Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aro de zi cu zi

gnok

Postări Recomandate

Pe scurt as vrea un 324 2.7 td...fara modificari...doar niste AT maxim 31/10.5/15(de show)...(NU BUGARO CA ,CRIZEZ) ...intebarea ar fi:

-se preteaza ca masina de familie si uz zilnic si pentru vacante scurte-medii in romania?

-cam ce stie pe asfalt-maxim forestier

-pret/fiabilitate...merita sau nu?

-slabiciuni vs parti bune...costuri minime-maxime

Sincer ma bate gandul la un asemenea Aro,nu vreau sa fiu rau,...dar pe forumul dedicat toata lumea iubeste Aro...deci cateva pareri de bine sau de rau daca se poate sa le gasesc aici,nu vreau sa copiez nici un alt model,nu as face hard offroad cu el...doar de plimbare...sau mai e varianta in care la 1500-2000 de europene gasesc alta marca cu aceleasi (in primul rand )dimensiuni?(Vstef ...nu te uit io iute..:ha::ha::ha:,eram in negocieri pt visiniu...da mo tutut statu roman...)

P.S.Vstef...baaafta maxima cu masina aia...arata bestial cu crosuri....dar schimbai barile cas din alt film...:top;A...nui schimba culoarea...e singurul 324 visiniu pe care l-am vazut/gasit intr-un an de cautare...in rest ''almanahe cu succese'' si sa te bucuri de masinoaie:banana:y

Editat de gnok
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Aro de zi cu zi

da

aro are partile lui bune.

te duce oriunde :y, dar trebuie sa ~mesteresti~ la el mai des - gresat verificat unghiurile de la directie - sa nu il lasi sa se acumuleze mai multe uzuri. Din 5 in 5 ani trebuie reparata caroseria ca o ataca rugina.

Am avut aro 244 din 96 motor de brasov mergea foarte bine am folosit-o ca masina de zi cu zi, dar nu este facuta pentru un oras aglomerat. Cea mai mare placere era iarna mergea prin orice zapada. :ha:

Dar din pacate am fost nevoit sa renunt la el deoarece statul roman a marit exagerat impozitul. :hw

am avut pe mana 2 saptamani un 324 cu motor peugeut cred ca e cel mai bun motor pus pe aro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare