ALPINA Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Va salut!care-i diferenta intre G urile cu sigla MB si cele cu sigla PUCH? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Vechimea:grin:: http://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_G-Klasse Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Eu stiu ca G-urile vandute in Austria si Elvetia au fost cu sigla Puch. Cel putin masinile mai vechi. Al meu este de Elvetia si este marcat cu Puch. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Puch este o firma austriaca care pe platforma tehnica a G-lui producea masina lui dar care 85-90% era un G 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: PUCH - care-i diferenta? Denumirea completa e Steyr Puch Daimler parca... Stiu ca au facut masini militare si datorita succesului care la avut Puch G, Mercedesul a cumparat si produs separat de ''uniune'' clasa G. Steyr Puch stiu ca au colaborat si cu MAN-ul si facut camioane. Editat Noiembrie 8, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Mercedesul clasa G este facut in gratz, austria, in uzina daimler steyr puch. Nu are legatura cu vechimea. eu am un puch w463 din 1990, cu sigla mercedes, dar serie de puch. manual de puch si in acte e trecut mercedes puch. stiu ca masinile militare au iesit cu brandul de puch., singura diferenta este ca are diff lock doar central si spate, fata nu. in rest...nimic. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Al meu are si diferential pe fata! (463v6)si in carte este tot steyer puch trecut...si sincer nu am constatat nicio diferenta tehnica sau estetica(cu exceptia siglelor:grin:) NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? salut de fapt masinuta este un proiect mercedes facut de stayer-puc cu intelegerea de comercializare sub toate trei numele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Este vorba de SDP Ei au proiectat G classe pentru Mercedes,Quatro pentru Audi,XDrive pentru BMW,Syncro pentru VW pina si Toyota a lucrat cu SDP.Asta fac proiecteaza si mai si produc uneori sisteme de transmisie4x4 pentru diverse aplicatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Este vorba de SDP Ei au proiectat G classe pentru Mercedes,Quatro pentru Audi,XDrive pentru BMW,Syncro pentru VW pina si Toyota a lucrat cu SDP.Asta fac proiecteaza si mai si produc uneori sisteme de transmisie4x4 pentru diverse aplicatii SDP = Steyr Daimler Puch ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiwtw Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Denumirea completa e Steyr Puch Daimler parca... Stiu ca au facut masini militare si datorita succesului care la avut Puch G, Mercedesul a cumparat si produs separat de ''uniune'' clasa G. Steyr Puch stiu ca au colaborat si cu MAN-ul si facut camioane. Mai exact din 1979 au inceput sa fabrice si versiunea civila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Clasa G nu este produs de Mercedes ci de uzinele Magna Steyr din Graz / Austria. Motoarele si cutiile de viteza sunt Mercedes. De fapt clasa G este un Puch cu sigla de Mercedes nu invers. Exista si niste Peugeot-uri de armata cu motoare si cutii de Peugeot care sunt de fapt Puch-uri cu sigla de Peugeot. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: PUCH - care-i diferenta? Peugeot P4- motoarizare de 2500 diesel, sunt niste exemplare la Cluj toate de vanzare, sau aproape toate Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate