alexb25 Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Catalog Piese Jimny Din cate imi aduc aminte e vorba de un pdf de vreo 17MB. O sa incerc eu sa vi-l trimit. Cine nu l-a primit sa tipe si mai incercam o data. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Catalog Piese Jimny il vreau si eu la raresh3r@yahoo.com. merci! :h5 Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Catalog Piese Jimny si la remorci@yahoo.com pls Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Catalog Piese Jimny L-am primit, multumesc......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Catalog Piese Jimny @raresh3r si @revo l-am trimis si la voi. @revo: l-ai ratacit pe undeva? (de la tine il am) Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vitara72 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Catalog Piese Jimny Buna, M-am dat si eu la Jimny! Ma mai poti ajuta cu catalogul? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Catalog Piese Jimny @raresh3r si @revo l-am trimis si la voi. @revo: l-ai ratacit pe undeva? (de la tine il am) l-am primit, merci mult. Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Catalog Piese Jimny daca il mai ai trimitemi-l si mie la dorin.sibiu@yahoo.ro, multumesc anticipat. Pentru cine doreste, 284 pagini pdf catalog coduri piese,Jimny de la A la Z :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi2010 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Catalog Piese Jimny cristis999@yahoo.com ......multumesc anticipat!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Catalog Piese Jimny ionutmatei.igc@gmail.com ms mult Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Va rog sa solicitati catalogul prin PM. Colegii noi care nu au prezentare dar doresc ajutorul forumului au postarile ascunse pe moment, pana se vor conforma regulamentului. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Catalog Piese Jimny :g vreau si eu :hl, daca poti sa mi-l trimiti la dorin.sibiu@yahoo.ro multumesc :tk Pentru cine doreste, 284 pagini pdf catalog coduri piese,Jimny de la A la Z :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doctoru1642944614 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Catalog Piese Jimny bratu_dorel@yahoo.com multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Catalog Piese Jimny ionutmatei.igc@gmail.com Multumesc mult Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iogil Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Sergiu_faur@yahoo.com merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Astept si eu catalogul daca se poate pe dhorja@yahoo.com sau hop_si_eu06@yahoo.com Merci, Dan, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Imi trimiti si mie pe edy_blacksoul@yahoo.com te rog. Am incercat sa imi fac cont si sa download-ez de pe site, dar nu reusesc. Multumesc. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petruo82 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Catalog Piese Jimny imi trimiti si mie te rog pe: petruo82@yahoo.com mersi mult. astept emailul Daca vreau sa fluier, fluier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petruo82 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Catalog Piese Jimny mersi mult . a venit. acuma ma pun sa il studiez. Daca vreau sa fluier, fluier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Multumesc mult, l-am primit si eu :h5 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Salut! Si la mine te rog jipu_alex@yahoo.com Merci anticipat!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Salut ! Daca se poate astept si eu catalogul ! razvancardon@yahoo.com Cu respect si mii de multumiri anticipate! The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Salut, As dorii si eu catalogul pe email daca se poate. Am intrat in posesia unui Jimny de cateva zile... Momentan varianta stok... Multumesc anticipat! popabogdan83@yahoo.com "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Salut. Am luat un Jimny si momentan este la Spa :D, dar vreau si eu catalogul. Multumesc satiriadis1@yahoo.com Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Din pacate nu mai am catalogul pdf,l-am sters din greseala,sunt alti colegi carora l-am trimis si pot s-o faca. Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate