GABILEO11 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Buna ziua, stie cineva pe unde se mai produc piese de aro,... daca se mai produc? sa zicem ca unele mai merg din dezmembrari, dar tot avem nevoie de pivoti, directie, si multe altele care ar fi bune noi. cu respect, Gabriel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Vreo trei magazine stiu eu in Campulung care vand piese de Aro. Unul e cum cobori e la spitalul TBC in strada principala(chiar in intersectie), al doilea e fostul magazin din Big care s-a mutat undeva pe langa CasaBlanca(restaurant) si al treilea pe principala chiar inainte sa faci dreapta pe pod spre Brasov. Pentru informatii mai sigure intreaba-l pe colegul Drakus ca sta mai mult ca mine in Campulung. Piesele clar sunt facute de srl-uri ca deh, fabrica e oprita temporar pentru zugravit:grin: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? China si Turcia, importate la noi, si ambalate in limba romana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Salutam! La Cugir se fabrica la SC Nova Grup sau la SC TEEA o gramada de repere , grupori , planetare , pinioane din cutia de viteza (cred ca si cutia cu totul) fuzete , butuci , pivoti etc. Stiu de la un prieten care lucreaza la TEEA ca face distributie cam in toata tara si mai stiu ca piesele ajung cam dublu pret in magazine . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-8015614-companie-care-asambla-masini-aro-cehia-discuta-partener-din-orientul-mijlociu-pentru-readuce-piata-marca-4x4.htm ....cinste lor! strainilor... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? si in bucuresti mai sunt cateva magazine.unul pe strada luica altul pe timisoara,aproape de valea cascadelor si mai sunt cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Adi, necazul e ca la piesele alea de calitate foarte buna, fabricate la Cugir, ajung numai cei din zona, ceilalti mai greu... E mai usor sa cauti la Campulung Muscel sau pe net. Daca nu cunosti bine pe cineva de acolo n-ai facut nimic... Am gasit in magazin la Sibiu capete de bara (China!!!) pentru Aro 10, m-au tinut 3 saptamani, in care am urcat de 2 ori la cabana, 40 de km de drum forestier, si au sarit de la loc. Dupa asta am facut in fabrica alte piese si merg de un an jumate, fara joc. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? topicul il consider bun si util rog daca se poate, ady, sa pui un nr de telefon de contact (sau mai multe) cu cine distribuie piese facute la cugir si daca e altcineva care stie distribuitori de piese, chiar si china, dar sa se specifice asta, ca sunt lucruri care nu le gasesti deloc, si o sa te bucuri de ea si daca nu e originala, ca poti sa misiti fierul din ograda forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? topicul il consider bun si util rog daca se poate, ady, sa pui un nr de telefon de contact (sau mai multe) cu cine distribuie piese facute la cugir si daca e altcineva care stie distribuitori de piese, chiar si china, dar sa se specifice asta, ca sunt lucruri care nu le gasesti deloc, si o sa te bucuri de ea si daca nu e originala, ca poti sa misiti fierul din ograda Da, suntem mai multi interesati :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Salutam! am citeva numere de tel ale patronilor , dar firmele au devenit atit de mari incit patroni nu se mai ocupa de vinzari asa ca dati o cautare pe net si o sa gasiti numerele de tel de la cele doua firme ( SC NOVA GRUP si SC TEEA ) . Nu trebuie intervenit pentru a cumpara direct , daca au produsul se poate cumpara pe loc iar daca nu au pe stoc atunci se poate discuta la productie pentru lansarea comenzii ( asta desigur functie de mai multe lucruri ). In principiu daca ajungeti la Cugir si intimpinati ceva probleme nu ezitati si cautatima poate va pot ajuta. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? http://www.novagrup.ro/ SC TEEA SRL STR. VICTORIEI NR 8G/2, 515600 CUGIR, Romania Phone + (0) 4 0258750208 , Fax + (0) 4 0258750208 Chamber of Commerce: JO1/417/1991 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Cel mai bine cautati-l pe Adi sa mergeti cu el la uzina. eu am fost de citeva ori la Cugir la fabrica , am facut ceva repere pentru Aro 10, si sint foarte multumit de calitatea lor. Adi Nicoara mi-a fost de un real ajutor si inca odata ii multumesc pentru asta. :tkAu multe repere de Aro TV si IMS si pe stoc la magazie, daca nu se poate face cam orice,asa ca nu ezitati sa intrebati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lie Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Unde gasesc o pompa apa l27?? Se potriveste arborele de la motor BV la motor CL l27:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? Nu se potriveste, nu au nici o legatura unul cu altul. Si nici pompa de apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? nu au intr-adevar nici o treaba unul cu celalalt!iti dau un nr de tel.0722631026 pe domn il cheama radu ,eu am cumparat de la el pompa apa(cl l27d) acu un an si avea mai multe fiindca scotea motoare cl si punea motoare de bv in aro camionete!incearca-ti norocul poate mai are.In magazin il gasesti nou si costa 350-400 lei in comparatie cu bv care costa 150-180 lei. Pace si voie buna!:h5 Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lie Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: cine mai fabrica piese de aro? multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? Vreau sa cumpar piese de caroserie pentru un 244. Partea din fata aripile si contraaripi, un rezervor, arcuri lamelare, etc. de preferinta noi si de calitate. Vreau sa asamblez masina anul asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABILEO11 Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? buna ziua, un prieten vrea sa reconditioneze o camioneta aro, si ar vrea, printre altele sa ii puna frane pe discuri fata. Stie cineva ce piese trebuiesc schimbate, unde se gasesc si la ce preturi? Va multumesc anticipat, Gabriel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? Eu am discuri pe fata. O sa ii fac poze. Eu am vrut sa ii pun discuri pe spate dar am renuntat, din lipsa de informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? Pentru conversia de la frane pe tamburi la frana pe discuri la ARO 2xx/3xx, trebuie urmatoarele: - discuri, etrieri, portfuzeta - bascule inferioare de tip nou sau modificarea celor vechi, pentru ca altfel, la bracarea rotilor poate lovi etrierul in bascula - alta pompa de frana, asa zisa "pompa tip volvo" - alt suport si alta tija de actionare pentru pompa de ambreiaj, pentru ca nu mai are loc langa noua pompa de frana ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? am auzit ca se pot pune etriere de golf 3 cu discuri de suzuki samurai, sau invers... :) pe aro 243, nu vreau sa vorbesc prostii dar asa am auzit daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? eu am frane cu discuri pe fata la un 246 (montate ulterior dar scrie ARO pe etrier) dar imi trebuie setul de garnituri pentru reparatie etrier .. stie cineva da se potrivesc si de pe alt etrier de alta marca mai intalnita :hl http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? eu stiu ca se potrivesc de ceva peugeot... nimic mai mult incearca sa duci etrierul la o firma de piese...poate e vreun cod pe el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? Eu lucrez la o firma de piese :mrgreen: .. problema e ca l-am desfacut, l-am curatat si nu scrie decat ARO pe el ... iar eu aduc numai piese de import fara piese de Dacie, Oltcit, Aro si restul mioriticelor .. tocmai daia credeam ca stie cineva a mai montat asa ceva si stie de pe ce masina sunt asemanatori etrierii .. Mai scotocim :wink: http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: cine mai fabrica piese de aro? Renault 21 cred. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate