Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lord Off road - INFINITI QX56

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: Lord Off road - INFINITI QX56

Asa ca Max, mesajul lui Drujba, chiar era ontopic!

Dar mesajul lui Petre Niteanu (primul), ca omul chiar a considerat proiectul foarte tare si l-a sustinut si l-a apreciat, nici el nu era ontopic???

Ce naiba, acum stam sa comentam fiecare mesaj in parte?

Mesajul lui Bullbar nu mai era in contex daca celelalte au fost sterse. Era aiurea lasat in forma aceea colo.

Adi, vad ca te doare in fund de ceea ce spun eu. Desi am specificat ca sa va spuneti pasurile in privat nu iti pasa.

In conditiile acestea, te rog sa ma mai cauti peste vreo 2 saptamani.

La revedere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi colegi ! Eu ce sa inteleg din discutiile astea?

1. ca nu trebuie sa mai postez nici una din lucrarile mele?

2. ca trebuie sa vedem (si admiram) numai Samurai, Patrol, G-eu, Toy si Wrangler?

3. ca daca esti incepator si ai ghinion sa ai o masina de 100.000E si vrei sa ai troliu pe masina..... urmeaza sa fii injurat fie pe asfalt de manelisti ( ca ai pocit masina) fie pe forestier de offroad-eri ( ca troliu e cool da masina e pishat)?

Pana la urma e o masina si atat! E dreptul ei sa poarte troliu si kit de inaltare, e meritul ei sa se miste cu 400CP in noroi.

Va rog respectuos sa criticati lucrarea/masina cu argumente tehnice si sa lasam polemica pe blogurile de politica.

@Max, te rog frumos, daca discutiile continua in afara planului tehnic, sa stergi intreg topicul !

Multumesc tuturor pt sugestii, aprecieri si critici

ToateCeleBune

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Mda....o luati razna cu totii! Ce kil pe varza vorbim aici? asta e masina unui VANATOR, nu o masina de offroad. Deci care e relevanta discutiilor pe tema "a mea e mai lunga"?

Max, topicul e acum plin de discutii sterile despre cine si cand a fost oftopic, uitand ca acum toata discutia este offtopic. Asta pt ca multi au impresia ca sunt profesori in offfroad.

Acum, nea Luigi, zi-ne ce kil pe varza de blocante are huiduma! Ce rapoarte are si ce roti isi pune daca tot ii faci upgrade de teren!

P.S. Doart nu crede vreunul ca o asemenea masina va participa la vreo tura din campionat?! Prin urmare, sa vedem la ce e buna!

Link spre comentariu

Max, topicul e acum plin de discutii sterile despre cine si cand a fost oftopic, uitand ca acum toata discutia este offtopic.

Asta cam asa e. :(

P.S. Doart nu crede vreunul ca o asemenea masina va participa la vreo tura din campionat?! Prin urmare, sa vedem la ce e buna!

Daca Dusterul a participat la TAT nu vad nici un impediment pt a baga masina asta in campionat. :grin:

Link spre comentariu

...Max, topicul e acum plin de discutii sterile despre cine si cand a fost oftopic, uitand ca acum toata discutia este offtopic...

Mda :grin: se intampla ca de obicei..., si cand m-am apucat sa fac eu roll-cage pe Tractozaur, daca ti minte Max :grin: tot asa s-a intamplat :wink: o groaza de mistocareala (de sa sti m-au amarat intr-un fel in sufletul meu, ca eu aveam intentii bune si doream sa impartasesc ceva cu "colegii" de forum, dar din fericire, viata m-a invatat sa fiu suficient de miserupist :grin: si sa nu ma afecteze orice rahat... :h5) pacat ca atunci nu s-a vazut atata consecventa de a taia in carne vie... :wink:, si intradevar asta m-a determinat, sa nu mai prezint nimic din ce fac la masina (sau la masini) pe forum...

Si ca sa fiu Zen :grin: (ca deh face parte din meserie), referitor la ce a zis Petrica mai sus, cica 3 calugari fac un legamant al tacerii...,si cum meditau ei asa, deodata se deschide un geam..., la care unul dintre ei: Nah ca s-a deschis geamul si vine frig..., al doilea calugar zice: Nu trebuia sa vorbesti, asa am jurat la care al treilea :grin: convins le spune: Dintre voi, eu sunt singurul care am respectat legamantul si nu am vorbit...

Si nah :grin: ca acum eu sunt off-topic..., sper sa nu iau avertisment sau BAN... :ha:

On-topic

Sunt convins ca la ce are omul nevoie, adica la vanatoare, masina asta este mai mult decat OK, domnilor, noi la vanatoare nu facem off-road extrem si la banii pe care ii are sa-i bage in masina si la ce masina baga la vanatoare, in mod sigur are bani sa plateasca un tractor (sau daca merge cu mine cu Tractozauru` la vanatoare e gratis :grin:, Luigi sa ne faci legatura :wink:) sa-l scoata din cac..., pardon noroi! :y

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Don Luigi, nu i-ar venii bine niste faruri in acest gen?

http://www.4tuning.ro/images/faruri-tuning-pajero-II/0fdaa90e60f8cec26/faruri-tuning-pajero-II.jpg

Ma gandesc ca daca exista pentru pajero, trebe sa fie ceva asemanator si pentru acest lord.

Cum mai decurge lucrarea?

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Masina a fost predata la client. In ceea ce priveste pozele cu rotile pt MUD, ele au fost montate ulterior finalizarii lucrarii de catre noi si numai colegii de la GTC ne pot ajuta. Dansii s-au ocupat de partea de roti si kit de suspensie.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Gumele pe care le-am pus au fost BFGoodrich AT 285/65R18; ar fi vrut si MT-uri dar pe dimensiunea respectiva nu prea sunt.

Masina este facuta pentru vanatoare si a fost destul de complicat sa-i gasim accesorii gata facute. Prin urmare barele facute de Luigi sunt exact ce si-a dorit clientul, iar scuturile si kitul de suspensie au completat firesc dotarea pentru vanatoare.

P.S. Au fost si Lexus-uri preparate pentru vanatoare; atata timp cat proprietarul nu se streseaza ca strica masina in off-road, de ce am face-o noi?

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Bine ca ati finalizat proiectul, mie personal imi plac masinile astea mai "extravagante" si mai rare in off-road. Spor la treaba in proiectele viitoare :h5

Editat de Astral

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare