barbosu Postat Decembrie 31, 2007 Partajează Postat Decembrie 31, 2007 http://www.pirate4x4.com/tech/billavista/8274/ nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 31, 2007 Partajează Postat Decembrie 31, 2007 troliu Sa inteleg ca vrei sa-ti repari troliul? 1. Pot sa-ti dau orice piese pentru troliuri Warn (unele am pe stoc altele imi pot trimite dealerul din Germania) 2. Pot sa trimit la ei si fac ei o reparatie profesionista (dezavantaj dureaza mai mult) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Ianuarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2008 troliu Am postat pt. cei care au trolii de genul.... si care ar dori sa stie ce contine respectivul acaret. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator AUREL Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: reparatie warn8274 Sal Unimog ,eu am o prob. cu mufa, sper ca din cauza ei nu imi functioneaza troliu ,zic eu ca ar fi oxidata ...ai asa ceva pe stoc ,sau poti sa imi aduci? Multumesc . Toyota Land Cruiser Prado ,bara ARB Troliu Warn M8000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate