Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cine mai fabrica piese de aro?

GABILEO11

Postări Recomandate

Re: cine mai fabrica piese de aro?

nu se potrivesc etrierii de renault 21.citeste aici:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57429-Doua-aro-M461

du-te pe luica ,intri din giurgiului si dupa benzinarie la 500 m pe dreapta este un magazin de piese,daca nu in celalalt capat aproape da sos berceni sunt alte doua magazine de aro.succes

daca stai mai aproape de militari la remat in capatul militariu-lui erau acum 5-6 zile doua aro

Editat de kaza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

teodor, ARO are prinderea la roata 5x139,7, pe cand Clio are 4x100. crezi ca nimeresti discurile de frana, in conditiile astea?! intreb si eu...

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Keo, ai dreptate!

Am recitit acum un post mai vechi al lui vstef referitor la conversia de la frana pe tamburi la cea cu discuri si intradevar retinusem partial corect ( sau partial incorect), adica discuri de Aro si etrieri de Renault 21.

Link spre comentariu

Discurile de suzuki sunt cele mai potrivite .Eu am montat pe M-ul meu atat pe fata cat si pe spate .Se majoreaza gaurile de la prezoane ,iar din interiorul discului (partea care se centreaza pe butuc) se mai ia in strung 1-2 mm sunt butuci cu diam diferite .:h5

Cine salveaza o viata ,salveaza o lume.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salutare

am nevoie de acele "pastile de reglaj" care se pun pe coada supapelor de motor de bv.....

desi sunt din brasov, inca nu am gasit (am fost la vreo 3 magazine)...

multumesc!

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

De unde mai luam piese in Bucuresti? In targ la Vitan sunt si proaste si foarte scumpe pe langa faptul ca sunt extrem de rare. Spre exemplu, garnitura de protectie pentru un cilindru de frana din fata-25 lei :ha:

Este un magazin la intersectie intre strada Turnu Magurele si strada Mosoaia, dar e cam slab aprovizionat.

Altele mai sunt?

Link spre comentariu

De unde mai luam piese in Bucuresti? In targ la Vitan sunt si proaste si foarte scumpe pe langa faptul ca sunt extrem de rare. Spre exemplu, garnitura de protectie pentru un cilindru de frana din fata-25 lei :ha:

Este un magazin la intersectie intre strada Turnu Magurele si strada Mosoaia, dar e cam slab aprovizionat.

Altele mai sunt?

Prelungirea Ferentari nr 10

este un magazin destul de oki aprovizionat, ce nu au aduc la comamnda ..... dar ca oriunde altundeva pretul uneori nejustificat de mare si calitatea in multe cazuri este "china"

Link spre comentariu

Am intrebat de curiozitate la magazinul mai sus mentionat de o pompa de frana de Aro si mi-au dat pretul de 380 RON. Un pic penibil tinand cont ca gasesti pompe de frana noi gen Bosch s.a.m.d. compatibile cu Aro la banii astia si in plus piesele de origine in care puteai avea incredere s-au dus de mult, deci nu mai putem vorbi de piese "de fabrica".

Deci, ca si la magazinul prezentat de colegul tarzy, e bine sa gandesti inainte sa cumperi ceva.

E bine de stiut totusi ca exista alternative si ca ai de unde alege.

Am mai gasit pe internet un magazin pe strada Calea Ferentari, Nr. 88, ( mvvauto ), dar nu am ajuns pana acum sa vad despre ce e vorba exact acolo si ce piese au defapt. Va tin la curent cu ce descopar :)

Link spre comentariu

Salutare domnilor posesori de aro.

Hai sa va explic un pic cum e cu piesele de aro.Cand uzina a inceput sa se duca pe copca...cativa baieti destepti din Campulung au pus mana de la mana si inpreuna cu un tip cu bani din Arad au purces in China cu o traista de repere ,cele mai vandabile ,pivoti brate cruci cardanice etc... Chinezii evident au copiat imediat tot si produs reperele exact dupa cele aduse ,de exemplu la bratul de fata cu pivot tip nou bratul dus la chinezi avea o saiba sudata fata de cel original ,evident chinezii l au facut asa:ha: .Dupa o vreme aro a murit de tot deci si importul de piese china,baietii cu piese s au reprofilat .In principiu sunt inca destule piese in zona ,si china si autohtone ,eu personal nu m am ocupat niciodata cu piese de aro insa am multe cunostiinte care au facut o si inca mai au stocuri daca va pot ajuta nu ezitati sa sunati 0745240293,Dragos.:ha::ha::ha:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Vazut asta vara in Campulung, un magazin in lichidare.

Am postat si pe forumul Aro, dar poate sunt useri ce nu au cont acolo...

Adresa magazinului : Campulung Muscel, Strada Traian nr.96A Bl.D1 parter tel.0742.061.095, d-na Monica.

8.JPG.6593f208a3f063427f9ca214a502a22c.JPG

7.JPG.dcc75fd6d001a70faba21f148012cde0.JPG

6.JPG.980f1c495b6090073f9475636ce39e6b.JPG

5.JPG.43718017a8e8d4bf8420a602a6bac415.JPG

4.JPG.09e0b33682de70b7ddc51b7f15565d82.JPG

3.JPG.9e69b07464c78b0d9ea80d7b81d2497c.JPG

2.JPG.c036c3ccf535974fb618b72fbc15ab2d.JPG

1.JPG.70516729fb2c16b0fe21a4e497f3bf72.JPG

Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu !
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Rog sa-mi fie iertata postarea inoportuna, dar ma poate ajuta cineva cu un sfat sau pont de unde pot gasi o baie de ulei din fonta, noua sau sh, pentru motorul diesel in patru cilindri? Multumesc anticipat!

Editat de Astral

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare