze ca nu dau cu numele) se subintelege , si doctorul de la la Alba cu insotitoarea ........ in acest periplu prin namoale am fost indrumati de Dragos si Claudiu , Radu si nelipsita si neobosita Teo ,fiul meu Cristian si batranul de eu. 6 numar norocos a fost numarul masinutelor ,trei samuraie, doua vitara si un jimny.si ca de fiecare data ziua a inceput cu arderea garnituri de chiuloasa a lui dream-car ,ok bucurie mare , s-o rezolvat rapid prin imprumutarea masinii lui SESE ,(distractie placuta iti dorim pe champ elizee) am plecat intr-un maraton al noroiului din zona,tonul a fost dat de dream car dar cu mai putin avant ca de-obicei , .......paulsb a tinut mortis sa navigheze prin namol , raducristea si-a facut de lucru cu troliu exersand la nesfarsit ,cristian1 dand maini de ajutor in st-dr, doctorul asteptandu-si randul ca la dentist ,putin crispat ,ce sa mai atmosfera de basm,,totul a decurs conform planului ,adica fara plan ,s-a trecut la zugravirea tuturor utilajelor (sa se stie ca am dat de noroi , sa vada toti prieteni ce viteji am fost)si int-un sfarsit , pauza de masa, asa cum a promis paul tura trecuta , ,, noi dam ,, si intradevar au dat de mancat si baut ca abia ne-am urnit de pe loc,iar plimbarea de dupamiaza la pas marunt a culminat cu pierderea unei roti la o masina ,nu dam cu numele dar colegii au avut parte de adrenalina la greu cand le-a luat roata inainte ..... in loc de cafea invitatii au avut parte de o baie si prilejul sa ne admire ciurda orasului , ce vaci frumoase avem ......... asai ? tura s-a terminat la un ceai sau cola .......multumim lui paulsb & compani , sper sa postati poze cat mai concludente de la locul faptei si rog moderatorii sa nu ne certe asa tare ca nu stim sa uploadam poze cum trebuie dar ne-om conforma , multumesc colegilor ,sper ca ati ajuns cu bine , va mai asteptam ......... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: oktombrie noroios la Agnita Pai ...cum ne-am obsinuit deja cu iesirile astea, azi o fost mai interesant...deoarece ne-au troliat cu elicopterele de la Cincu:ha: Lasand gluma la oparte, multumim inca o data si pe aceasta cale Suzukarilor de la SIBIU si care au venit azi sa-si rupa masinutele pe coclaurile dintre vai si carbunarii. ALBUM FOTO PS: asteptam poze si de la voi Sibienii :ypu Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: oktombrie noroios la Agnita Asa cum zicea si BlackUFO,a fost ultima iesire de octombrie de la Agnita,si cred ca cea mai faina.Pt mine ziua a inceput destul de urat pentru ca am prajit garnitura de chiulasa chiar inainte de a pleca,fiind nevoit sa imprumut masina lui Sese(pe Suzi Quattro).Iesirile incep sa fie din ce in ca mai faine din cauza noroiului care este tot mai prezent in paduri si pe dealurile din zona.Recunosc ca eu am fost personajul cu roata sarita si treaba a fost mai mult decat amuzanta.Multumesc celor care m-au ajutat sa pun roata la loc mai ceva ca la formula 1.Aceste fiind spuse,dorim sa le multumim baietilor si fetelor de la Sibiu pentru vizita si speram sa ne revedem la noroaie cat mai repede. Numai bine o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 (editat) Re: oktombrie noroios la Agnita Exact cum au spus si baietii de la Agnita, de data aceasta a fost o iesire super ( fara parbrize sparte si ambreaje duse), totul a fost excelent. Chiar daca am plecat cu o mica intarziere, de data aceasta provocata de noi, am avut parte de absolut tot. Impachetari cu namol ca la Ocna Sibiului, distractie din plin, vreme buna, gratare pline, trolieri ( adica am fost troliat la greu) si multe, multe altele. Multumim si la mai multe! Am sa las pozele sa vorbeasca mai mult. Sper ca am reusit sa le atasez! http://img713.imageshack.us/i/dsc06263e.jpg/ Editat Octombrie 31, 2010 de PaulSB tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: oktombrie noroios la Agnita Excelent. O distractie pe cinste cu niste oameni deosebiti. Un amestec perfect omogen, unii mai ponderati altii mai nebuni:2dr Exact pe gustul meu ca sa fiu un pic egoist.:ypu Noroi e putin spus, cred ca putem trece la capitolul mlastina:shrk Oricum, inca odatat felicitari organizatorilor pentru un traseu de nota 11 si speram sa ne vedem cat mai curand la o noua "balaceala":tk 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Krys-t Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: oktombrie noroios la Agnita Ne bucuram ca iesirea a fost pe placul tuturor,ma bucura faptul ca avem prieteni noi, ma bucur ca am reusit sa ajung la timp...... . :2drsi vorba lui Teo..:uameni faini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau_D Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: oktombrie noroios la Agnita Salutare, Cuvintele mele cred ca sunt de prisos, dupa ce am citit posturile de mai sus. Nu pot sa spun decat ca mi-a placut enorm iesirea, dat fiind faptul ca a fost prima iesire mai "serioasa", (in calitate de NE-COPILOT). :tk DRA. Mi-a placut trialul in mod special ca traseu, iar de voi, cei care ne-ati insotit foarte indeaproape (Rolly si Paul stiu despre ce vorbesc, ba mai mult, la un momet dat paul pupa bara spate a lui Rolly), ce sa spun? E BINE SA TE SIMTI ACASA CU OAMENI CARE ITI INTARESC SENTIMENTUL DE "ACASA". Multam mult echipajului BLACKUFO.......modesti ca de obicei, dar omniprezenti. @Nissi sau Missi, bravo man..... @ Dragos (Dream_Car). Fa masina ca te ia mama naibii :)))))))))):ha: Un om puternic poate muta muntii, un om destept, ii lasa acolo ca nu il deranjeaza!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Krys-t Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Ne bucuram ca iesirea a fost pe placul tuturor,ma bucura faptul ca avem prieteni noi, ma bucur ca am reusit sa ajung la timp...... . :2drsi vorba lui Teo..:uameni faini. Asa cum probabil a-ti observat eu ,,MA BUCUR " .:banana [Ne bucuram ca iesirea a fost pe placul tuturor,ma bucura faptul ca avem prieteni noi, ma bucur ca am reusit sa ajung la timp...... . :2drsi vorba lui Teo..:uameni faini. Asa cum probabil a-ti observat eu ,,MA BUCUR " .:banana bravo noua ,sau voua:ypu Editat Noiembrie 3, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate