revo Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Pentru cine doreste, 284 pagini pdf catalog coduri piese,Jimny de la A la Z :cl Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Pentru cine doreste, 284 pagini pdf catalog coduri piese,Jimny de la A la Z :cl Un link ceva??:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny trimite-mi adresa de mail,n-am link Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny multam mult.... mare domn dau o :x..... pălincă.... berea e pentru bebe :grin: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny trimite-mi adresa de mail,n-am link eko.emi@gmail.com :tk:tk:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny fkarolypal@yahoo.com Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny hey... te rog sa mi trimiti si mie pe cezar19pl@yahoo.com . Merci frumos:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Esti un mare domn! Iulian iulianadr@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Te rog trimite-mi si mie pe dodu_tichie@yahoo.com Multam fain. :2dr LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Catalog Piese Jimny te rog si la floiac@yahoo.com Merci Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Catalog Piese Jimny ede@elsig.ro mersi! ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Catalog Piese Jimny shoricelu[arond]host.sk Cu multe multumiri! Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Te rog si la: gelu_de@yahoo.de Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Catalog Piese Jimny http://www.workshopservicemanuals.com/manuals/workshop-service-manuals/suzuki/Parts-catalog-for-Suzuki-Jimny-%28in-English%29/ Am regasit siteul Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Catalog Piese Jimny http://www.workshopservicemanuals.com/manuals/workshop-service-manuals/suzuki/Parts-catalog-for-Suzuki-Jimny-%28in-English%29/ Am regasit siteul si noi!!! multe multumiri!!:2dr Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Te rog sa mi le trimiti si mie! forte_ro@yahoo.com Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Catalog Piese Jimny Ti-am dat si eu PM cu adresa mea de email. Catalogul cuprinde vechile coduri sau pe cele noi? Intreb pentru ca de curind Suzuki a schimbat codurile. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Catalog Piese Jimny v-am trimis.. E atasat linkul,spor la treaba Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Catalog Piese Jimny se paote si la catalin_turta@yahoo.com? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Catalog Piese Jimny conte2442@yahoo.com multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
agglutina Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Catalog Piese Jimny Daca aveti documentul, mi-l trimiteti si mie la agglutina@yahoo.com? Multumesc >----------------------------------------------------< Suzuki Jimny, 1.3 benzină, 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Catalog Piese Jimny Intii treci pe la sectiunea de prezentare a membrilor si fa-ti o prezentare :rules Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Catalog Piese Jimny si la raduxxm@hotmail.com va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Catalog Piese Jimny please, la nissan@nissan4x4.ro multam ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Catalog Piese Jimny please, la nissan@nissan4x4.ro multam Off-topic dar nu ma pot abtine......:ha:.... : neica, cate "nissan" ai in viata ta !?! In numarul de telefon, ai "nissan", in adresa de e-mail, vad ca ai doua.....spune sincer : la nunta cand a fost sa zici "DA", ce i-ai zis aluia ? La pariu ca : "Nissan" !!! :ha::ha: De grupa sangvina nu te mai intreb, ca e clar ca pe fiecare eritrocit e stantat "nissan" !!! :ha: 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate