Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum niva

pavel_vn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: consum niva

Mie imi ia 9 benzina si 10 gpl extraurban. Nereglata, dar si fara bulbar, portbagaj, si alte tampenii puse pe ea. Parerea mea e ca poate fi adusa la 8 benzina si 9 gpl daca e pusa la punct, cu roti usoare, diverse tratamente pe unde opune rezistenta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niva din 2004 motor pe injectie ,am reusit un consum de 8,5 % cu anvelope standard la drum intins ,in oras 10-11% , acum cu anvelope Pneus cu profil de noroi inca nu am reusit sa-mi dau seama de consum.

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

Mie mi-a consumat 11,4 la ultima calatorie 1100km, mixt(majoritatea extern :grin: )

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Un consum rezonabil,tinind cont de faptul ca ai bullbar, proiectoare deasupra si citeva antene.:shrk

da dar .... si media maximului 80-90, si plimbare fara timp, si condus lejer!

va anunt si cum e cand ma sprijin pe pedala pana la destinatie:ha::av

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

cu bull-bar ,portbagaj si cauciucuri de teren 235/75 la 80-90 imi consuma cam 15-16 ,cu cauciucurile de asfalt de 205/75 consumul este 0 medie de 10 ,consum facut aum doi ani in concediu prin tzara ,aproape 3000 de km!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

rusoaica mea are motorizare 1,7 pe carburatie ! decele cu motor 1,6 sau 1,3 carburatie nu as putea sa spun exact cat consuma doar din ceele auzite de la un vecin care a avut o niva cu motor 1,3 carburatie se plangea ca a ajuns si la 18 l/100km!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

eu am cumparat acum una de 1.6 pe carburator si trebuie sa o duc de la Bucuresti la Resita 550 km si sunt curios cat consuma.....o sa urmaresc topicul si va anunt................din alte discutii, cred ca singura sansa este o instalatie de gaz... pe curand

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare