Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ?

dany_let

Postări Recomandate

Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ?

Nu ai avut probleme cu politia daca ai avut montata bara HD? Din ce stiu bara din metal este interzisa (daca nu a fost pusa din fabrica) pe masini pentru protectia pietonilor. Bara de metal au doar autoturismele vechi, de epoca, cromata etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bara Tip ARB pt Nissan Terrano 2 ?

Masina mea are bara metalica din fabrica , si mai mult decat atat cea care a inlocuit-o nu e colturoasa , nu arata ca o tabla sifonata , fara calorifer in fata grilei etc ... adica e facuta in limitele rezonabilului , fara nimic marlanesc , se incadreaza bine in aspectul masinii de teren . Am trecut prin mai multe controale rutiere , inclusiv un control rutier RAR cu ITP . O singura data am avut ceva probleme cu anvelopele care desi erau echivalente notatia era imperiala nu metrica si personalul tehnic din filtrul rutier a sustinut ca nu--i treaba lui sa stie echivalentele anvelopelor .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare