Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiat 650 Polski , '87

cos

Postări Recomandate

Vreau sa stiu muuulte despre cotineata asta .Am orbecait pe net , dar nu mi-a ajuns .

Aratati-mi va rog o luminita de la mijlocul tunelului .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Fiat 650 Polski , '87

Vreau sa stiu muuulte despre cotineata asta .Am orbecait pe net , dar nu mi-a ajuns .

Aratati-mi va rog o luminita de la mijlocul tunelului .

Un coleg a cumparat un fiat din asta si vrea sa-l faca electric. Masina a costat vreo 400 de eur si conversia ( motor, baterii, etc) costa intre 2000-2500 de eur:dr3. Te gandesti si tu la acelasi lucru???:grin: Conversia vrea sa o faca la voi la Galati la nea Dobre ( ala cu trabantul electric).

Masina lui arata binisor iar tehnic este ok cu exceptia faptului ca in treapta I de viteza cand merge zici ca e autobuz. Huruie de te sperii. Cica asta ar fi o problema frecventa a cutiilor de viteze.

Maine o sa-i cer cateva site-uri cu documentatie.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Multumesc frumos .

Nu vreau sa fac nici o conversie , de trabantul electric a lui nenea ...stiu , nefiind o mare revolutie in domeniu...mi-au fost destule doua minute sa ma luminez ca e un motor adaptat , nimic nou sub soare .

Vreau doar sa stiu mai multe , adica totul , ca sa ma pot bucura de a doua copilarie ...ma intorc iar la jocul cu masinute .

Nu eu am cumparat Patrolul , e masina sotiei...

Eu chiar nu am complexul ala cu masina mare ....la barbati .Vreau cutiuta asta mica .S-o vopsesc verde-gri-negru , digital- camo ...Singura treaba de conversie la care ma pot gindi ar fi o tractiune si pe fata ...la 500 kg cit are , merge si cu pedale .

Cred ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Multumesc frumos .

Nu vreau sa fac nici o conversie , de trabantul electric a lui nenea ...stiu , nefiind o mare revolutie in domeniu...mi-au fost destule doua minute sa ma luminez ca e un motor adaptat , nimic nou sub soare .

Vreau doar sa stiu mai multe , adica totul , ca sa ma pot bucura de a doua copilarie ...ma intorc iar la jocul cu masinute .

Nu eu am cumparat Patrolul , e masina sotiei...

Eu chiar nu am complexul ala cu masina mare ....la barbati .Vreau cutiuta asta mica .S-o vopsesc verde-gri-negru , digital- camo ...Singura treaba de conversie la care ma pot gindi ar fi o tractiune si pe fata ...la 500 kg cit are , merge si cu pedale .

Cred ...

Tare faza cu patrolul e de retinut.:ha: A mea sotie nu vrea sa foloseasca Nissan-ul pt ca "" e o masina care sare in ochi"""....parerea ei.

Cum am promis maine ma interesez si iti trimit ce aflu.

O seara buna.

Link spre comentariu

Un coleg a cumparat un fiat din asta si vrea sa-l faca electric. Masina a costat vreo 400 de eur si conversia ( motor, baterii, etc) costa intre 2000-2500 de eur.

Masina este cumva culoarea rosie ? :grin: (daca ,da ,cred ca stiu si in ce curte se afla:old) .

Si pe mine ma batea gandul la asa ceva dar ca si @cos nu prea am gasit ceva documentatie

Eu ma gandeam sa pun un motor de pe platformele alea de bagaje care circulau prin Gara de Nord .

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Nu.

Am trecut de perioada motorului electric , pina nu se vor gasi acumulatori mai de doamne-ajuta , stau linistit , ma abonez la fastfood sa-mi dea biodieselul ...sau altele , apa de radacina , seva de cartilaje, etc ...

Si m-am oprit la timp , pe la 20 de ani , dupa primul meu kart electric ...cere mergea de rupea , dar cu cordon ombilical , bateriile de camion mureau repede ...

PETROL , dati-mi PETROL , unde e cisterna ?

....sa incercam pe indelete injectorul orbital...

Link spre comentariu

Masina este cumva culoarea rosie ? :grin: (daca ,da ,cred ca stiu si in ce curte se afla:old) .

Si pe mine ma batea gandul la asa ceva dar ca si @cos nu prea am gasit ceva documentatie

Eu ma gandeam sa pun un motor de pe platformele alea de bagaje care circulau prin Gara de Nord .

Masina este visiniu+argintiu. Acum sta intr-o hala in Voluntari.

Pt. colegul @cos: nu am dat astazi de persoana in cauza. Nu te-am uitat.

Link spre comentariu

MULTUMESC , IN CONTINUARE .

Am vazut ca vrei arcuri . Nu te pot ajuta , dar pot sa-ti spun ca e bine sa compari masele de pe puntea de la care vrei sa folosesti arcurile cu puntea la vrei sa le montezi . Ca sa nu fie chiar o inaltate facuta dupa ureche . Datele privitoate la greutatea pe punte e data de fabricant pe placuta cu seria masinii , de pe caroserie .Asta e cel mai simplu ...

Link spre comentariu

fa un drum pana in polonia si o sa gasesti o gramada incepand de la 100-150 euro in sus, si culmea chiar in stare de functionare :wink: ... anul trecut a trecut una pe langa mine pe autostrada dintre Kracovia si Katowice cu peste 140 km/ora..... de imi era rusine de masina in care eram :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

MULTUMESC , IN CONTINUARE .

Am vazut ca vrei arcuri . Nu te pot ajuta , dar pot sa-ti spun ca e bine sa compari masele de pe puntea de la care vrei sa folosesti arcurile cu puntea la vrei sa le montezi . Ca sa nu fie chiar o inaltate facuta dupa ureche . Datele privitoate la greutatea pe punte e data de fabricant pe placuta cu seria masinii , de pe caroserie .Asta e cel mai simplu ...

http://ilcubopiccolo126.free.fr/liens/liens_126/liens_126.htm aici gasesti informatii despre fiat-ul in cauza. Pe unul din site-uri este si un manual de reparatie.

Am o rugaminte: imi poti spune ce mase maxime autorizate are Nissan-ul Patrol pe axe. Terrano 1 are masa totala 2300kg axa 1 1160kg axa 2 1250kg.

Multumesc.

Link spre comentariu

Nissan y61 lung = fata -1500 , spate -1800 ,total 3100.

Nissan y61 scurt = fata -1350 , spate -1750 , total 2850.

Pot sa ma uit si la y60 , care e mai usoara .Astea sint datele de pe caroserie .

Link spre comentariu

Nissan y61 lung = fata -1500 , spate -1800 ,total 3100.

Nissan y61 scurt = fata -1350 , spate -1750 , total 2850.

Pot sa ma uit si la y60 , care e mai usoara .Astea sint datele de pe caroserie .

Nu pot monta arcuri nici din considerente dimensionale. Diametrele difera mult. Caut alta masina donatoare.

Multumesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare