nissan4x4 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Impreuna cu colegii de la GTC , executam o lucrare de modificare a unei masini mai putin obisnuite (pe drumurile de munte). Este vorba de un INFINITI QX56. Pt inceput, bara fata + spate si troliu. Urmeaza kitul de suspensie si scuturile de protectie de pe dedesubt. http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/051120102831024x768.jpg http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/041120102721024x768.jpg Editat Noiembrie 14, 2010 de Astral ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Spor la treaba! Dar nu e prea scumpa masina sa o transformi in ceva expus conditiilor extreme? Ca pe mine asta ma enerveaza. Nu am prea vazut Infinity-uri modificate. Banuiesc ca mecanica e identica cu altceva de la Nissan. Poate cu Nissan Armada/USA. Sunt curios si de valoarea investitiei. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Nea Luigi, lucrarea facuta se vede ca e f profi, atat estetic si sunt convins ca si tehnic, comentariile au vizat doar capacitatea de off-road a unui astfel de SUV. :h5 Urmarim cu interes proiectul pt ca intr-adevar ar fi singurul de acest gen pe forum......mai exista ceva similar, cu un Touareg V10, dar propietarul nu ne-a onorat inca cu ceva poze..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 cu negru arata mult mai bine, parerea mea. foarte frumoase barile, si atent executate. singura "nemultumire", daca-mi este permis: galbenul placii troliului. maestre, ai zis ceva de blocante. are masina din fabrica, sau se gasesc aftermarket? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Am si eu o intrebare , poate gresesc , dar masina nu are 320 de cai standard? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Ce platforma mecanica are? De Armada sau de Pathfinder? Banuiesc ca nu are punti ci brate oscilante. PS: Este aceeasi cu Patrol !!! Probabil ca modelul 2011. Adica fara punti? Editat Noiembrie 15, 2010 de renegade Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Mda, obisnuiti-va ! E ...........noul Patrol 5,6 ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Aceasta este o sectiune tehnica. Cei care vor posta aici orice alt tip de mesaj aiurea, offtopic mistocareala sau vorbe goale va fi sters iar autorul acestuia va primi avertisment. Inclusiv moderatorii ! Cei care au nelamuriri in privinta acestei decizii, sa ma contacteze. Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Deci pana la urma, acesta este un topic in care singura optiune este sa laudam lucrarea Dl-ui. Luigi... alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Deci pana la urma, acesta este un topic in care singura optiune este sa laudam lucrarea Dl-ui. Luigi... Te-a rugat cineva ca sa lauzi lucrarea respectiva? Nu cred. Este o sectiune tehnica. Ai vreo mesaj de ordin tehnic de postat? Observ ca nu. In conditiile acestea, te-ai lipit de un avertisment. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Pana la urma ce roti o sa puneti pe pel? (asta ca sa fie on topic de ordin TEHNIC) si offtopic mi se pare destul de aiurea ca nu poti discuta una alta chiar daca nu esti 100% on topic. Oricum pana la urma, Max, este forumul tau (asa am inteles, poate gresesc) si faci ce vrei. Si anticipat iti multumesc pt AVERTISMENT sau ban ce o fi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Am specificat foarte clar ca daca aveti ceva de obiectat sa ma contactati. Observ ca pe unii nu ii intereseaza ...offtopic mi se pare destul de aiurea ca nu poti discuta una alta chiar daca nu esti 100% on topic. Discutiile de aici erau mult prea departe de 100% on topic. Si anticipat iti multumesc pt AVERTISMENT sau ban ce o fi :) Observ ca ti-e cam tot una ce primesti. Daca insisti poti sa primesti direct si BAN. Pt mie e aceeasi treaba. Tot aceleasi manevre trebuie sa fac. De fapt chiar asta voi si face. Stai linistit vreo 2 saptamani pe tusa si reciteste-ti toate offtopicurile pe care le-ai postat pe forum pana acum. Pt ca mai sunt si altele. De acelasi tratament vor beneficia alti " oameni de bine " care se ofenseaza pt ca li se sterge caterinca de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Pareri: Esapamentul o sa zboare repede. I-ar trebui re-localizat. Ar trebui un suport pe bara spate pentru roata de rezerva pentru eficienta. Comparativ cu patrolul din fundal, infiniti-ul n-are nimic in comun. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 @Luigi: simulare cum ar arata fara galbenul acea din faţă; i-ar sta poate mai discret/elegant asa: http://img221.imageshack.us/img221/3025/frontalb.jpg Uploaded with ImageShack.us Negrul barilor nu poate fi inlocuit cu nimic acceptabil vizual. Poate doar nuanţat - un albastru ff inchis de ex. http://img222.imageshack.us/img222/623/spatesenzorivopsiti.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img200.imageshack.us/img200/954/spatealbastruinchis.jpg Uploaded with ImageShack.us Succes!! father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Parerea mea este ca nu culoarea barilor e problema ci a masinii. Nu se potriveste cu offroad/vanat/pescuit mizerie, noroi, etc. Stiu ca mai sunt si altele albe dar alea asa sunt si gata. Aici daca vreti sa faceti totul da capo al fine ganditi-va si la asta. Asteptam update-uri! Tehnice! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Aceasta este o sectiune tehnica. Cei care vor posta aici orice alt tip de mesaj aiurea, offtopic mistocareala sau vorbe goale va fi sters iar autorul acestuia va primi avertisment. Inclusiv moderatorii ! Cei care au nelamuriri in privinta acestei decizii, sa ma contacteze. Max Max, acest topic a fost deschis la sectiunea Modificari, unde se prezinta si se DISCUTA, COMENTAEAZA si se prezinta PARERI despre aceste modificari, pentru ca pana la urma este un FORUM (forum.club4x4.ro) si cred ca toti cei la care le-ai sters mesajul comentasera si isi prezentasera opinia personala legata de aceasta masina si aceste modificari, chiar daca erau la misto sau criticoase, pana la urma chiar este un proiect penibil, parerea mea personala si aici nu critic lucrarea lui Domnul Luigii, care parerea mea este, cu respect maxim, un profesionist, ci dorinta proprietarului de a face asemenea modificari la o astfel de masina. Este un comentariu strict legat de aceste modificari, pentru ca eu consider, ca scopul prezentarii in sine al acestui proiect este acela de al arata membrilor acestui forum si ulterior acestia sa vina cu idei mai bune sau mai putin bune, de a intreba una alta, de asi exprima o parere, cea ce am si facut, iar autorul acestui topic trebuie sa-si asume responsabilitatea si riscul ca unele pareri sa nu fie pe placul sau gustul lui, sau al tau Max! Atat timp cat nu vi cu alte argumente plauzibile, in afara de faptul ca este forumul tau si faci ce vrei cu el, nu ai nici un drept sa stergi aceste mesaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Nu vreau sa ma bag dar daca tot am agreat ca e topic tehnic nu se poate sa folositi si PM-ul pentru alte probleme? Si eu am mushcat-o nu demult si am recunoscut ca era corect. Astea-s regulile si e bine sa le respectam. E pacat sa pierdem contactul doar pentru nishte caterinca. Una sunt opiniile tehnice si la subiect si alta e caterinca. E buna si aia dar nu are nici o valoare tehnica ci doar de relaxare a nervului. Bafta! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Nu vreau sa ma bag dar daca tot am agreat ca e topic tehnic nu se poate sa folositi si PM-ul pentru alte probleme? Si eu am mushcat-o nu demult si am recunoscut ca era corect. Astea-s regulile si e bine sa le respectam. E pacat sa pierdem contactul doar pentru nishte caterinca. Una sunt opiniile tehnice si la subiect si alta e caterinca. E buna si aia dar nu are nici o valoare tehnica ci doar de relaxare a nervului. Bafta! Sunt deacord cu tine, atunci sa fie mutat la sectiunea Tehnic si sa se specifice ca se accepta doar comentarii la obiect, strict de natura tehnica. "e pacat sa pierdem contractul", iarasi sunt deacord cu tine, dar asa cum am spus, cel care a deschis acest topic trebuie sa-si asume responsabilitatea si riscul comentarilor membrilori acestui forum unde prezinta acest proiect si aceste modificari, repet, chiar daca sunt la caterinca, in cazul in care nu a specificat sa ne abtinem de la asa ceva. Cu stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Max, acest topic a fost deschis la sectiunea Modificari, unde se prezinta si se DISCUTA, COMENTAEAZA si se prezinta PARERI despre aceste modificari, pentru ca pana la urma este un FORUM (forum.club4x4.ro) si cred ca toti cei la care le-ai sters mesajul comentasera si isi prezentasera opinia personala legata de aceasta masina si aceste modificari, chiar daca erau la misto sau criticoase, pana la urma chiar este un proiect penibil, parerea mea personala si aici nu critic lucrarea lui Domnul Luigii, care parerea mea este, cu respect maxim, un profesionist, ci dorinta proprietarului de a face asemenea modificari la o astfel de masina. Este un comentariu strict legat de aceste modificari, pentru ca eu consider, ca scopul prezentarii in sine al acestui proiect este acela de al arata membrilor acestui forum si ulterior acestia sa vina cu idei mai bune sau mai putin bune, de a intreba una alta, de asi exprima o parere, cea ce am si facut, iar autorul acestui topic trebuie sa-si asume responsabilitatea si riscul ca unele pareri sa nu fie pe placul sau gustul lui, sau al tau Max! Atat timp cat nu vi cu alte argumente plauzibile, in afara de faptul ca este forumul tau si faci ce vrei cu el, nu ai nici un drept sa stergi aceste mesaje. Stimabile, hai sa iti arat ca am dreptul si o voi face. Nu vad de ce ar trebui sa iti prezint argumente pentru asta. "Opiniile" ca sa le zicem elegant, nu au legatura cu gustul meu. Sunt pur si simplu mesaje offtopic care conform Regulamentului acestui forum, se sterg instant. Nu m-a intereseaza cine le scrie. Pe de o parte lumea se plange ca nu mai exista discutii tehnice pe forum, ca unii se baga in seama ca papagalii si fac caterinca in aceste sectiuni astfel incat altor oameni cu adevarat interesati le e deja sila sa mai citeasca. E a doua oara cand ma calci pe bataturi in felul acesta. Prima data au sunat altii pt tine ca sa iti ridic ban-ul. A doua oara s-ar putea sa nu ii mai ascult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Sau sa o spun altfel...nu este necesar alt argument decat respectarea Regulamentului forumului. Lucru de care pe unii nu conteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Stimabile, hai sa iti arat ca am dreptul si o voi face. Nu vad de ce ar trebui sa iti prezint argumente pentru asta. "Opiniile" ca sa le zicem elegant, nu au legatura cu gustul meu. Sunt pur si simplu mesaje offtopic care conform Regulamentului acestui forum, se sterg instant. Nu m-a intereseaza cine le scrie. Pe de o parte lumea se plange ca nu mai exista discutii tehnice pe forum, ca unii se baga in seama ca papagalii si fac caterinca in aceste sectiuni astfel incat altor oameni cu adevarat interesati le e deja sila sa mai citeasca. E a doua oara cand ma calci pe bataturi in felul acesta. Prima data au sunat altii pt tine ca sa iti ridic ban-ul. A doua oara s-ar putea sa nu ii mai ascult. Stimabile, Mesajele pe care le-ai sters, inafara de al meu, unde sunt deacord cu tine (chiar eram offtopic) si aici dau exemplu mesajul lui Drujba (primul) chiar nu era offtopic, era un mesaj ontopic, era un mesaj cu o parere ce crede el ca i se mai potriveste acelei masini, era o parere personala legata de aceasta masina si modificarile solicitate de proprietar, ce era offtopic? Amenintarile tale cu ban, nu ma sperie cu nimic, chiar nu mi-e frica de tine sa de acel ban, sau ar trebui??? Prima oara cand te-am "calacat pe bataturi" si am primit ban, acei "Altii" au sarit pentru mine ca aveam dreptate, oare asa o fi si acuma??? Cei de care spui tu ca se vaita ca nu mai sunt discutii tehnice pe acest forum, vreau sa-i contrazic! Sunt sute, chiar mii de discutii tehnice pe acest forum, trebuie sa caute doar, sunt deacord cu tine ca sunt si multe discutii aiurea, pana la urma, ce ai tu, ai un ditamai forumul, adica este foarte mare si e normal sa aibe discutii de tot felul, mai ales ca exista sectiune "Discutii diverse" unde lumea poate sa vorbeasca ce vrea, nu? Nu este problema ca ai sters mesajul meu, m-a deranjat ca ai sters o gramada de mesaje care chiar erau ontopic, dar nefiind pe gustul tau, rezulta ca sunt offtopic Foarte tare dealtfel, merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 on topic: proiectul a iesit frumos, am vazut masina live, este frumoasa, barile sunt reusite, vopseaua luceste, are troliu nou de firma........sunt curios cum se va descurca in teren....... p.s....@max scuza ma daca si acum sunt off topic dar "eugeniile'' de pe bancheta spate erau pt aderenta...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 repet, ca poate s-a sters: ce troliu are masina in dotare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Prima oara cand te-am "calacat pe bataturi" si am primit ban, acei "Altii" au sarit pentru mine ca aveam dreptate, oare asa o fi si acuma??? Nu te amagi. Acei altii nu au sarit pt tine pt ca ai fi avut dreptate ci ca sa imi spuna sa nu pun la suflet discutiile pt ca asa esti tu mai "nebun". De acolo probabil si nickname-ul tau. Ce ma deranjaza cel mai tare sunt scenariile cretine cum ca eu sterg mesajele pt ca sunt in relatii de afaceri cu Luigi sau alte chestii de genul asta. Ca as avea interese ascunse si asa mai departe. Suuuuuuper lucraaaaaareeeee!!!! Tot ce ii mai trebuie ar fi niste rEsapate profil simex, un snorkel "home made" facut din tub de scurgere PVC de culoare gri si un body-lift, tot "home made". Si ar mai merge si cateva autocolante cu tematica off-road, cat mai multe si cat mai colorate. Si niste proiectoare din targ. Asta numesti tu mesaj ontopic scris de Drujba? Eu nu. Asta e o mistocareala care isi avea locul cel mult la Discutii diverse sau la bancuri. Asa cum am scris in primul meu mesaj, cei care au nelamuriri in privinta acestei decizii, sa ma contacteze. Pt tine vad ca nu e valabil. Iti place show-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Re: Lord Off road - INFINITI QX56 Nu te amagi. Acei altii nu au sarit pt tine pt ca ai fi avut dreptate ci ca sa imi spuna sa nu pun la suflet discutiile pt ca asa esti tu mai "nebun". De acolo probabil si nickname-ul tau. Ce ma deranjaza cel mai tare sunt scenariile cretine cum ca eu sterg mesajele pt ca sunt in relatii de afaceri cu Luigi sau alte chestii de genul asta. Ca as avea interese ascunse si asa mai departe. Suuuuuuper lucraaaaaareeeee!!!! Tot ce ii mai trebuie ar fi niste rEsapate profil simex, un snorkel "home made" facut din tub de scurgere PVC de culoare gri si un body-lift, tot "home made". Si ar mai merge si cateva autocolante cu tematica off-road, cat mai multe si cat mai colorate. Si niste proiectoare din targ. Asta numesti tu mesaj ontopic scris de Drujba? Eu nu. Asta e o mistocareala care isi avea locul cel mult la Discutii diverse sau la bancuri. Asa cum am scris in primul meu mesaj, cei care au nelamuriri in privinta acestei decizii, sa ma contacteze. Pt tine vad ca nu e valabil. Iti place show-ul. Deci, mesajul lui Drujba si sunt Deacord cu tine ca este mistocareala, trebuie sa recunosti ca este ONTOPIC. In afara de asta, chestia cu autocolante cu tematica offroad, chiar are dreptate si o sustin, motivatile fiind ca ii da o tenta de offroad si chiar o protejeaza de zgarieturi (cat mai multe autocolante), pentru ca este o ditamai limuzina. Nu sunt deacord cu el cu resapatele, dar niste MT2 de la BFG ar merge perfect, asta ca sa fiu si eu ontopic. La snorkel, iar are dreptate pentru ca nu cred ca exista asa ceva, sau produce cineva asa ceva pentru o astfel de masina, decat home made. Asa ca Max, mesajul lui Drujba, chiar era ontopic! Dar mesajul lui Petre Niteanu (primul), ca omul chiar a considerat proiectul foarte tare si l-a sustinut si l-a apreciat, nici el nu era ontopic??? Editat Noiembrie 18, 2010 de Adi nebunul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate