Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse y 60

suvi

Postări Recomandate

Stie cineva de unde pot cumpara bucsi pt puntea fata in zona Baia Mare?

Ma intereseaza mai tare bucsile din bara de care e prins telescopul de directie, sau ce bucsa potriveste (cod). Sau daca exista ceva kit de bucsi complet. Multumesc.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucsi y 60

La Y60 mi se pare ca OME are un set complet de bucsi ...care nu e prea scump! Gasesti la orice dealer sau importator ... Prin BM nu stiu dar la Cluj sigur este ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Stie cineva de unde pot cumpara bucsi pt puntea fata in zona Baia Mare?

Ma intereseaza mai tare bucsile din bara de care e prins telescopul de directie, sau ce bucsa potriveste (cod). Sau daca exista ceva kit de bucsi complet. Multumesc.

Din text, deduc ca este vorba de bucsele de la bara panhard. Iti recomand sa iei originale din cauciuc. Bucsele din poliuretan, la bara panhard, au prostul obicei sa nu preia vibratiile cum trebuie. Vibratiile ajung pina in volan, facind masina greu de controlat la viteza pe asfalt.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Intreadevar este o firma buna la Baia Mare care face orice fel de bucsi, o recomand celor ce au nevoie, se numeste R&C srl Zorilor nr.6A.

Link spre comentariu

din ce sunt facute, care e metoda (turnare sau prelucrare la rece) si pot sa le faca la comanda si sa fie montate in alta parte sau trebuie trimisa piesa de bucsat la ei?

ai un nr de telefon de acolo?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

R&C SRL, loc. Baia Mare, jud. Maramures

Obiect de activitate: Articole tehnice de cauciuc

Adresa: Baia Mare, Zorilor, 6A, jud. Maramures

Telefoane: 0362-411496, 0728-062940

Fax: 0362-411496

Orar: L: 7-15, M: 7-15, M: 7-15, J: 7-15, V: 7-15, S: , D:

preluate de pe internet.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

de curiozitate......ceva feedback app de bucsile de la Baia Mare?!?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu le-am mai facut acolo (deci nu stiu, dar cand am fost acolo erau ceva tendoane de Toyota la facut), le-am facut la un strungar din zona din poliuretan.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Eu am luat cateva seturi complete pt y60. Cativa preteni si-au pus pe masini si se comporta destul de bine in regin de offroad. Au fost montate az vara si inca nu au nimic.... Deci eu zic ca merita mai ales ca pretul este... mic

Link spre comentariu

Stie cineva ceva de o fabrica de bucsi din Sibiu (iesire spre Bucuresti) ...am inteles ca ceva firma spaniola ... :grin: Va zic mai departe de ce (desi cred ca ar fi culmea sa fie asa)... :wink:

Link spre comentariu

?!? Yoane, fabrici care toarna si fac bucsi sunt peste tot...chiar si la jilava....Problema-i cit de bune sunt sau daca le fac dupa anumite specificatii......nu doar sa umple gaurile....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Razvane,

Accidental am luat cateva colete de bucsi de la ei ... si le-am dus la OTP Marfuri ... Stii ptr ce destinatii? Perth, AU si Taipei, TW ... Nu pot sa spun clientii (etica profesionala) ...:grin: Si stii ce mi-a mai atras atentia? In hala de unde am incarcat erau cateva containere cu bucsi galbene si mov care semanau izbitor cu ...:grin: Interesant, nu? Sa afli ca e posibil ca o parte din faimoasele OME sa se fabrice in tara ta ...:wink:

Link spre comentariu

Daca citesti cu atentie,ai sa vezi ca de fapt ceream mai multe detalii,n-am zis ca-s proaste sau ca stiu eu ceva..

Acum, ce sa zici.....globalizarea si politica de costuri impun anumite chestii..nu-i Romanie este Bulgaria, nu-i BG, este China.....pretul dicteaza, calitatea se impune si verifica.....

Off Topic..tu inca mai faci curse cu soferii cind te plictisestI?!?

:h5 :ha: :ha:

Link spre comentariu

cred ca ii supravegheaza cu camere ascunse de fapt..:ha:

poate respectivii nici nu stiu ce fac si pentru cine

adica eu daca as vrea sa imi faca o firma de bucse marfa pe care eu o vand cu 10x pretul de productie (cel putin), eu in nici un caz nu as spune asta e pentru x masina

prin o firma intermediara prin care se face aprovizionarea, as da comanda pentru bucse dimensiune x/y/z si materialul q

ce fac cu ele... eu stiu, producatorii nici nu trebuie sa banuiasca

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Poti sa imi spui, te rog, de unde si cu cat ai luat bara de poliuretan?

Avea strungarul, m-au costat 50 ron montate.

Editat de suvi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare