Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Joja rupta -Nissan 3.0

cos

Postări Recomandate

Am o joja de nivel ulei rupta ,de la jumatate , ramasa pe teava , la un nissan de 3.0

Cum mama sirenelor pot s-o scot , fara sa desfac motorul ?

De obicei ma loveste cite o idee ...nu si de data asta .

Daca ati patit-o , cum s-a rezolvat ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Joja rupta

Cel mai indicat:baia de ulei jos...scoti ce a ramas si cumperi alta joja...pana stai cu magnet si alte minuni numai bine cureti si baia de ulei ca poate mai ai span de la joja rupta...cel putin asa as face eu...bafta

Link spre comentariu

Re: Joja rupta

Buna ziua !

Ce vrea sa zica Lipoveanu este ca blocul sau baia nu se nasc cu teava suport joja pe ele, aceasta (teava) este un element separat, montat ulterior.

Am rupt joja in teava ei la Firebird, si acolo teava intra in bloc, nu in baie. Dar intra usor presat, datorita unui O-Ring care face etansarea. Si sus se prinde cu ceva surub de galerie sau de chiulasa parca, nu imi mai aduc aminte precis.

Setul nou teava (nichelata) + joja (cu maner nichelat) a fost vreo 12$, si s-au montat in trei minute.

De retinut: a se verifica neparat lungimea tevii si a jojei, precum si a marcajelor de pe joja, ca in ziua de azi toata lumea produce orice si nu neaparat dupa specificatiile produsului original...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare