Pit80 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Salut! Cine ma poate ajuta cu niste date clare despre trei tampoane pentru reductor la samurai? Cele originale s-au rupt, cele de la dacie de la cutia de viteze is o gluma. Acum am puse suruburi in loc de tampoane dar nu imi plac deoarece vibreaza rau caroseria. Asa ca astept pareri de la cei care au tampoane HD sau au gasit solutii care rezista la solicitari mari in teren. Un pret, telefon de contact. Multam Peter, Samurai '97 pt nebunii Skoda fabia '03 pt restu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai salut, eu am pus tampoane originale...cred ca vreo 35 ron bucata si rezista de vreo 3 luni pe masina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai ai cod de japanparts pentru ele? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) Re: Kit tampoane reductor Samurai ai cod de japanparts pentru ele? Am gasit urmatoarele echivalente pe www.ashika.it si www.japanparts.eu cod ASHIKA: GOM-805, cod suzuki: 29650-82C00, (27mm inaltime) GOM-810, cod suzuki: 29610-82C00, (29mm inaltime) cod Japanparts: RU-805, cod suzuki: 29650-82C00 RU-810, cod suzuki: 29610-82C00 A folosit cineva tampoane d'astea aftermarket? Cit de elastic este cauciucul? UnixAuto aduce Ashika, BardiAuto aduce Japanparts. Edited November 10, 2010 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmaco Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai Salut! Cine ma poate ajuta cu niste date clare despre trei tampoane pentru reductor la samurai? Cele originale s-au rupt, cele de la dacie de la cutia de viteze is o gluma. Acum am puse suruburi in loc de tampoane dar nu imi plac deoarece vibreaza rau caroseria. Asa ca astept pareri de la cei care au tampoane HD sau au gasit solutii care rezista la solicitari mari in teren. Un pret, telefon de contact. Multam Chiar astazi am pus un tampon de la esapament de dacie pe post de tampon la reductor...a costat 3,5 lei..sa vedem cat o sa reziste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai o sa tina foarte putin si pe langa astea vei mai avea probleme si cu cardanele,pe care le poti distruge daca se rup tampoanele,asa ca mare atentie,nu sunt facute tampoanele de toba sa reziste la socurile ce le primeste cutia de transfer,cate kg are o toba si cate kg are o cutie de transfer ,toba nu primeste socuri iar cutia de transfer ................. tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmaco Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai o sa tina foarte putin si pe langa astea vei mai avea probleme si cu cardanele,pe care le poti distruge daca se rup tampoanele,asa ca mare atentie,nu sunt facute tampoanele de toba sa reziste la socurile ce le primeste cutia de transfer,cate kg are o toba si cate kg are o cutie de transfer ,toba nu primeste socuri iar cutia de transfer ................. Mdaaa...ai mare dreptate...s-a si rupt...l-am inlocuit cu un surub pe care-am pus niste bucse de guma....e solutia de avarie pana gasesc tamponul cu pricina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit80 Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai Multumesc pentru cei care au raspuns. Pentru alex44, tampoanele originale de la ce firma le-ai luat? Sunt pe stoc sau trebuie comandate special? Poate cineva sa precizeze care tampoane sunt mai rezistente? Peter, Samurai '97 pt nebunii Skoda fabia '03 pt restu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai tampoanele daca tin bine minte au venit pe original...maxim 4 zile cred ca am asteptat, si asa cum ziceam parca in jur de 35 ron/bucata...nu sunt acasa, dar maine pe seara ajung si daca vrei pot sa ma uit ca eu zic ca am notat pe undeva codurile. Firma nu stiu daca te ajuta, e din iasi....aduc piese pentru toate masinile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proof Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai tampoanele daca tin bine minte au venit pe original...maxim 4 zile cred ca am asteptat, si asa cum ziceam parca in jur de 35 ron/bucata...nu sunt acasa, dar maine pe seara ajung si daca vrei pot sa ma uit ca eu zic ca am notat pe undeva codurile. Firma nu stiu daca te ajuta, e din iasi....aduc piese pentru toate masinile. Date contact ale firmei :tk SAMURAI SJ stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai tampoanele daca tin bine minte au venit pe original...maxim 4 zile cred ca am asteptat, si asa cum ziceam parca in jur de 35 ron/bucata...nu sunt acasa, dar maine pe seara ajung si daca vrei pot sa ma uit ca eu zic ca am notat pe undeva codurile. Firma nu stiu daca te ajuta, e din iasi....aduc piese pentru toate masinile. Da da...date de contact a firmei/magazin ceo fi, mai sunt persoane interesate :grin::tk Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Re: Kit tampoane reductor Samurai daca vreti tampoane reductor are Bogo la Baia Mare ,atat originale cat si HD, pt detalii tel 0747 644574 sau 0722 410153 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNeTic Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Re: Kit tampoane reductor Samurai Am comandat eu de la Bogo,astazi trebuie sa ajunga....sa vedem... toate cele 3 tampoane costa 35 euro OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Re: Kit tampoane reductor Samurai Eu am pus de Dacie, acum 6 luni si inca rezista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Re: Kit tampoane reductor Samurai Eu am pus de Dacie, acum 6 luni si inca rezista. eu am luat una de la Unix cod Unix: 229569 = 45RON insa bucsa care prinde spre centru am facut-o HD: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56320-Do-It-Yourself-Suport-cutie-de-transfer-ranforsat&p=620214&viewfull=1#post620214 De cand am montat-o sta foarte bine acolo :wink: LE Ideea e urmatoarea, daca cineva descopera niste bucse simple, solide, perfect cilindrice si usor accesbile cu urmatoarele dimensiuni: dimetrul eterior intre 24 si 50 mm diametru interior 10mm grosime intre 20 si 30 mm Sa ne spuna si noua pentu ca defapt insirate cate 3 astfel de bucse pe un surub de 10 da nastere la o bucsa de CT HD :h5 Edited January 13, 2011 by omoroka Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuk Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Re: Kit tampoane reductor Samurai Eu am pus de Dacie, acum 6 luni si inca rezista. cand am aflat pretul la original , am luat un tampon pt cutia de viteza de Dacie(vreo 5-6 lei /bucata), din ala cu partea metalica in forma de "U" la care i-am indepartat umerii cu flexul ... am scurtat ambele suruburi pentru a incapea in spatiul tamponului de pe stanga... s-a potrivit, dupa care le-am inlocuit si pe cele 2 de pe dreapta, care incap fara scurtarea suruburilor ci doar aplatizarea partii metalice. Singurul dezavantaj ar fi la demontare... nu au ghidajul care tine contra piulitei la desfiletare, piulita care fiind romaneasca va rugini in draci . Rezista cu succes de cateva luni si cateva sute de km, poate o mie km. Filetul surubului are diametru mai mic decat original, dar resista. Nu recomand sa montati originale sh ... cele invechite par ff moi Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobitza Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Acum dupa 10 ani de pauza pe topic, stie cineva codul tampoanelor originale...eventual daca se mai pot gasi unele HD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobitza Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Din ciclul eu centrez, eu dau cu capul, atasez o poza cu ambalajul tamponului original. Poate ajuta pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts