GOGANU24cm Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Editat Noiembrie 12, 2010 de Astral Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta bravo baietii:h5....@ GOGANE ti ai tras simexuri? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta foarte misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Foarte tare...sa va fie de bine !!!...pacat ca nu suntem mai aproape...:br:br:br Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta multumesc........ @hary.........eu nustu sa merg pe simex, merg pe TSL.........:ooo @kato.........poate ne vedem in teren, avem cam acelasi stil :2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Frumos fratele meu....dar asa rapid a fost Grandul...ca nu prea la-ai prins in film? sau au fost aia cu cenzura?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Trage cam grav 5.2 dar io s mai tacticos:ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta sa inteleg ca ai dori o masina cu motor de JEEP....transmisie de Nissan.....si axe portal?:grin: ca am si eu cosmaruri de genul asta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta frate..........momentan la stilu meu batranesc patrolu imi vine ca o manusa....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta frate..........momentan la stilu meu batranesc patrolu imi vine ca o manusa....... si mie la fel..:g:g:g :br:2dr...Goganasule...intr-o zi ne vedem frate ...ca nu se mai poate cu baieti astia...:ha::ha::ha:...le aratam noi cum merg tancurile noastre...:wink::wink::wink:....asa batraneste...:banana:banana:banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta ...daca nici noi nu stim ce poate un patrol, atunci nu stie nimeni...........:top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Super tare baieti ... :br @Light ca de obicei nu se dezminte si ofera imagini superbe :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta alo domnii...uitati ca am avut doua Patroale...un 3.3td si un 4.2? mai stim si noi cam cum poate Patrolul :grin: stii cum e....imi plac brunetele...dar...merge si o blonda si o roscata....si una neagra...si una cu ochii mici....daca nu schimb nevasta....macar masinile sa le schimb :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta @marius..........ai dreptate..........eu spun doar ca patrolu e pe stilu meu.....ceva de genu ma dau cu el mult si nu se strica........atat vreau de la el.....nu vreau sa ajung primu, ci doar sa ajung sigur :2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta stiu Gogane.....Patrolul e fier serios....dar...daca nu ai grija de el...te lasa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMIMC Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Da. Goganu este foarte bun in teren. http://img527.imageshack.us/img527/5797/4x4mania.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Hm...asa cum ne-ati obisnuit ... ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Da. Goganu este foarte bun in teren. :T @tavi.........mania style, inconfundabila Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Superba iesire bravo:br:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Gogaaaaaaaaane,explodezi daca te mai "unfli" mult!!!!!:ha::ha: Editat Decembrie 5, 2010 de Miron Sorin Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Gogaaaaaaaaane,explodezi daca te mai "unfli" mult!!!!!:ha::ha: @blondule esti ooooof topic, rog moderatorii sa ia initiativa cum o fac si pe alte topicuri, va multumesc....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: 4x4Mania...o zi minu@lighta Daca-ti laudam Patrolul eram on ?:ha: P.S stii ca eu te iubesc !:2dr Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate