Sergio Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Salutare, Vreau sa pun pe Y60 anvelope 35x12,5r15 pe jante de tabla originale dar intoarse si nu stiu ce fel de gume sunt mai bune. Cu y60 merg putin 40% asfalt, 40% drum de tara si 20% prin noroi (de nebun sau la vanatoare) si ma gandeam la BF goodrich all terrain T/A KO ca sa ma scoata si din iarna, sa ma pot misca cat de cat si pe zapada sau BF KM2. Totusi caut ceva cramponat cu care sa ies din iarna si sa pot si intampina noroaiele din primavara, nu neaparat ce am enumerat mai sus, poate-mi recomandati ceva. Sper ca nu cer prea mult:tk fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Daca vrei BF ia-ti KM2.....sunt mai ok,si mai cramponate,pe zapada fac fix acelasi lucru atita vreme cit mergi rezon, adica cu viteze de om normal..... Sunt mai cramponate si merg mai bine la noroi,in schimb,fata de At care-s 0..... Daca vrei cu 12,5 latime,cam trebuie jante J8-j10 ceea ce nu se intimpla cu cele originale de tabla care-s J7 ,de cele mai multe ori..... Spor la cautat! P.S.: pentru iarna si noroi se recomanda gume mai inguste,gen 10,5,...care si merg pe jantele de J7 turnate....cele de 12,5 sunt doar frumoase,pe strada... in noroi...te va bate un 10,5 fara probleme,comparind profile identice.....dar fiecare face ce vrea pe banii lui! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Parerea mea e ca pt zapada ai nevoie de anvelope late fara crampoane, care au suprafata de contact cat mai mare pentru a mari pe cat posibil forta de frecare la deplasare, incarcandu-se in acelas timp cu zapada pentru asta. De asemenea, cauciucul trebuie sa fie moale pentru a mari frecarea. Un cauciuc ingust, gen simex se va comporta pe zapada identic ca in noroi, va sapa pentru a gasi aderenta, insa in zapada, riscul de suspendare este cel mai mare. De aceea o anvelopa cat mai lata si cu crampoane mici fac treaba cel mai bine. Ati vazut vre-odata o masina mergand pe zapada folosind doar camerele? Vezi, arctic trucks... Dar...e doar parerea mea, poate gresesc. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduok Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Salutare, Vreau sa pun pe Y60 anvelope 35x12,5r15 pe jante de tabla originale dar intoarse si nu stiu ce fel de gume sunt mai bune. Cu y60 merg putin 40% asfalt, 40% drum de tara si 20% prin noroi (de nebun sau la vanatoare) si ma gandeam la BF goodrich all terrain T/A KO ca sa ma scoata si din iarna, sa ma pot misca cat de cat si pe zapada sau BF KM2. Totusi caut ceva cramponat cu care sa ies din iarna si sa pot si intampina noroaiele din primavara, nu neaparat ce am enumerat mai sus, poate-mi recomandati ceva. Sper ca nu cer prea mult:tk Salut. la ce faci tu cu masina iti trebuie MTuri nu AT. Si eu ma duc la vanatoare iar in padure pe drumurile de taf nu ai ce cauta cu ATuri. Anvelopa cu cat e mai lata (12,5) cu atat e mai proasta in noroi si pe zapada, jantele originale de tabla au un 6 J, iar daca le pui pe o anvelopa de 12,5 ea se va balona iar tu vei rula doar pe crestele din mijloc . Iar cu marimea de 35 vei freca in aripi la incrucisari chiar si cu un chit de inaltare de plus 5 Eu iti recomand 33/10,5MT sau 35/10,5 MT daca e modificata masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Salut. la ce faci tu cu masina iti trebuie MTuri nu AT. Si eu ma duc la vanatoare iar in padure pe drumurile de taf nu ai ce cauta cu ATuri. Anvelopa cu cat e mai lata (12,5) cu atat e mai proasta in noroi si pe zapada, jantele originale de tabla au un 6 J, iar daca le pui pe o anvelopa de 12,5 ea se va balona iar tu vei rula doar pe crestele din mijloc . Iar cu marimea de 35 vei freca in aripi la incrucisari chiar si cu un chit de inaltare de plus 5 Eu iti recomand 33/10,5MT sau 35/10,5 MT daca e modificata masina Tocmai am modificat masina cu un kit de 6''.Nu cred ca va freca in aripi. Y60-ul il tin cum are ''off-road runner caraciumba'', pe post de masina de razboi :lr. Nu-mi pasa de ea, vreau sa ii dau putin aspect fioros cu cat mai putini bani. Am vorbit cu GPS-cu si zice ca merg 12.5 pe jantele mele (j7), inca nu am avut timp sa-i duc jantele la preparat da-mi fac timp cat mai repede. Cred ca am sa optez pentru BF KM2 daca nu gassc ceva mai bun ( bun si la pret:grin:) fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduok Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Tocmai am modificat masina cu un kit de 6''.Nu cred ca va freca in aripi. Y60-ul il tin cum are ''off-road runner caraciumba'', pe post de masina de razboi :lr. Nu-mi pasa de ea, vreau sa ii dau putin aspect fioros cu cat mai putini bani. Am vorbit cu GPS-cu si zice ca merg 12.5 pe jantele mele (j7), inca nu am avut timp sa-i duc jantele la preparat da-mi fac timp cat mai repede. Cred ca am sa optez pentru BF KM2 daca nu gassc ceva mai bun ( bun si la pret:grin:) Patrolul e o masina care incruciseaza destul de bine si crede ma ca chiar cu kit de 6'' va freca in aripa daca ai dat jos ANTIRULIU. Pt fiecare marime de anvelopa fabrica recomanda Jul jenti. Exemplu: Silverstone recomanda pt 11,5 un j9 cu posibilitatea de a monta o marime de la j8 pana la J10. PS. GPScu face lucrari de calitate si eu personal am lucrat cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Patrolul e o masina care incruciseaza destul de bine si crede ma ca chiar cu kit de 6'' va freca in aripa daca ai dat jos ANTIRULIU. Pt fiecare marime de anvelopa fabrica recomanda Jul jenti. Exemplu: Silverstone recomanda pt 11,5 un j9 cu posibilitatea de a monta o marime de la j8 pana la J10. PS. GPScu face lucrari de calitate si eu personal am lucrat cu el Inteleg si stiu ca nu e sanatos ce fac dar vreau sa ma incapatanez. Nu am sa fac off road extrem. Am sa deschid un thread nou curand in care voi explica ce am facut la masina si de ce. Multumesc pana acum si sunt curios ce sfaturi mai primesc.:tk fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: AT 35'' pentru Y60? Am montat 35 pe y60 si arata mortal. Am sa pun niste pozne zilele astea :bannana fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Re: AT 35'' pentru Y60? http://img526.imageshack.us/i/10012011008.jpg/ Editat Ianuarie 12, 2011 de Sergio fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: AT 35'' pentru Y60? Cu kit de suspensie +5 OME si fara bodylift si cu 33" iti freaca in aripi la incrucisari mai mari.... @Raduok stie f bine ce vorbeste, noi avem un preten aci la Cluj(Luci) care a trebuit sa taie din aripi pt ca ii frecau cu 33". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate