rusu31 Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Sal. cer parerea colegilor cu experienta,daca pun cauciucuri de 33 pe samuraiul din avatar, risc sa rup ceva,masina este modificata in anglia,are 35-uri,acestea ating la viraj maxim.Cu stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Dupa parerea mea, daca masina a fost modificata profi, pentru 35 si ii vei pune gume de 33, riscul de a deteriora ceva se va diminua... ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salut, Daca merge bine cu 35, poti pune linistit 33, o sa fie mai putina tensiune in articulatii, deci se va diminua riscul de a rupe ceva:wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Sau ar mai fii o varianta sa ii pui niste flanse si sigur nu o sa mai prinzi,dar daca tu vrei poti pune 33 linistit... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salut. Mergi mai bine la un mecanic. Pentru planetare standard astfel de anvelope sunt prea mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salut. Mergi mai bine la un mecanic. Pentru planetare standard astfel de anvelope sunt prea mari. pai el e mecanic. tinele pe alea. mai pune poze. vezi cum arata arcurile fata... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salut. Mergi mai bine la un mecanic. Pentru planetare standard astfel de anvelope sunt prea mari. Din start masina are planetare hd deci nu are cum sa rupa nimic din cauza rotilor 35,inca o data poti pune sigur 33-uri dar garda se va micsora... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Din start masina are planetare hd deci nu are cum sa rupa nimic Din care start? Eu cred ca si pt planetare hd 35-urile sunt prea mari....vezi sa nu cumva sa aibe punti de toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Din care start? Eu cred ca si pt planetare hd 35-urile sunt prea mari....vezi sa nu cumva sa aibe punti de toyota. Din start adica cand au fost puse 35-uri sigur sau pus si planetare hd,am prieten cu patrol y60 cu 35-uri si simexuri originale,bine inteles planetarele originale si nimic modificat la transmisie,deci documenteaza-te !!! 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai decat 35 mai bine 33 pe samurai si nu-l imbatati pe proprietar cu apa rece ca ar avea planetare HD ca NU are,are planetare originale tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Din start adica cand au fost puse 35-uri sigur sau pus si planetare hd,am prieten cu patrol y60 cu 35-uri si simexuri originale,bine inteles planetarele originale si nimic modificat la transmisie,deci documenteaza-te !!! In primul rand explica-mi si mie ce legatura are patrolul prietenului tau cu samuraiul in cauza? Ai mers vreodata cu un samurai pe 35-uri cu macanica stoc(motor,reductii punti,grup,etc)chiar si cu planetare HD sa vezi cum merge in teren?...sau vorbim(scriem) doar de dragul posturilor? Zi-mi si mie cat crezi ca ar rezista ambreajul (asta presupunand ca rezista planetarele) la o utilizare mai hard? Cred ca sunt niste idioti aia care spun(din experiente proprii) ca 31 este maxim ce poate duce un samurai(dar cu rapoarte schimbate,ambreaj hd,etc)! Restul ce e peste ajuta doar la imagine. Asa ca stimabile parerea mea este ca nevoia de documentare este binevenita si in cazul dvs! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Nu cred ca eu trebuie sa ma documentez,nu ne certam sau altceva dar gandeste ca sigur daca sunt 35-uri a fost pus si alt ambreaj si alte rapoarte...mai bine sa ne spuna proprietaru ce si cum...de unde stii tu ca nu are alt ambreaj decat cel stock? Si plus de asta nu ma intere posturile,deci mai bine incheiem posturile astea pentru ca omu a inteles ca merg si 33 deci numai are rost sa ne mai intindem !!! 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salutare ,va multumesc tuturor pentru explicatii,totusi as mai intreba daca are cineva samurai cu cauciucuri de 33 sa-mi spuna daca este multumit,eu daca pun 31 trebuie sa pun genti mai inguste+ca o sa ajung cu puntile pe jos,de tras trage si cu 35urile,am tras chiar si remorca de aro incarcata,fata de aro este parfum,am mers cu pajero de 2,5 si este mult mai lent.Inca o intrebare scrie ceva pe planetarele HD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Salutare ,va multumesc tuturor pentru explicatii,totusi as mai intreba daca are cineva samurai cu cauciucuri de 33 sa-mi spuna daca este multumit,eu daca pun 31 trebuie sa pun genti mai inguste+ca o sa ajung cu puntile pe jos,de tras trage si cu 35urile,am tras chiar si remorca de aro incarcata,fata de aro este parfum,am mers cu pajero de 2,5 si este mult mai lent.Inca o intrebare scrie ceva pe planetarele HD. nu scrie nimic,dar sunt mai groase.dupa cum spuneam cam toti care fac offroad cu samuraiele au max 31....de show si plimbari usoare merg si mai mari.in cazul tau verifica sa vezi daca nu cumva ai puntile schimbate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Multumesc inca odata tuturor colegilor pentru sfaturi,nu stiu ce punte are pe fata,dar planetare mai groase decit acestea nu ar incape,simeringul din punte este destul de subtire.Pe spate are punte de vitara scurtata,diferential 8/41. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Cineva a spus ca o fotografie valoreaza cat 1000 de cuvinte! De ce nu postezi mataluta niste poze cu masina,punti,planetare(daca poti) si poate o sa ne dam si noi seama mai bine despre ce este vorba.Masina parca era la un moment dat de vanzare(acum 1 an) este cu volan pe dreapta...varianta long.Era a ata de atunci sau ai cumparato recent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Alegerea gumelor pentru suzuki samurai Era tot a mea,poze cu planetarele nu am,cred ca o sa trec pe cauciucuri de 31 pina la urma.Cu stima Ioan Berinde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate