bogdangepeto Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ? Nu ai avut probleme cu politia daca ai avut montata bara HD? Din ce stiu bara din metal este interzisa (daca nu a fost pusa din fabrica) pe masini pentru protectia pietonilor. Bara de metal au doar autoturismele vechi, de epoca, cromata etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ? Masina mea are bara metalica din fabrica , si mai mult decat atat cea care a inlocuit-o nu e colturoasa , nu arata ca o tabla sifonata , fara calorifer in fata grilei etc ... adica e facuta in limitele rezonabilului , fara nimic marlanesc , se incadreaza bine in aspectul masinii de teren . Am trecut prin mai multe controale rutiere , inclusiv un control rutier RAR cu ITP . O singura data am avut ceva probleme cu anvelopele care desi erau echivalente notatia era imperiala nu metrica si personalul tehnic din filtrul rutier a sustinut ca nu--i treaba lui sa stie echivalentele anvelopelor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ? Esti norocos daca ai din fabrica :). La Terrano 2 este din plastic si din plastic trebuie s ramana daca vrei itp :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ? ... fiecare cu ce si-a ales .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate