octav_man Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Apel catre cei fericiti posesori de catalog!!! fie-va mila! trimiteti si celor nevoiasi! Promit sa raspund cu aceeasi moneda si sa trimit la randul meu!! octavianmancas@yahoo.com Merci!!! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Apel catre cei fericiti posesori de catalog!!! fie-va mila! trimiteti si celor nevoiasi! Promit sa raspund cu aceeasi moneda si sa trimit la randul meu!! octavianmancas@yahoo.com Merci!!! Rezolvat! Succes! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Bogdan si Alex ! Mii de multumiri!!! :al Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Catalog Piese Jimny Cine face un pustiu de bine sa-mi trimita si mie pdf-ul cu pricina? La cretan_mihaita@yahoo.com. Multumesc anticipat! Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dana_creta Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Catalog Piese Jimny as vrea si eu fisierul - dcreta@yahoo.com. Mersi mult :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Catalog Piese Jimny as vrea si eu fisierul - dcreta@yahoo.com. Mersi mult :) Ti-am trimis eu pe yahoo. P.S. Ti-am trimis si alte chestii interesante. Ai 30 de zile la dispozitie sa le descarci in calculatorul tau apoi se vor sterge automat. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Catalog Piese Jimny As dori si eu daCA mai este posibil fisierul pe adresa marius.pivaru@yahoo.com . Multumesc anticipat ! Marius Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ussser Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Catalog Piese Jimny daca se poate, ma abonez si eu. ussser pe yahoo.com. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ussser Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Catalog Piese Jimny hop si eu. ussser@yahoo.com Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Catalog Piese Jimny hop si eu. ussser@yahoo.com Multumesc anticipat Verifica yahoo, ti-am trimis eu. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Catalog Piese Jimny De mult timp ma tot tin sa il cer si eu. A venit momentul! Ajutati-ma si pe mine va rog cu acest catalog. Mail-ul este "bebe_saint@yahoo.com" Multumesc frumos Sarbatori fericite tuturor! Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Re: Catalog Piese Jimny Deja l-am primit! Multumesc frumos pentru promptitudine Alex Barbuc! Editat Decembrie 26, 2012 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=797073#post797073 Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ussser Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Catalog Piese Jimny multumesc fain.:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Re: Catalog Piese Jimny As dori si eu. Adresa este: constantinteodorchivu(@)yahoo.es. Multumesc si Sarbatori Fericite !! L.E: Gata, am catalogul :tk. Editat Decembrie 27, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHAI DAN Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Catalog Piese Jimny as dori si eu catalogul de piese pentru jimny! daca se mai poate la adresa dioda45@yahoo.com cu multumiri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHAI DAN Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Multumesc pentru promptitudine ! d-lui BOGDAN POPA acum pot sa ma apuc de treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Ma inscriu si eu va rog pentru un catalog de-al prietenului Jimny: citony2004@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Daca se poate,as vrea si eu catalogul. Cosmacatalyn@yahoo.com Multumesc anticipat! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Catalog Piese Jimny Salutare! As dori si eu un catalog daca se poate:sl adresa este; visanviorel82@yahoo.ro :banana Multumesc anticipat Editat Februarie 26, 2013 de Astral da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
truca_adrian Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Vreau si eu daca se mai poate la truca_adrian@yahoo.com Multumesc! Am Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Ehe...poate tu ai mai mult noroc...tocmai vroiam sa ma apuc sa-i schimb placutele de frana in curand...mai sper inca sa-l primesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Vi l-am trimis amandurora. citony2004 si truca_adrian. :h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Multumesc maxim...l-am studiat deja...mult mai complex decat ma asteptam....foarte util. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Catalog Piese Jimny Pentru putin! Sa-l folosesti sanatos si sa-ti faci treaba cu el. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zeneca Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Re: Catalog Piese Jimny Daca se poate o copie si pe b86aps@yahoo.com Mersi frumos :) Primit. Multumesc pt promptitudine. Si din mai multe surse... :) Editat Aprilie 7, 2013 de Zeneca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate