HARY Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 A cumparat cineva acest model de arcuri? poate sa ne spuna cineva ceva despre ele pentru ca pretul mi se pare OK mai scri ca sunt cu 20% mai tari asta inseamna ca sunt mai inalte?http://www.milneroffroad.com/img/productImages/12135.jpg :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: acuri y61 dela MILNER Am eu pe spate si se comporta ok 20% mai tari inseamna ca daca inainte puneai 100Kg pe ea si se lasa 2 cm acum pui 120 de kg si se la sa la fel!!! Eu mi-am pus de LWB la mine, ca sa fie un pic mai inalte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: acuri y61 dela MILNER Sunt doar mai tari, nu ai lift la masina cu ele..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: acuri y61 dela MILNER ca sa nu mai deschid alt topic stie cineva lungimea arcurilor la y61 scurt fata de lung ,arcuri stok? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: acuri y61 dela MILNER despre cum se comporta arcurile,poti sa-l intrebi pe Razvanuta:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: acuri y61 dela MILNER Am eu pe spate si se comporta ok 20% mai tari inseamna ca daca inainte puneai 100Kg pe ea si se lasa 2 cm acum pui 120 de kg si se la sa la fel!!! Eu mi-am pus de LWB la mine, ca sa fie un pic mai inalte Incorect ( fara suparare si scuze) ex. Patrol scurt Y60 greutate total autorizata aprox 2100 kg Daca la o pereche de arcuri (de ex, spate)ai sarcina pozitiva suplimentara ( ce este deasupra arcurilor -sasiu , caroserie) 700-800 kg atunci +20% inseamna o sarcina constanta suplimentara de 140-160 kg Se justifica folosirea arcurilor mai tari doar in cazul celor ce umbla cu sarcini constante mai mari ( ex. 2 roti de rezerva , lada scule grele, rezervor de combustibil suplimentar) in caz contrar masina va fi foarte rigida si va topai. Pentru inaltare trebuie alese arcuri mai inalte nu mai tari. De ex pt Y60 ,Y61 exista la OME si arcuri cu +2, 3, 4 si 5" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate