Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie range rover 1998

TOYO L

Postări Recomandate

vreau sa cumpar un range, 2,5 diesel, cutie manuala, si vreau sa-mi spuneti si mie cate ceva despre problemele intalnite la ele mai des: pernele de aer si compresorul cam cat costa, etc. masina are crucea de la cardan rupta, de unde o cumpar? multumesc anticipat

• LJ 7O

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat achizitie range rover 1998

Idei mai gasesti pe aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53841&highlight=range+rover+1998

Sau poti sa dai o cautare dupa Range Rover P38.

Sau poti sa-l intrebi pe @bazanu ca el a avut 2 buc.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

vreau sa cumpar un range, 2,5 diesel, cutie manuala, si vreau sa-mi spuneti si mie cate ceva despre problemele intalnite la ele mai des: pernele de aer si compresorul cam cat costa, etc. masina are crucea de la cardan rupta, de unde o cumpar? multumesc anticipat

Piese gasesti la JAPAN - PARTZ .......Catalin 0732156730

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Idei mai gasesti pe aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53841&highlight=range+rover+1998

Sau poti sa dai o cautare dupa Range Rover P38.

Sau poti sa-l intrebi pe @bazanu ca el a avut 2 buc.

am citit cam tot de la land rover merci mariusg dar voiam sa stiu cat costa pernele sau compresorul ca am inteles ca astea se strica mai des, daca le-a schimbat cineva. merci GPScu"le o sa-l sun pe catalin.

• LJ 7O

Link spre comentariu

...voiam sa stiu cat costa pernele sau compresorul ca am inteles ca astea se strica mai des, daca le-a schimbat cineva. .

Pernele sunt mai ieftine ca pentru D2, vreo 60 Euro fara TVA bucata...dupa ce ai pus perne noi vreo 5 ani nu mai ai treaba......de compresor nu-ti fa griji, poti adapta orice compresor de umflat roti ieftin....singura chestie cam scumpa e blocul de valve, dar se gasesc si din astea second hand bune.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Pernele sunt mai ieftine ca pentru D2, vreo 60 Euro fara TVA bucata...dupa ce ai pus perne noi vreo 5 ani nu mai ai treaba......de compresor nu-ti fa griji, poti adapta orice compresor de umflat roti ieftin....singura chestie cam scumpa e blocul de valve, dar se gasesc si din astea second hand bune.

multumesc frumos dar masina sa vandut. am vb ieri si astazi sa dat la schimb cu alta masina. acum caut alta.

• LJ 7O

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare