Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Majorare Impozite AUTO din 2011 !!!

worldscape

Postări Recomandate

Ori nu m-am trezit bine, ori ca nu mi-am baut cafeaua, dar am auzit ceva la stirile ProTV de dimineata....

cum ca cresc impozitele de la anul si au dat niste tabele, pe unul dintre ele aparea ceva de genul:

pt euro 3:

motor 2000 cmc ...cca 2100 euro / an

motor 4200 cmc ... cca 7300 euro / an

cine a mai vazut stirile si a fost mai atent.... ca daca asta este noul impozit e jale... sau astea sunt cumva noi taxe de inmatriculare si am auzit eu prost ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Majorare Impozite AUTO din 2011 !!!

gata, ma dumirii.... creste iar taxa de inmatriculare / prima inmatriculare ... dar eram adormit !!! ... ce tampiti, nu vad boii ca se inscriu toate masinile pe BG si cu toate astea se tampesc mai rau :uameni

Link spre comentariu

gata, ma dumirii.... creste iar taxa de inmatriculare / prima inmatriculare ... dar eram adormit !!! ... ce tampiti, nu vad boii ca se inscriu toate masinile pe BG si cu toate astea se tampesc mai rau :uameni

mama... ce mai speriat...stateam si eu si sorbind cafeaua linistit si adormit....m-am trezit instant..:dr3...astia sunt nebuni...ce tot dracu au cu masinile astea ?

ma gandesc tot mai serios sa ...emigrez in Somalia...ma fac pirat:wink:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Da, este vorba despre taxa de prima inmatriculare. Si, o premiera in idiotenia romaneasca, va fi pusa taxa de prima inmatriculare si pe motoarele euro 5!:uameni Pentru un motor euro 1 mai maricel, taxa poate ajunge la 33.000 de... euro! Sa ne fereasca sfantu'...

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Valorile taxei de prima inmatriculare propuse de Ministerul Mediului urmeaza sa fie supuse aprobarii in Guvern. Cea mai importanta modificare este ca si masinile Euro 5 vor fi taxate. Exemple de valori medii ale taxei:

Pentru motorizarile Euro 5 chiar valorile incep de la 95 de euro pentru motoarele cele mai mici si ajung la 2.200 de euro pentru cele mari.

La Euro 4, taxa creste fata de cea actuala si ajunge la 438 de euro pentru un motor mic. La motoarele cele mai cautate, de 2.000 de cm cubi, vom plati 2.120 de euro, adica dublu. Motorizarile de lux vor costa la prima inmatriculare 7.660 de de euro.

Taxa pentru Euro 3 incepe de la 1.095 de euro si ajunge la 3.800.

De la Euro 2 in jos nici nu mai merita importul de masini rulate. Taxa ajunge pana la 33.000 de euro, adica sigur mai mare decat autoturismul in sine.

Tabele cu valorile exacte gasiti aici:

http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/galerie-noua-taxa-auto-2011-vezi-cat-va-costa-taxa-auto-2011-7689300/imagini

We need to dream!
Link spre comentariu

Idiotii astia daca mai umbla mult la taxe nu vei mai putea sa iti cumperi masina fara 20.000 Euro (masina+taxe).

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Romania peste vreo 3-5 ani: numai cu masini inmatriculate toate pe BULGARIA, UNGARIA, AUSTRIA...... si singura chestie "BUNA" este ca poate o sa mai disponibilizeze niste bugetari, respectiv pe spagarii de la RAR si de la Birourile de inmatriculari de la Politie ! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Buna ziua !

In conditiile astea, poate intr-o zi o sa vand tot ce am, imi cumpar undeva o insula pustie, emit timbru, drapel, imn national si moneda proprie, dupa care si ceva legi legate de lungimea maxima a unei fuste, iar in domeniul auto, n-o sa permit decat inmatricularea masinilor 4x4 si de la Euro 0 in jos, iar cei cu masini sub sase cilindri si 3000cmc n-au decat sa-si cauta alta insula...

Guvern de cretini, orientati 100% impotriva poporului... Oare pentru cat timp inca ?

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

In conditiile astea, poate intr-o zi o sa vand tot ce am, imi cumpar undeva o insula pustie, emit timbru, drapel, imn national si moneda proprie, dupa care si ceva legi legate de lungimea maxima a unei fuste, iar in domeniul auto, n-o sa permit decat inmatricularea masinilor 4x4 si de la Euro 0 in jos, iar cei cu masini sub sase cilindri si 3000cmc n-au decat sa-si cauta alta insula...

http://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_Hutt_River Nenea asta emite ceva taloane, din cate am inteles de pe site-ul lui (este linkul la sfarsitul articolului), dar trebuie sa fii cetatean al "statului" lui. Nu cred ca are taxe, dar i-as plati cu placere, doar de-al draq, sa ma opreasca politia si sa le explic ca sunt cetatean al statului respectiv si masina e inmatriculata acolo.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

de ce va mirati...atata timp cat importatorii auto din tara sunt in acea comisie care stabileste aceste taxe....sa nu va asteptati la ceva bun....

de douazeci de ani tara asta este condusa aiurea....si asa va fi pana la veacul ce va sa vina.....:dr3

Link spre comentariu

Pai degeaba importatorii strang piata cu usa.....piata asta cere : masini SH !!!

Cine vrea masina SH, nu din cauza ca nu are bani suficienti, ci pentru ca el vrea anumite chestii de la masina aia, acel cumparator tot nu va veni la ei sa le cumpere lor masinile !!!

Link spre comentariu

Guvern fanariot si atat!!!:uameni:uameni:uameni

Taxe, taxe si iar taxe... astia nu se mai satura?

Romania este la pamant! Astia nu fac nici un efort de redresare a economiei. Numai legi aiurea. :dr3:dr3:dr3

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

De 20 de ani suntem condusi de oameni care isi urmaresc numai propriul interes.Banul nu are culoare politica iar criza e numai pentru noi nu si pentru ei.Parlamentari isi trag masini noi iar noi trebuie sa facem economii la buget-la bugetul lor nu putem face ceva economii?

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

La capitolul TPI nu le e clar ca deja au pierdut meciul? Nu ii inteleg, geme tara de masini "bulgaresti" si Boc continua sa ridice coada ca vulpea raioasa. E elementar ca o taxa trebuie aplicata cuiva, iar la noi taxa asta deja si-a pierdut contribuabilii.

Incep sa am indoieli ca e doar incompetenta. Nu cumva unii din guvernanti iau bani grei pentru ca romanii sa fie obligati sa devina contribuabilil bulgari? Eu sunt un optimist asa ca in viziunea mea pana si incompetenta ar trebui sa aiba limite.

Samurai incepator
Link spre comentariu

E doar incompetenta si imbecilism......

Piticul servil intreaba :

" -Cati bani s-au incasat din taxa X anul asta pe tz luni ?

-Atata....

-Anul trecut cat s-a incasat ?

-Atata + tzz% mai mult.....

-Cum putem sa incasam macar la fel sau mai mult sa acoperim gaura ?

-Pai......marim taxa X cu Y % !

-Asa facem ! "

End of story !!!

Piticu` n-are timp de analize......Chelu chior cu bagaboanta europarlamentar asculta raportul Piticului retardat si......semneaza !

Concluzie : colaborarea dintre un subaltern cretin si un sef retardat, naste dezastre !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !

Guvern de cretini, orientati 100% impotriva poporului... Oare pentru cat timp inca ?

Stima,

Dragos

exixta o REALA posibilitate in sensul asta mult mai aproape de casa, dar poate ar trebui dezbatita la subiectul comuna 4x4 sau deschis un alt topic, probabil aici e off topic

Link spre comentariu

Tara asta nu este condusa prost doar de 20 de ani ci este condusa la fel de pe vremea dacilor.

Traian nu a vrut sa cucereasca Dacia ci a vrut sa se opreasca la Dunare. Dar pentru ca dacii treceau raul la furat, Traian a dat ordin sa se treaca raul pentru a-i potoli pe jefuitori. Deci, la noi furturile si prostia sunt de la origini.

Stima

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Tara asta nu este condusa prost doar de 20 de ani ci este condusa la fel de pe vremea dacilor...

Pana una alta te rog du-te pe la ruprica de "Prezentarea membrilor" ... apoi rubrica "cartea de telefon" ... ca sa stim si noi cu cine stam de vorba.... asta este un forum ca sa trancanim in timpul saptamanii, de obicei in weekend-uri ne vedem, asa ca ne si stim intre noi.... dar pe tine nu te stim cine esti inca.

Link spre comentariu

exixta o REALA posibilitate in sensul asta mult mai aproape de casa, dar poate ar trebui dezbatita la subiectul comuna 4x4 sau deschis un alt topic, probabil aici e off topic

mai multe detaliii... orice idee trebuie analizata

o zi buna sa aveti

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

mai multe detaliii... orice idee trebuie analizata

o zi buna sa aveti

ideea e simpla, emigrarea.

dar cum toti aveti familii, afaceri etc.in RO, nu are rost sa lasati totul balta pentru o masina oricit le-am iubi. deci emigram pe hirtie. gasim o casa darimata pe undeva ( in spania de exemplu sint sate intregi abandonate si guvernul spaniol cu cel roman au programe de repopulare unde gasesti case chiar si de pomana) o cumperi impreuna cu alti 10, 20, 30 sau inchiriezi ceva, iti faci hirtiile de sedere- acum sintem in UE, deci merge straight forward - dupa care te duci la ambasada RO din tara respectiva si-trece in pasaport mentiunea de domiciliu in strainatate. toata afacerea asta inclusiv chiria te costa vreo 2 000 euro si vreo 2-3 saptamini de vacanta pe alte meleaguri sau si mai putin daca va asociati mai multi. dupa care iti iei masina cu numere din tara respectiva sau o inscrii pe a ta, ( ca nou emigrant nu platesti taxe daca masina e pe numele tau de cel putin 6 luni) si te intorci acasa linistit la treburile tale. te trage garcea pe dreapta, ii dai cu tifla si ii arati stampila din pasaport. si daca esti baiat destept dupa ce te aranjezi cu statul acolo dai si pe la primarie/ politie si-ti schimbi carnetul romanesc cu unul local, ca 2 nu-ti strica.

zic eu ca-i mult mai ieftin si eficace decit platitul taxei si mult mai legal - ce dracu inseamna de fapt legal? - decit varianta bulgara. si cine stie, poate colonizati vreun sat pe acolo si ati scapat de garcea definitiv

daca am postat off topic cu umilinta imi pun posteriorul la dispozitia suturilor moderatorilor

Link spre comentariu

O stire in ton cu titlul topicului:

"Din 2011, pentru maşini puternice, impozite duble

Impozitul pe maşini se calculează în funcţie de capacitatea cilindrică a motorului. Pentru proprietarii de maşini cu motoare puternice impozitul se va dubla în 2011. Aceştia vor plăti câte 72 de lei pentru fiecare 200 centimetri cubi la motoarele cu capacitate între 2001 şi 2600 centimetri cubi. În 2010, pentru aceeaşi categorie de automobile se plăteau câte 36 de lei pentru fiecare 200 de centimetri cubi.

Pentru maşinile care au motoare cu capacităţi de peste 3.001 centimetri cubi se va plăti câte 290 de lei pentru fiecare 200 de centimetri cubi ai motorului. În prezent, pentru această categorie de automobile se plătesc câte 145 de lei pentru fiecare 200 de centimetri cubi.

Proprietarii de motociclete, scutere sau autoturisme cu capacitate cilindrică de până la 1.600 centimetri cubi vor plăti acelaşi impozit ca în 2010 - câte 8 lei pentru fiecare 200 centimetri cubi ai motorului.

Impozitul pe terenuri nu se majorează în 2011 şi nici taxele pe parcările de reşedinţă. Proiectul hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind stabilirea nivelului taxelor şi impozitelor locale în municipiul Bucureşti pentru 2011 se află în dezbatere publică."

Link spre comentariu

mare atentie cu dezbaterea publica

trebuie sa se scrie multe pareri negative, pentru ca porcaria e mare, nu se poate ataca hotararea daca se supune inainte spre dezbatere publica

sa nu va fie lene... scrieti, scrieti mult,

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare