Ciph3r Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: consum niva Asta-i agregatul si vreau sa-l vand ca am nevoie urgenta de un papuc in 5 locuri. N-as da masina la orice taran sa care remorca de balegar cu ea prin cine stie ce fundatura de sat asa ca apelez la cunoscatori...Ce pret mai are o niva ca asta model 83[ATTACH=CONFIG]123304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123305[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: consum niva Asta-i agregatul si vreau sa-l vand ca am nevoie urgenta de un papuc in 5 locuri. N-as da masina la orice taran sa care remorca de balegar cu ea prin cine stie ce fundatura de sat asa ca apelez la cunoscatori...Ce pret mai are o niva ca asta model 83[ATTACH=CONFIG]123304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123305[/ATTACH] Depinde de starea masinii si de dotari,de starea actelor,din "cercetarile" mele as zice ca preturile sunt undeva pe la 1000 cele inainte de 90 de aproximativ 2000 cele de pana in 2000 si undeva intre 2500-3000 cele de dupa in functie de starea lor. desigur asta e informatia pe care o am eu. caz concret eu am dat pe a mea din 2005 17 i multipunct cu un set de gume de iarna si unul de gume ca ale tale toate pe jenti montate plus inca cateva jenti goale,cevva accesorii ca...statie CB,high lift cutie de scule,sufe,2 grupuri aproape noi...2700 euro. pretul il faci tu iar daca cumparatorul este tentat cred ca cel mai bine discuta direct cu tine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octavi Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: consum niva niva mea 1.6 este folosita doar offroad si am de parcurs 8km pana la destinatie de acasa dus si intors imi ia la cei 16km 3L indiferent de carburator zic asta pt ca cu cel original cadea in bot la accelerare acum am pus de dacie consumul este acelasi, nu stiu daca e bun consumul sau nu dar asta e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: consum niva Asta-i agregatul si vreau sa-l vand ca am nevoie urgenta de un papuc in 5 locuri. N-as da masina la orice taran sa care remorca de balegar cu ea prin cine stie ce fundatura de sat asa ca apelez la cunoscatori...Ce pret mai are o niva ca asta model 83[ATTACH=CONFIG]123304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123305[/ATTACH] Interesanta "scula" ... Ai reusit s-o vinzi ??? Ca daca nu ... acu e mult mai greu ... :uameni Si eu am una de vinzare (1992) si deja m-am obisnuit cu ideea ca o voi tine ca furnizor de piese pentru asta cu care ma dau. :grin: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: consum niva salut proaspata achizitie:98,injectie monopunct.consum pe 400 km peste 10-12. m-a cam speriat.totusi am mers si turat pt ca ma grabeam.cauciucuri Voltyre. va cer ajutorul pt a gasi o instalatie gpl pt monopuct care sa si functioneze pe niva. in curand vin si cu poze. totusi as vrea sa montez instalatia cat mai repede. multumesc. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate