Vizitator bogdan.marin@gmail.com Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 buna si-a montat cineva senzori de parcare fata / spate pe un jeep grand cherokee ? Intreb pentru a intelege daca cineva a identificat probleme in a aduce firele din fata sau spatele masinii la unitatea de comanda.... Si daca ati instalat, unde ati facut-o ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Poe79 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: senzori parcare jeep grand cherokee 2002 Firele se pot aduce prin locasul rotii de rezerva si mai departe pe sub tapiserie...E destul de simplu,important e sa desfaci totul cu grija si sa nu uiti sa pui vreun surubel la loc pt a nu aparea ''greierasi''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: senzori parcare jeep grand cherokee 2002 ,,MARE MASINA -MIC SOFERUL,, fi-i barbat domnule.acele chestii ,parerea mea sunt ori fite ori ajutor ptr..........daca nu te descurci ia-ti un SMART -poate sunt putin rautacios-,,Nu te supara FRATE,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: senzori parcare jeep grand cherokee 2002 buna si-a montat cineva senzori de parcare fata / spate pe un jeep grand cherokee ? Intreb pentru a intelege daca cineva a identificat probleme in a aduce firele din fata sau spatele masinii la unitatea de comanda.... Si daca ati instalat, unde ati facut-o ? multumesc bogdan eu nu m-am complicat prea tare am apelat la un amic ce are firma exact pt gaget-uri de genul asta si pt 600 de lei mi-a inlocuit senzorii de pe spate de la Wj si a mai pus alti pe fata toate cu vizualizare pe un LCD pe bord daca vrei, da-mi un PM si iti dau datele de contact dan Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.marin@gmail.com Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: senzori parcare jeep grand cherokee 2002 ,,MARE MASINA -MIC SOFERUL,, fi-i barbat domnule.acele chestii ,parerea mea sunt ori fite ori ajutor ptr..........daca nu te descurci ia-ti un SMART -poate sunt putin rautacios-,,Nu te supara FRATE,, ma mir ca ti-ai pierdut vremea sa scrii ... nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate