catany Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 am observat ca am apa in uleiul din cutie si nu stiu pe unde intra . am inteles ca problema ar fi semeringul de la cap-ul de planetara, dar nu sunt sigur . mentionez ca este un nissan patrol y60 , motor 2,8 d, din 1996. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: apa in cutie nissan y60 nu are nici o treba cutia [de viteze zici] cu planetara, ia intrand in punte ,iar daca e vorba de punte aia nu se numeste cutie si atunci este vorba de mai multe semeringuri treci si fa ti o prezentare ca nu stim cine esti! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: apa in cutie nissan y60 ..daca ai apa in cutie:........uitate pe sus pe la manete........ ...daca ai apa in punti : verifica aerisitoarele (niste furtunase subtiri deasupra diferentialelor), sau intra pe la omocinetica (bilele sin spatele rotilor fata), dar ca sa intre pe aici trebuie sa ai joc in pivoti.........iar daca semeringu cap plantara e dus, inainte sa intre apa, curge ulei si vei vedea pe interiorul anvelopelor fata........scurgeri Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: apa in cutie nissan y60 vezi si daca furtunasul de la aerisitoare ....nu e rupt...ca atunci si pe acolo poate intra apa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: apa in cutie nissan y60 ..daca ai apa in cutie:........uitate pe sus pe la manete........ ...daca ai apa in punti : verifica aerisitoarele (niste furtunase subtiri deasupra diferentialelor), sau intra pe la omocinetica (bilele sin spatele rotilor fata), dar ca sa intre pe aici trebuie sa ai joc in pivoti.........iar daca semeringu cap plantara e dus, inainte sa intre apa, curge ulei si vei vedea pe interiorul anvelopelor fata........scurgeri Jimecher rau Goganashu` asta :grin: se facu` si mecanic... :ha::ha::ha: Cum le stie el pe toate de cand este moderator..., JUST FOR FUN!:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate