muresan Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Am un isuzu trooper 1987....initial a avut motor de 2.3 benzina, cand am intrat in posesia lui avea si are un motor de 2.o tot isuzu, tot benzina pe carburator.............acum este gata, adica bate, scoate fum....si sunt interesat de un motor si nu stiu ce coduri de motor sa caut.....va rog daca stiti si puteti sa ma ajutati. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Ce motor este compatibil salut uitate pe saitul service-ului transcapat 4x4 si acolo gasesti toate tipurile de motoare isuzu . Eu am un isuzu trooper 1986 motor 2,3 benzina (4zd1) asta e motorul care iti trebuie , bafta . daca mai te pot ajuta cu informatii scriemi pe pm!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muresan Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Ce motor este compatibil Multumesc pentru informatie........eu am avut un motor de 2000 cmc in carte este de 2,3 ca si ala tau, dar azi l-am dat la un prieten care are mai multe si se ocupa el mai deperte......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Ce motor este compatibil Din experienta proprie, si am avut toate motorizarile posibile de Isuzu Trooper, motorul de 2000cmc nu te va satisface. Este foarte lent. Este adevarat ca am urcat cu el peste tot, dar extrem, extrem de incet. Este o motorizare pentru campie si nu pentru deal sau munte. Sfatul meu, repara-l pe cel de 2,3 sau cauta un la fel. Mai exista si alte variante (un motor mai mare pe benzina sau unul diesel) dar trebuie facute mai multe modificari care costa (cutie de viteze, cablaj electric, etc.) most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator silhome83 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Ce motor este compatibil Salutare baieti! va aud povestind de motorizari 2.3 Am si eu un Isuzu FRUMOS si FIDEL care m-a servit pana zilele astea... Acu are o problema mare... s-a fisurat chiuloasa (chiar intre supape) si nu gasesc niciunde in tara asta... Daca aveti voi vreuna sau stiti pe cineva care are ,ar fi un lucru minunat pt mine... Ms, astept raspuns... 0744764421 Silviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Ce motor este compatibil ce ai patit ai mers fara APA? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator silhome83 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Ce motor este compatibil Da,s-a blocat termostatul, am ramas fara apa si ceasul de la bord,avand aer,indica o temperatura relativ normala. Cand a inceput sa se ridice acul,a tisnit deodata la maxim(erau deja numai aburi in motor).... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Ce motor este compatibil sigur mai ai defecte si la alte piese !!!!!!! asa am patit si eu a durat 3 luni pana am gasit un motor pe care l-am montat si acum constat ca si ala trebuie reparat mananca 1 litru de ulei la 100Km ...... astea sant masinile vechi!!!!! bafta la reparat si la gasit piese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator silhome83 Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Ce motor este compatibil motorul l-am desfacut.e totul ok,nu necesita mari reparatii... doar cuzineti si segmenti o sa-i pun,...daca tot l-am desfacut... sper sa gasesc ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Ce motor este compatibil spor la reparat !!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator silhome83 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Ce motor este compatibil Mersi! :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate