Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Max, La multi ani!

Cornelia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Max, La multi ani!

anghelina adrian ‎(43), ‎Max ‎(39), ‎matzulica74 ‎(36), ‎maracana ‎(33), ‎mihaiirinoiu ‎(31), ‎irinoiu ‎(31), ‎Pit80 ‎(30), ‎jimmy bones ‎(29), ‎supapa_jr ‎(21)

La multi ani!

Scorpion + Fecioara :gr1

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns tarziu azi pe forum. Am tot incercat sa sun dar n-am reusit sa te prind ... Un sincer si calduros LA MULTI ANI. Sa ne traiesti si sa te tina Dumnezeu sanatos ca restul le-oi face tu... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fratilor, scriu de pe contul Corneliei pt ca sunt prea obosit sa ma mai loghez cu al meu.

Va multumesc mult pentru urari si sunt extrem de impresionat.

Imi pare rau ca nu am raspuns la telefoane dar nu am fost disponibil. Pur si simplu am stabilit ca vreau sa fac un mic concediu de ziua mea fara telefoane.

Am avut azi o aniversare cum nici nu visam. Niste amici de aici din Muchen mi-au pregatit o gramada de surprize. Dupa ce ajung acasa (pe miercuri sau joi) o sa va pun niste poze.

Multumesc inca odata si va doresc multa santate tuturor!

:h5

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

La multi ani,multa sanatate si fericire !!! :old

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

La multi ani Max!Numai bine , multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce iti doresti atat alaturi de familie, cat si alaturi de f a m i l i a :cl.:k

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Ma bucur sa aflu ca iti aniversezi ziua de nastere asa ca doresc sa ma alatur celor care iti ureaza un sincer si calduros La multi ani. Cu stima, Catalin D.

Link spre comentariu

Iti uram multa sanatate, fericire alaturi de Cornelia si intreaga familie cu speranta de a continua o prietenie care a fost intrerupta de unele seisme cognitive.

La multi ani !

Si mai pastreaza din tuica aia si pentru noi, nu o bea tu toata !

Niros05 & Anomis:be:k

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare