Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

comanda piese in strainatate

NELU B

Postări Recomandate

buna seara tuturor membrilor.

ma numesc NELU B , sunt din Timisoara, prospat membru al clubului, posesor al unui LR Freelander TD4 si as dori, daca se poate, de la cei ce au experienta in acest sens, informatii in legatura cu urmatoarea dilema:

cum pot sa achizitionez piese pentru masina, la nevoie, din magazine on line din strainatate ?. Ma refer atat din Anglia cat si din alte tari europene, functie de unde le gasesc pe internet si i-mi convine pretul.

m-ar interesa procedura in detaliu, pentru ca nu as vrea sa trimit banii intr-un cont al vreunui smecher ori sa ma trezesc cu contul golit. la aceasta din urma chestiune am solutie ca nu voi pune pe cardul respectiv decat suma pentru piesa si transport si aceasta cu maxim 1 zi inainte de comanda si reespectiv transferul banilor.

daca cineva procedeaza in aceasta maniera va rog o luminare si pentru mine.

cu stma pt. toti detinatorii de LR, NELU B

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: comanda piese in strainatate

Daca site-ul respectiv accepta plata prin PayPal si daca ei fac livrari si in RO, atunci nu-ti trebuie decat sa ai cont pe PayPal.....

E bine cum te-ai gandit : sa ai bani in contul din care faci plata, doar cat e necesar tranzactiei respective....

Stai bland ca tzepele cele mai mai dese se dau la noi, intre noi, site-urile mari chiar sunt serioase......ba chiar si cei care vand pe e-bay, nu se inghesuie sa dea tzepe.......

Link spre comentariu

Eu comand piese de la o firma in Anglia prin intermediul site-ului lor cu plata online. La colete pana in 2kg transportul e 17 lire (Airmail), de la 2kg in sus e 38 lire. Nu am avut probleme cu ei, sunt foarte seriosi, au luat de pe card exact cat trebuia, nici un leu in plus, accepta PayPal si carduri de credit. Marfa am avut-o in Alba Iulia in 4 zile de la comanda (comanda am dat-o online duminica seara, vineri la prima ora coletul era in Alba). Piesele sunt de o calitate superioara fata de ce gasesti la noi (au venit cu certificate de conformitate, hartie cu continutul coletului), ma refer inclusiv la modul de ambalare (fiecare piesa in cutie sau punga separata, sigilata).

Land Rover Freelander TD4

Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex.

Alfa Romeo 156 2.0TS - ex.

Link spre comentariu

Eu pana acum am comandat de la http://www.paddockspares.com (15 lire pana in 30 KG) si http://www.land-rover-parts-shop.com/ (40 lire la 60 KG)

Ambii foarte prompti si seriosi. Cei din urma nu au avut pe stoc niste piese si mi-au returnat banii imediat dupa ce am vb cu ei pe mail.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Eu comand piese de la o firma in Anglia prin intermediul site-ului lor cu plata online. La colete pana in 2kg transportul e 17 lire (Airmail), de la 2kg in sus e 38 lire. Nu am avut probleme cu ei, sunt foarte seriosi, au luat de pe card exact cat trebuia, nici un leu in plus, accepta PayPal si carduri de credit. Marfa am avut-o in Alba Iulia in 4 zile de la comanda (comanda am dat-o online duminica seara, vineri la prima ora coletul era in Alba). Piesele sunt de o calitate superioara fata de ce gasesti la noi (au venit cu certificate de conformitate, hartie cu continutul coletului), ma refer inclusiv la modul de ambalare (fiecare piesa in cutie sau punga separata, sigilata).

Poti sa-mi da-i si mie adresa sitului?Merci anticipat

Merci pt.promptitudine.

De vreo 5 zile mi se aprind 3 becuri la bord prindre care si ABS,dar am observat ca doar cand trec oprin apa sau dau cu viteza peste gropi!?mentionez ca detin un Land Rover Discovery 2 din 2003

Editat de herput

"Jucarioarele familiei"

Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461

Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4

Link spre comentariu

Banuiesc ca se poate posta pe forum. Nu cred ca ar fi considerata reclama. Si pe mine m-ar interesa.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

pentru "herput"

cred, spun cred, ca la tine este vorba despre unul din senzorii de ABS care se apropie de ora inchiderii. asa a fost si la mine, se aprindeau 3 becuri, ABS, TC SI CONTROL PANTA, la inceput mai rar (apa, zapada, noroi) apoi tot timpul. mergi la un tester sa-l indentifice pe domnul senzor cu hiba si apoi il comanzi. in Romania este aproape 500 euro(o nimica toata) iar in Anglia este 200 cu transport cu tot. cam asta e parerea mea rezultata din experienta proprie. mentionez ca am un Freelander nu Discoveri , dar sistemele nu pot fi chiar asa de diferite.

inca o chestie, am un prieten care are un Defender si i s-au aprins la fel cele trei becuri iar problema nu-ti inchipui cat de simpla a fost; lipsa ungere la bila din roata de fata. are gresoare pe bilele-bucsa (ca nu stiu cum sa le zic) la rotile de fata. dupa ce le-a gresat a disparul simptomul.

nu stiu ce sistem ai tu la Discoveri dar daca e ca la Defender verifica si chestia asta.

cu stima NELU B

Link spre comentariu

Poti sa-mi da-i si mie adresa sitului?Merci anticipat

Merci pt.promptitudine.

De vreo 5 zile mi se aprind 3 becuri la bord prindre care si ABS,dar am observat ca doar cand trec oprin apa sau dau cu viteza peste gropi!?mentionez ca detin un Land Rover Discovery 2 din 2003

Fa-i o diagnoza si citeste si aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39291&highlight=amigos.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

... Incepe distractia! Three amigos,..., cel mai simplu un cablu intrerupt, cel mai sigur un rulment(capsulat , cu butuc cu tot) .In jur de 200 lire cu senzor cu tot. Trebuie un service bun la schimbat,se stringe cu cheie dinamometrica la 450 Nm parca, se foloseste si un Loctite, lucru serios.

Oricum , trebuie curatat bine senzorul si verificata continuitatea firului inainte de a comanda butucul!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

"Pariem ca este senzorul dreapta fata?"

Haideti fratilor ca aceeasi discutie o purtam de fiecare data cind unui nou utilizator i se aprind beculete. Mai cititi si voi toata sectiunea LR si gasiti ce aveti nevoie.

Gata ca suntem offtopic aici cu aceasta discutie.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Daca considerati ca este reclama rog un moderator sa stearga postul. Piesele le comand de pe http://www.lrdirect.com, am facut cont la ei. Codurile pieselor le iau din Microcat. Stocurile pe care le detin sunt suficiente, eu nu am avut nici o problema sa nu aiba orice piesa comandata.

Link spre comentariu

haideti totusi sa ramanem la fondul topicului, asa cum a fost declansat; nu de alta dar sunt convins ca sunt mai multi nestiutori, asa ca mine, care ar dori sa aiba acces, in caz de nevoie, la achizitionarea unor piese mai ieftine si mai bune.

treger_felix, rogute frumos, tu mai mai ajutat cu comanda manuala la FBH si stii ca o fapta buna nu ramane niciodata nepedepsita, asa ca mai fa una daca tot ai inceput.

spune te rog ca la p..... cum

procedezi in cazul ca vrei sa cumperi de pe un sait. procedura in amanunt ca nu am mai apelat la asa ceva niciodata. Va rog nu radeti prea tare:banana ! m-am hlizit pe saiturile indicate si par mai mult decat atractive

multumesc, NELU B

Link spre comentariu

In primul rand trebuie sa-ti faci cont pe site.

Dupa logare pe site procedez in felul urmator, caut piesa care ma intereseaza in Microcat, copiez codul piesei si-l caut pe site ("Part number search"), sau mai poti intra in sectiunea "Full list" (stanga sus) si sa le cauti manual. Cand vei gasi o piesa, o sa vezi ca sunt mai multe variante (inclusiv de pret/producator). Unele piese sunt prezentate cu poze, este precizat faptul daca le au/sau nu in stoc. La fiecare piesa poti vedea detalii de producator, calitate, disponibilitate, etc. Eu am ales pana acum piesele Britpart care mi se par super ok calitate/pret. Dupa ce ai gasit ce ai nevoie selectezi cantitatea dorita, apoi apesi "add to cart", astfel ti le baga in cosul tau de cumparaturi. Dupa asta ai 2 optiuni, sa continui cumparaturile ("Continue shopping") sau sa finalizezi comanda ("Checkout"). Dupa ce ai finalizat comanda te baga intr-o pagina unde selectezi cum vrei sa-ti fie trimisa marfa (Airmail - max.2kg la pretul de 17lire, sau Express Parcel - peste 2kg la pretul de 38 lire), precum si modalitatea de plata. Eu optez pentru "credit card" - card de credit obisnuit cu litere si cifre scoase in relief. Dupa aceasta selectie ti se va prezenta o factura proforma a cumparaturilor tale, care include pretul total cu si fara TVA (preturile de pe site, inclusiv transportul este fara TVA din Anglia de 17,5%). Trebuie sa completezi datele tale de facturare/expeditie si GATA.

Vei primi inclusiv pe mail factura proforma, banii iti vor "disparea" de pe card in 1-2 zile (se adauga la credit card un comision bancar de cca.2 euro), iar marfa o sa o primesti la Posta Romana din localitatea ta (vei primi acasa un bilet de la posta ca ai de ridicat un colet extern. Eu ultima comanda am dat-o duminica seara, banii mi-au fost retrasi de pe card mircuri, iar marfa a ajuns vineri dimineata. Pentru 2 rulmenti intermediari cardan si semeringul de la grupul spate am platit 53 lire (cca. 270 lei) cu TVA cu transportul inclus. BAFTA!

Link spre comentariu

Si eu am comandat de la ei(pe langa altii), a fost pachet sub 2 kg cu transport 17Lire si mi l-au adus acasa....important e ca la vreo 5-6 zile dupa ce faci comanda sa ai telefonul deschis. Comanda de pe siturile astea oricare ar fi ele e o bagatela... trebuie doar sa urmezi pasii dati de ei, e bine sa ai un card gol pe care sa-l alimentezi doar putin mai mult decat suma ce trabuie platita(pentu orice eventualitate eu asa fac) Cel mai important e sa fii sigur de codul piesei pe care o comanzi, verifica de doua ori inainte sa dai "checkout". Eu stiu, ca tocmai m-am trezit cu un MAF senzor pentru V8...si asta numai din graba(ca sa nu zic prostie:wink:). Hai noroc

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

sierafery, asa mam gandit si eu vi-a-vis de disponibilitatea din contul al carui card il folosesc. din pacate traim intr-o lume unde "e multi oti si toti e smecheri"

treger_felix, o sa incerc sa pun in aplicare ceea ce mi-ai descris. o sa incep cu o piesa mai ieftina, daca gresesc macar sa fie pierdere mai mica. culmea e ca si mie tot cei doi rulmenti intermediari de la cardan i-mi trebuiesc. de vreo 4 zile e dat jos, ca huruia de mama focului, asa ca merg doar cu fata, dar nu e chiar asa sigura,aluneca si intra imediat in functiune TC si, daca nu ma insel, am vazut si becul SRS (NU SUNT SIGUR).

cam atat deocamdata, va multumesc amandurora.

salut si floarea soarelui.

Link spre comentariu

Si eu am comandat de la ei(pe langa altii), a fost pachet sub 2 kg cu transport 17Lire si mi l-au adus acasa....important e ca la vreo 5-6 zile dupa ce faci comanda sa ai telefonul deschis. Comanda de pe siturile astea oricare ar fi ele e o bagatela... trebuie doar sa urmezi pasii dati de ei, e bine sa ai un card gol pe care sa-l alimentezi doar putin mai mult decat suma ce trabuie platita(pentu orice eventualitate eu asa fac) Cel mai important e sa fii sigur de codul piesei pe care o comanzi, verifica de doua ori inainte sa dai "checkout". Eu stiu, ca tocmai m-am trezit cu un MAF senzor pentru V8...si asta numai din graba(ca sa nu zic prostie:wink:). Hai noroc

Te scap eu de el.

Domnilor nu va feriti sa puneti linkuri cu magazine din strainatate. Nu se considera reclama. Chiar eu v-am dat un fisier de linkuri de LR din toata lumea in topicul " In atentia proaspetilor posesori de LR".

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

mai fratilor, moderatori si membrii;

am reusit si mi-am facut mastercard in euro cu care sa pot plati piesele

dandanaua e alta. nu pot sa intru in Microchet; in ce sens ?

am descarcat Microchet-ul, ma loghez, introdun seria de sasiu la VIN, se completeaza automat intreg tabelul cu indicatiile masinii(corespund) apoi cand dau "incarca" (coltul dreapta jos) apare pe ecran un frii lander 3 usi rosu si cam atat. Mai departe nu vrea si pace.

Ce fac ? Ce nu am facut ?

nu pot astfel sa identific codurile pieselor ce vreau sa le comand.

rogu-va daca aveti rabdare indrumati un nestiutor, bautor de cerneala in ale tineretilor timpuri.

multumesc !

Link spre comentariu

Apasa si tu pe unul din butoanele din bara.

Ex: Graphical index - si te duci la sectiunea corespunzatoare piesei de care ai nevoie, punind mouse-ul pe ea, iti v-a aparea detalierea piesei in partea de jos a ecranului. (atentie! verifica si numarul de piese de acelasi fel de care ai nevoie -pcs-)

Sau daca stii codul piesei te duci direct pe butonul de "lupa" (search part) si intoduci codul aparind astfel piesa de care ai nevoie.

Butoneaza linistit orice ca nu se strica. O sa-ti dai seama sigur de ce ai nevoie.

Bafta

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator jeleu

Eu comand de pe ebay din Anglia sau Germania, problema e ca nu toti trimit in Romania, cu plata paypal, si doar de la useri vechi si cu feedback-uri pozitive, si oricum daca iei vreo teapa iti poti recupera bani cu paypal.

Link spre comentariu

haloo

buna, spune-mi te rog cum procedezi.

iei legatura pe email, cazi de acord, comanzi, dar cum platesti ? inainte (ca la .....)ori la venirea comenzii ?

si daca platesti paypal si nu iti vine comanda cum faci sa-ti recuperezi plata facuta deja.

multumesc !!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare