opinion Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 a desena un traseu pe o harta. am fost pe un drum si acum vreau sa il desenez pe o harta existenta sau sa il suprapun peste o harta din Google maps/earth. Daca stie cineva un asememenea soft ii multumesc de ajutor de p'acuma o zi faina sa aveti Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru Ce vrei tu este o functie de GPS si se numeste Record Track, dar nu o au toate GPS-urile. Din cate stiu Garminul are asa ceva si iGO 8 (banuiesc ca mai sunt si altele dar nu le cunosc) Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru Chiar Google Earth iti permite sa desenezi trackuri pe harta. Harta ti-o da el, restul il faci din mouse. Nu e foarte comod de lucrat, dar merge. Apoi poti salva ce ai facut in multe formate convenabile tie pentru diverse softuri sau echipamente GPS. Invers iti inregistrezi traseul cu GPS-ul apoi il descarci in Google Earth si il vizualizezi pe harta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru o sa incerc cu Earth sa vad daca reusesc sa "refac" cateva din drumurile pe care am fost, nu am deoacamdata un gps care sa inregistreze track-uri, da vine si el odata si odata. multam mult Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru Ai deschis un topic interesant pentru sectiunea GPS: "Cum facem daca n-avem GPS?" Softul de care intrebi e un carnetel si un creionas la bord.Notezi fiecare localitate,fiecare intersectie, cursuri de ape si eventual si distantele intre ele.Faci ceea ce se cheama un roadbook. Cu notitele si cu GoogleEarth iti va fi foarte usor sa refaci traseul pe harta. Fara misto, ce faceam inainte de GPS? Sau ce-am face daca ar "muri" satelitii aia americani? Neaparat trebuie sa fie creion.Pixul cu pasta s-ar putea sa nu scrie la frig/cald. Editat Noiembrie 8, 2010 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru Iar despre cum se face un road-book , gasesti aici : http://www.landroverclub.net/Club/HTML/Roadbook1.htm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: nu stiu cum ii spune ... vreau un soft pentru multam mult deocamdata am inceput sa le desenez de mana in google maps, pana nu uit pe unde am fost :old dupa aia daca imi mai aduc aminte ce vroiam sa fac cu ele ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate