gusteru Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 poate sa-mi spuna cineva ordinea la cutiile de sigurante de la niva 1700 1995 banuiesc ca sint toate la fel), mai precis care de la ce e ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Re: sigurante Atasez schema sigurante si injectie . Atentie la antetul planurilor sa identificati corespunzator masina. Spor la treaba! Nu pot atasa aici ! vezi pe http://lada-romania.ro/forum/index.php?topic=44.0 Editat Noiembrie 1, 2010 de Niva atsare doc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: sigurante multam, o sa-ncerc sa-mi creez un cont acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: sigurante Ia-le prin eliminare adica tragi siguranta de la locul ei si vezi ce nu mai functioneaza. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: sigurante da ai dreptate dar sunt unele care chiar de le scoti..... nici un simtom merge tot .....psihooozaaaa!! :oldmerg chiar si ventilatoarele , or fi pt AC u sau servo .. DA IO NAM :ypu mama ce rocoare baga pe geam ... m am hotarat iarna asta s gospodar strang pt la vara , ca ,,jos " e cald :grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: sigurante din cite povestesti matale vad ca avem precis acelasi model, numai la treaba cu racoarea nu ne potrivim, la mine e numai cald, foarte cald si canicula, faza a3a fiind foarte utila cu anumite persoane care-si arunca toalele fara sa le mai bat eu apropo-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: sigurante e buna de ,,PRELUDIU"...dela !!!:wink: o sui in niva , dai si drumul la caldurica si i incinsa de nu mai poate !!:top.....:pt.....:op VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: sigurante stie cineva daca este siguranta pentru ventilatia din masina? acum cand a venit frigul nu mai am caldura deloc...offff tare ciudate sunt masinile astea. - sau unde e ventilatorul? se poate proba cumva pe direct? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: sigurante stie cineva daca este siguranta pentru ventilatia din masina? acum cand a venit frigul nu mai am caldura deloc...offff tare ciudate sunt masinile astea. - sau unde e ventilatorul? se poate proba cumva pe direct? daca e 1,7 ventilatorul e in cutiuta aia neagra de sub consola centrala unde ai casetofonul,ai acolo niste cleme si niste suruburi vreo 4-6 si acolo e ventilatorul daca ai cu aer conditionat atunci e in carcasa aia de la gura de aerisire de sub capota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: sigurante rezolvata problema ... merge de rupe caldura. stima pentru ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: sigurante ai grija cu caldura prea mare ...!!! ca incepi sa vorbesti ruseste , sau te trezesti scriind in chirilice :ha: !!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate