ionica77 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 am cumparat din germnia un diferential spate cu blocabil de samurai af.1986,stie cineva daca merge sa pun diferentialul spate pe un samurai din 1987,din auzite de la uni mecanici au zis ca nu se poate pune numai daca schimb si diferentialul fata ca daca nu sant pereche se poate rupe cva.punte care am cumparato este complecta trebuie montata,dar nu stiu ce sa fac.:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: diferential blocabil spate samurai E simplu ...numara ''dintii'' de la coroana si pinion .... la planetare (spate).... daca sunt acelasi numar ... merge fara probleme Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Re: diferential blocabil spate samurai E simplu ...numara ''dintii'' de la coroana si pinion .... la planetare (spate).... daca sunt acelasi numar ... merge fara probleme da dar nu se poate numara decat daca desfac partea din fata care tine coroana si pinionul,trebuie sa fie acelasi nr de dinti si pe fata,exact cum sant in puntea spate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: diferential blocabil spate samurai Sef , daca descfaci spatele la tine .... si dif spate din 86' are acelasi nr la coroana si pinion inclusiv planetara cu cel din 87' ....il poti pune fara probleme fara sa mai desfaci fata ... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: diferential blocabil spate samurai Proba o poti face "babeste" adica sa blochezi o roata si o invarti pe cealalta 2 ture, si verifici cate ture face flansa de la cardan. Ala e raportul. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Re: diferential blocabil spate samurai am inteles o sa verific luni cum sta treaba si va anunt ce am facut.mersi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uliu_190 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Buna ziua, Poate cineva sa imi zica cate suruburi are coroana de la diferentialul de Samurai din 1999? Am pe cineva care imi poate achizitiona un Blocant spate direct din china si nu prea stiu care s-ar potrivi. Rd 208 parca e cu 10 suruburi iar rd 209 este cu 12 suruburi. Imi poate da cineva detaliile acestea si cate solinturi la planetara. Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts