jineas Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Catalog Piese Jimny @minitehnicusro multumesc mult, foarte util . "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Catalog Piese Jimny nu te mai stresa cu catalogul. foloseste versiunea online. este identica cu Suzuki EPC v1. si este exact pentru versiunea ta de Jimny cu motor G13BB. http://epc.japancars.ru/ Era greu tare de citit un singur post mai sus :wink: PS: salutari Mini :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Re: Catalog Piese Jimny Daca mai exista îl doresc si eu adrian.fulga82@yahoo.com .Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robi_r Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Re: Catalog Piese Jimny Pentru cine doreste, 284 pagini pdf catalog coduri piese,Jimny de la A la Z :cl Buna ziua, am nevoie sa schimb amortizoare fata spate la suzuki jimny.Ma puteti ajuta cu catalog coduri piese. Se poate sa-l primesc pe email : robi_ruma@yahoo.com.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maxim Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Re: Catalog Piese Jimny catalog Samurai 91? sj 413 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robi_r Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Re: Catalog Piese Jimny catalog Samurai 91? sj 413 Buna seara. Pt. Suzuki Jimny 4wd,benzina din 1999 ma intereseaza daca se poate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin hd Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Daca mai este posibil va rog frumos pdf ul si pe adresa cs03wzp@yahoo.com .Va multumesc frumos , la ora aceasta am piesele pe 2 cd uri (soft care trebuie instalat) poate pdf ul e mai expeditiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate