revo Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Motor G13BB putere 59 KW Am gasit ca s-ar recomanda NGK BR6EIX dar intr-un manual mai nou,e adevarat, pentru benzinarul VVT se recomanda NGK IFR6J11 care ar fi ideala la motorul mentionat? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: bujie iridium Jimny Daca te ajuta: http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/plug/euro/4w/4w-plug.cgi?name=JIMNY&filename=4w-85.txt&action=search Parerea mea este ca Denso sunt mai bune decat NGK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: bujie iridium Jimny Motor G13BB putere 59 KW Am gasit ca s-ar recomanda NGK BR6EIX dar intr-un manual mai nou,e adevarat, pentru benzinarul VVT se recomanda NGK IFR6J11 care ar fi ideala la motorul mentionat? NGK BR6EIX ..... eu folosesc la Samurai (BR5EIX).... sunt BETON ..... foloseste cu incredere .:wink: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate