Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ma simt dorit!!!!!

mirciulica

Postări Recomandate

Astazi am primit asa ceva pe e'mail!!

Bună ziua Stimate Salutări,

Numele meu este Miss Julieta Maxwell.

am vazut azi la profilul dvs.forum.club4x4.ro si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să ştiu de tine mai mult, şi vreau să-mi răspundă. astfel i se poate da tu poza mea frumoasa pentru tine să ştiu cine sunt eu şi eu ştiu pe cine voi are.Here este adresa mea de e-mail (julietbabymax@yahoo.fr), să-l utilizaţi şi răspunsul mine. Eu cred că ne putem muta de aici şi ştiu unul pe altul! (Amintiţi-vă că distanţa de vârstă sau de culoare nu conteaza, dar dragostea alocăm în materie de viaţă) Eu voi fi fericit să vadă un bun raspunde de la tine, Vă mulţumim şi să rămână binecuvântat. Dvs. \ 's în Julieta Iubit.

Good Bye SUNSHINE MEU.

(Julietbabymax@yahoo.fr)

Hello Dear Greetings,

My name is Miss Juliet Maxwell.

i saw your profile today at forum.club4x4.ro and became interested in you,i will also like to know you the more,and i want you to reply me. so i can give you my beautiful picture for you to know whom i am and i know whom you are.Here is my email address (julietbabymax@yahoo.fr) use it and reply me. i believe we can move from here and know one another! (Remember that age distance or colour does not matter but love matters allot in life)I will be happy to seeing a good responds from you,Thanks and remain blessed. Your\'s in Beloved Juliet.

GOOD BYE MY SUNSHINE.

(julietbabymax@yahoo.fr)

Am primit de la adresa: julietmax53mm@att.net

Asadar, care te simti singur????

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare