cos Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Am o joja de nivel ulei rupta ,de la jumatate , ramasa pe teava , la un nissan de 3.0 Cum mama sirenelor pot s-o scot , fara sa desfac motorul ? De obicei ma loveste cite o idee ...nu si de data asta . Daca ati patit-o , cum s-a rezolvat ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: jJoja rupta Tija magnetica,baia de ulei data jos,tija cu arc si "gheara" in capatul celalalt.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Joja rupta Fara sa desfac.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Joja rupta Patit la un VW. Nefericitul a sucit-o si pe urma a tras de ea. Extrasa cu tija magnetica. E mai greu pana o atingi ca se "lipeste" de teava. Tija am gasit-o in targ cu 10 lei,are aproximativ 80cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Joja rupta Cel mai indicat:baia de ulei jos...scoti ce a ramas si cumperi alta joja...pana stai cu magnet si alte minuni numai bine cureti si baia de ulei ca poate mai ai span de la joja rupta...cel putin asa as face eu...bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Joja rupta treaba de ginecolog te asteapta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Joja rupta suportul tijei este demontabil .... .... cel mai bine te scarpini in cur daca dai pantalonii jos .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Joja rupta Buna ziua ! Ce vrea sa zica Lipoveanu este ca blocul sau baia nu se nasc cu teava suport joja pe ele, aceasta (teava) este un element separat, montat ulterior. Am rupt joja in teava ei la Firebird, si acolo teava intra in bloc, nu in baie. Dar intra usor presat, datorita unui O-Ring care face etansarea. Si sus se prinde cu ceva surub de galerie sau de chiulasa parca, nu imi mai aduc aminte precis. Setul nou teava (nichelata) + joja (cu maner nichelat) a fost vreo 12$, si s-au montat in trei minute. De retinut: a se verifica neparat lungimea tevii si a jojei, precum si a marcajelor de pe joja, ca in ziua de azi toata lumea produce orice si nu neaparat dupa specificatiile produsului original... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddoru Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Joja rupta Vrei sau nu...baia jos! impingi bucata de tija rupta si gata. Nu e o grozavie. Sti cum este, vrei , nu vrei, bea grigore aghiasma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate