Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PUCH - care-i diferenta?

ALPINA

Postări Recomandate

Re: PUCH - care-i diferenta?

Denumirea completa e Steyr Puch Daimler parca... Stiu ca au facut masini militare si datorita succesului care la avut Puch G, Mercedesul a cumparat si produs separat de ''uniune'' clasa G.

Steyr Puch stiu ca au colaborat si cu MAN-ul si facut camioane.

Editat de rommy20005
zic si io.........
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mercedesul clasa G este facut in gratz, austria, in uzina daimler steyr puch. Nu are legatura cu vechimea. eu am un puch w463 din 1990, cu sigla mercedes, dar serie de puch. manual de puch si in acte e trecut mercedes puch. stiu ca masinile militare au iesit cu brandul de puch., singura diferenta este ca are diff lock doar central si spate, fata nu. in rest...nimic.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

Al meu are si diferential pe fata! (463v6)si in carte este tot steyer puch trecut...si sincer nu am constatat nicio diferenta tehnica sau estetica(cu exceptia siglelor:grin:)

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu

Este vorba de SDP Ei au proiectat G classe pentru Mercedes,Quatro pentru Audi,XDrive pentru BMW,Syncro pentru VW pina si Toyota a lucrat cu SDP.Asta fac proiecteaza si mai si produc uneori sisteme de transmisie4x4 pentru diverse aplicatii

Link spre comentariu

Este vorba de SDP Ei au proiectat G classe pentru Mercedes,Quatro pentru Audi,XDrive pentru BMW,Syncro pentru VW pina si Toyota a lucrat cu SDP.Asta fac proiecteaza si mai si produc uneori sisteme de transmisie4x4 pentru diverse aplicatii

SDP = Steyr Daimler Puch ?

Link spre comentariu

Denumirea completa e Steyr Puch Daimler parca... Stiu ca au facut masini militare si datorita succesului care la avut Puch G, Mercedesul a cumparat si produs separat de ''uniune'' clasa G.

Steyr Puch stiu ca au colaborat si cu MAN-ul si facut camioane.

Mai exact din 1979 au inceput sa fabrice si versiunea civila.

Link spre comentariu

Clasa G nu este produs de Mercedes ci de uzinele Magna Steyr din Graz / Austria. Motoarele si cutiile de viteza sunt Mercedes. De fapt clasa G este un Puch cu sigla de Mercedes nu invers.

Exista si niste Peugeot-uri de armata cu motoare si cutii de Peugeot care sunt de fapt Puch-uri cu sigla de Peugeot.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Peugeot P4- motoarizare de 2500 diesel, sunt niste exemplare la Cluj toate de vanzare, sau aproape toate

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare