Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse y 60

suvi

Postări Recomandate

Re: Bucsi y 60

jhoni...fii dragut :grin: si spunene si noua.....ce bucsi citi bni costa ...sa ramina aici pentru posteritate,frate, o data...

Sau dam fiecare cite un tel sa para la aia ca-i vinzare la bucsi si automat sa coste mai mult pe viitor!?!?!

:tk

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut am dat si eu comanda de cateva bucse pentru nissan-ul meu la baia mare ca la preturile care sunt pe piata pentru originale te usuca sper sa fie rezistente in timp :al

Cateva cuvinte despre tine la prezentare membrii? :rules

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

salut baieti

in primul rand as dori sa va spun ca ma bucur ca impartasesc experiente cu oameni care au aceasi pasiune cu mine

as dori sa raspund in primul rand la intrebarea despre bucsi

cum am mentionat in prezentare sunt detinatorul unui nissan terrano 1 din 1993 si am avut ceva probleme cu achizitionarea unor piese care consider absurd cea ce se intampla ;am avut probleme cu tendoanele de pe spate deoarece sau dus bucsile (mentionez ca erau originalele)ok

am fost sa caut asemenea exemplar si am suferit un soc si amar in gura

deoarece o BUCSA PENTRU TENDON (BRAT MARE) COSTA INTRE 3,3MIL SI 4,5MIL BUCATA ,bineinteles ca aveam nevoie de 8 buc si nu de 4 cum credeam pentru ca masina asta are 4 tendoane doua mici si doua mari

ok am zis sa caut si in alta parte pentru mi s-a parut absurd de mult pentru o bucsa

si am cautat aproape peste tot ,NIMIC, numai original parts

am zis hai sa caut tendoanele poate sunt mai ieftine si iar soc ,

tendonul mic costa de la 9,8mil pana la 13mil buc si cel mare de LA 14,5MIL LA 17MIL SOCANT CAND MASINA NU FACE MAI MULT DE 2000E INCREDIBIL am primit si glume pe seama asta cum ca ;"ar trebui sa vinzi masina frate sa iti poti cumpara bucsile" si dupa multe cautari cam 2 saptamani am gasit aici pe forum pe cineva care mentiona o firma din baia mare ca ar face bucsi pentru astfel de masini si pot sa zic ca am reusit pentru ca m-a costat 35lei buc acceptabil din punct de vedere financiar cam asta am patit cu masinuta mea va salut si pe viitor sa comunicam si altora despre problemele noastre

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

asta incerc sa aflu, am postat si pe celalalt topic de bucsi, si se pare ca tin.

Nu e o problema sa tina macar 2 ani. La ce vede Patrolul de la mine 2 ani e super ok.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

poti pune si ceva preturi? mie iar incepe sa joace volanul cand merg in linie dreapta, poate tot de acolo, as pune ceva mai de calitate, am sa vad cand le desfac daca bai-ul e din bucsile de teflon facute de cateva luni.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Buna ziua !

Detin un Patrol GR Y61

Am sunat la firma de la Baia Mare si au bucse doar pentru tendoane.

Pe mine ma intereseaza pentru bara panhard dar totusi as schimba toate bucsaraele de la masina daca gasesc un set.

Stie cineva unde le pot gasii

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare