Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sigurante

gusteru

Postări Recomandate

Re: sigurante

da ai dreptate dar sunt unele care chiar de le scoti..... nici un simtom merge tot .....psihooozaaaa!! :oldmerg chiar si ventilatoarele , or fi pt AC u sau servo .. DA IO NAM :ypu

mama ce rocoare baga pe geam ... m am hotarat iarna asta s gospodar strang pt la vara , ca ,,jos " e cald :grin:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cite povestesti matale vad ca avem precis acelasi model, numai la treaba cu racoarea nu ne potrivim, la mine e numai cald, foarte cald si canicula, faza a3a fiind foarte utila cu anumite persoane care-si arunca toalele fara sa le mai bat eu apropo-uri

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

stie cineva daca este siguranta pentru ventilatia din masina? acum cand a venit frigul nu mai am caldura deloc...offff tare ciudate sunt masinile astea.

- sau unde e ventilatorul? se poate proba cumva pe direct?

daca e 1,7 ventilatorul e in cutiuta aia neagra de sub consola centrala unde ai casetofonul,ai acolo niste cleme si niste suruburi vreo 4-6 si acolo e ventilatorul

daca ai cu aer conditionat atunci e in carcasa aia de la gura de aerisire de sub capota.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare