Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In muntii Hasmas, Lacul Rosu-Balan

terrano

Postări Recomandate

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: In muntii Hasmas, Lacul Rosu-Balan

Bravos fratilor! Frumos! :br

Ati facut si off-road si biceps :grin: bine c-ati avut capestanu manual ca altfel... bataie meritati ca ati plecat singurei!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Felicitari,poze superbe,frumoasa iesire!:br Am vazut in montajul video,ca ai muncit destul din brate cu scripetele. Asa iti trebuie daca nu ma anunti si pe mine,cand faci esemenea escapade !

Link spre comentariu

Bravo!

Destul de groasa gheata, dar nu suficient sa tina masina.

Ai aratat si cat de util e mult hulitul aparatul de tras/intins. O sa-mi achizitionez si eu asa ceva.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

@lszabi Totul a fost spontan, eram plecati cu jobul si pe drumul de intoarcere am hotarat sa cautam drumuri forestiere. La un moment dat eram cam disperat, aveam un sentiment ca nu ma mai lasa muntii sa scap de acolo, ciudat sentiment :( morcovul era maxim.

@stelea Al meu este de 2000kg, l-am luat din Baumax, am fost zilele acestea si iarasi au acest model la vanzare la pretul de 219 ron daca bine retin (sau o fi 119ron ???) nu mai stiu exact , daca te pot ajuta merg sa ma mai uit inca odata cu mare placere, nici tu nu m-ai uitat cand aveam nevoie de ulei lsd :)

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Multumesc, dar un prieten mi-a zis ca imi ia el din Anglia. Sa vedem daca se tine de cuvant ca n-am mai vorbit cu el de vreo luna. Astept sa vorbesc cu el sa vad daca mi-a luat sau nu.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare