Sclipici Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! Scorpion? :wink: Multi ani fericiti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani, micutule:2drSa ai parte de tot ce-i mai bun si sa te bucuri de cei dragi. O sa :xin cinstea ta.:k Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! anghelina adrian (43), Max (39), matzulica74 (36), maracana (33), mihaiirinoiu (31), irinoiu (31), Pit80 (30), jimmy bones (29), supapa_jr (21) La multi ani! Scorpion + Fecioara :gr1 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! :BLA MULTI ANI!:gr1 hzgr_wpdENI Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! Am ajuns tarziu azi pe forum. Am tot incercat sa sun dar n-am reusit sa te prind ... Un sincer si calduros LA MULTI ANI. Sa ne traiesti si sa te tina Dumnezeu sanatos ca restul le-oi face tu... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La Multi Ani si sa fi sanatos!:k "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani Max zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! Fratilor, scriu de pe contul Corneliei pt ca sunt prea obosit sa ma mai loghez cu al meu. Va multumesc mult pentru urari si sunt extrem de impresionat. Imi pare rau ca nu am raspuns la telefoane dar nu am fost disponibil. Pur si simplu am stabilit ca vreau sa fac un mic concediu de ziua mea fara telefoane. Am avut azi o aniversare cum nici nu visam. Niste amici de aici din Muchen mi-au pregatit o gramada de surprize. Dupa ce ajung acasa (pe miercuri sau joi) o sa va pun niste poze. Multumesc inca odata si va doresc multa santate tuturor! :h5 Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La Multi Ani!!!!!!!!!!!!! Sanatate si multi bani DGR-eiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani MAX. .... si multumesc pentru forum. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani,multa sanatate si fericire !!! :old ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! :gr1:B:kLa multi ani,Max!!:k:B:gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani si multa sanatate :x :2dr:h5:B:k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani Max!Numai bine , multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce iti doresti atat alaturi de familie, cat si alaturi de f a m i l i a :cl.:k Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Max, La multi ani! Ma bucur sa aflu ca iti aniversezi ziua de nastere asa ca doresc sa ma alatur celor care iti ureaza un sincer si calduros La multi ani. Cu stima, Catalin D. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La Multi Ani Max sa fi sanatos alaturi de cei dragi tie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! Sanatate MAXima. La Multi Ani! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani!! Sanatate si mult noroc!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi si fericiti ani! hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani cu sanatate! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! Numai de bine! La multi ani! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani Dane!:k Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! Iti uram multa sanatate, fericire alaturi de Cornelia si intreaga familie cu speranta de a continua o prietenie care a fost intrerupta de unele seisme cognitive. La multi ani ! Si mai pastreaza din tuica aia si pentru noi, nu o bea tu toata ! Niros05 & Anomis:be:k www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani! :2dr:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Max, La multi ani! La multi ani si sanatate !!!:2dr:h5:old:k Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate