Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inaltare jeep grand cherokee + anvelope corespunzatoare.

Vizitator CUCU

Postări Recomandate

salut,

1. ce firma din bucuresti mi-ati recomanda ptr "inaltarea" unui grand cherokee v8 2001 cu 2" ?

2. ce marime maxima de anvelopa ar merge dupa "ridicarea" cu 2"?

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inaltare jeep grand cherokee + anvelope corespunzatoare.

Buna ziua !

Ce vroia sa spuna Marius referitor la regulament, este ca in primul rand ar trebui sa te prezinti la rubrica aferenta, apoi sa completezi o semnatura, ca sa nu trebuiasca sa ghicim in globul de cristal de fiecare data despre ce masina e vorba.

Odata indeplinite aceste doua cerinte, si dupa ce citesti si restul regulamentului, s-ar putea sa te putem ajuta, mai ales daca scrii frumos...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Vizitator CUCU

e adevarat ca nu m-am prezentat,n-am stiut ca sunt pe un forum cu mentalitati de domnisoare politicoase.

am pus o intrebare punctuala, am specificat masina in cauza: de ce trebuie semnatura ?!; de ce trebuie sa spun cine sunt?...daca si "jeeparii" au ajuns sa fie conformisti atunci poate doar baietii de pe harley mai sunt salvarea:)

whatever,o zi buna moderatorilor si va multumesc pentru raspunsurile edificatoare la intrebarile mele:)

Link spre comentariu

da...inca unul care a inventat apa calda....

drumuri bune...si cai netezite......iti doresc domnisoarele acestui forum...

desi....ti-as spune eu cateva in clasicul limbaj al soferilor de tir....:fk

ptr asa ceva baietii de pe Harley....te linsau instant

intai sa invarti roata in noroi cu noi si abia dupa aceea sa faci pe ofuscatul

Link spre comentariu

Vizitator CUCU

prietene ,cel ofuscat esti tu; e normal ,toti cei care pun la indoiala politica ta de gagicutza curioasa sunt penalizati; esti tare in butoane,ce mai !:)

amice,ca tot vb de harley: baietii aia dau 2 cepe degerate pe eticheta ta fetita curioasa ; intra tu forumul celor din harley germania ( unde am eu prieteni) si ia vezi daca te intreaba unde locuiesti si ce marime a fontului trebuie sa aiba semnatura :)

si invata ca raspunsurile nu se dau dupa principiul cate beri ai baut cu cel in cauza sau cat te-ai tavalit in noroi cu el; dar stiu,e greu pentru tine sa pricepi asa ceva.

pa d-ra moderator:)

Link spre comentariu

Buna ziua din nou !

Se pare ca inca tot nu ai inteles scopul celor scrise mai sus. Referitor la "forumul cu mentalitati de domnisoare plicticoase", se pare ca aduci prea multe detalii din viata ta personala aici, nu ne intereseaza cu cine ai de-a face in viata ta privata... Iar faptul ca "n-ai stiut" ceva anume denota lipsa de interes pentru regulile acestui forum, ceea ce oricum nu te scuza.

Cat despre "eticheta de fetita curioasa", recomand o coboarare a tonului, aici nu esti pe strada pe care ai crescut sau prin vecini, deci, take it easy and keep cool, daca ma intelegi...

Nu ne intereseaza grupa ta sanguina si numarul de cont sau banca la care il ai deschis, nici daca ADN-ul tau are mai multi sau mai putini cromozomi decat al nostru. Nici macar IQ-ul nu ne intereseaza, nu excludem pe nimeni din acest forum chiar fara motiv.

Ai venit pur si simplu sa ceri ceva, fara sa oferi nimic in schimb. Chiar daca nu-ti poti imagina, un nume si o locatie te-ar fi ajutat mult la intrebarile pe care le ai... Iar semnatura continand datele masinii te-ar fi scutit ulterior de alte detalii, aceasta fiind afisata permanent la locul ei, viziibila pentru toata lumea care te-ar putea ajuta.

Chiar mi-as dori sa dai fata in fata cu o "fetita curioasa" ca mine, si sa folosesti aceleasi cuvinte...

Daca notiunea de respect nu-ti spune nimic, sunt sigur ca baietii pasionati de Harley sunt primii care te-ar putea invata ideile principale.

Din punctul meu de vedere, as zice ca esti penalizat destul de rau si asa...

So, hit the road, Jack !

Dragos

Link spre comentariu

Vizitator CUCU

"Chiar mi-as dori sa dai fata in fata cu o "fetita curioasa" ca mine, si sa folosesti aceleasi cuvinte"

vezi ca esti fetita?..ti-as recomanda sa nu ai curiozitati ce-ti pot afecta sanatatea.

hai sa te citez ,ca tot a venit vorba de respectul pe care-l demonstrezi tu:

"Odata indeplinite aceste doua cerinte, si dupa ce citesti si restul regulamentului, s-ar putea sa te putem ajuta, mai ales daca scrii frumos"

tu stii sa scrii frumos?...daca nu,te ajut eu "respectuosule".

Link spre comentariu

Vad ca tot nu astamperi...

Nu-ti fa griji in privinta sanatatii mele, ma descurc, multumesc... Mai degraba ajuta-te singur...

"Frumos" a fost gandit in sensul de "conform regulilor", adica la fel ca toti ceilalti membri ai acestui forum. Dar se pare ca imaginatia ta se opreste destul de devreme sau o ia razna in directii nebanuite, daca chiar nu ai inteles aluzia.

Cucule, ce pot sa zic, dacat sa scrii mult fara sa zici nimic, mai bine las-o balta.

Cat despre prezentare si semnatura, daca tot nu ai inteles ideea, dupa atatea explicatii, cred ca va trebui sa te descurci si fara ajutorul nostru. Dar iti raman baietii cu Harley, poate te rezolva ei cumva cu liftarea. Pana la cer...

Pana una-alta, over and out !

Respectfully,

Dragos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare