TOYO L Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 vreau sa cumpar un range, 2,5 diesel, cutie manuala, si vreau sa-mi spuneti si mie cate ceva despre problemele intalnite la ele mai des: pernele de aer si compresorul cam cat costa, etc. masina are crucea de la cardan rupta, de unde o cumpar? multumesc anticipat LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: sfat achizitie range rover 1998 Idei mai gasesti pe aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53841&highlight=range+rover+1998 Sau poti sa dai o cautare dupa Range Rover P38. Sau poti sa-l intrebi pe @bazanu ca el a avut 2 buc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: sfat achizitie range rover 1998 vreau sa cumpar un range, 2,5 diesel, cutie manuala, si vreau sa-mi spuneti si mie cate ceva despre problemele intalnite la ele mai des: pernele de aer si compresorul cam cat costa, etc. masina are crucea de la cardan rupta, de unde o cumpar? multumesc anticipat Piese gasesti la JAPAN - PARTZ .......Catalin 0732156730 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: sfat achizitie range rover 1998 Idei mai gasesti pe aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53841&highlight=range+rover+1998 Sau poti sa dai o cautare dupa Range Rover P38. Sau poti sa-l intrebi pe @bazanu ca el a avut 2 buc. am citit cam tot de la land rover merci mariusg dar voiam sa stiu cat costa pernele sau compresorul ca am inteles ca astea se strica mai des, daca le-a schimbat cineva. merci GPScu"le o sa-l sun pe catalin. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: sfat achizitie range rover 1998 ...voiam sa stiu cat costa pernele sau compresorul ca am inteles ca astea se strica mai des, daca le-a schimbat cineva. . Pernele sunt mai ieftine ca pentru D2, vreo 60 Euro fara TVA bucata...dupa ce ai pus perne noi vreo 5 ani nu mai ai treaba......de compresor nu-ti fa griji, poti adapta orice compresor de umflat roti ieftin....singura chestie cam scumpa e blocul de valve, dar se gasesc si din astea second hand bune. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: sfat achizitie range rover 1998 Pernele sunt mai ieftine ca pentru D2, vreo 60 Euro fara TVA bucata...dupa ce ai pus perne noi vreo 5 ani nu mai ai treaba......de compresor nu-ti fa griji, poti adapta orice compresor de umflat roti ieftin....singura chestie cam scumpa e blocul de valve, dar se gasesc si din astea second hand bune. multumesc frumos dar masina sa vandut. am vb ieri si astazi sa dat la schimb cu alta masina. acum caut alta. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: sfat achizitie range rover 1998 se poate inchide LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: sfat achizitie range rover 1998 Pai se poate inchide dar cum s-a rezolvat pana la urma? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: sfat achizitie range rover 1998 Pai se poate inchide dar cum s-a rezolvat pana la urma? am cumparat lj 70 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: sfat achizitie range rover 1998 Ok. S-a rezolvat. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate