pavel_vn Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Salut. Sunt tare curios ce consum are o Niva la drum lung, cu viteza economica. Am tot auzit povesti ca ar consum mult, la modul de peste 11-12. Am dat pe cautare, dar nu am gasit nimic despre asta. Ma puteti ajuta cu aceasta informatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva depinde pe cine ai intrebat si le ce model de niva vrei referinte ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva Cu cauciucurile de fabrica, modelul 2009, 1,7l injectie Bosch consuma 9-10%. Cu Voltyre se duce pe la 11-12%. Cu cauciucuri cu profil Simex se duce la 15-17%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva A mea cu cu cauciuri Colway 14% la o viteza medie de 90-100 km/h Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva eu cu cauciucurile originale la 80-90 9 benzina ,10 gpl, cand agat barca sau peste 120 .... :ce 13- 14 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva Cu cauciucurile de fabrica, modelul 2009, 1,7l injectie Bosch consuma 9-10%. Cu Voltyre se duce pe la 11-12%. Cu cauciucuri cu profil Simex se duce la 15-17%. Ce este Voltyre? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva Ce este Voltyre? Este un tip de anvelopa cu care rusii incalta niva in dotare standard ... cel putin asa stiam . ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: consum niva Mie imi ia 9 benzina si 10 gpl extraurban. Nereglata, dar si fara bulbar, portbagaj, si alte tampenii puse pe ea. Parerea mea e ca poate fi adusa la 8 benzina si 9 gpl daca e pusa la punct, cu roti usoare, diverse tratamente pe unde opune rezistenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva rusoaica mea 2008 1.7 i consuma 9-9.5 % extra urban anvelope 195/80/15 conditia sa nu depasesc 100km/h in oras 12-14 % depinde de trafic semafoare etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva 14% cu bullbar si portbagaj tip bula.Daca dau bula jos mai scade cca 2-2.5L. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva :hlCum se mai pun poze aci ? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva Am avut cielo,isuzu de 2.6 si am un ford escape de 2 litri toate pe gpl Daca voi ziceti ca merge cu 10 la suta gpl,maine ma duc sa-i pun instalatie Au o oferta extrem de buna in cluj-promotie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva Ce este Voltyre? Voltyre este singurul cauciuc de iarna pe 16 toli pe care il fabrica rusii pentru Niva. Bun de zapada. Mediocru spre slab de noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva Niva din 2004 motor pe injectie ,am reusit un consum de 8,5 % cu anvelope standard la drum intins ,in oras 10-11% , acum cu anvelope Pneus cu profil de noroi inca nu am reusit sa-mi dau seama de consum. "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: consum niva Multumesc mult domnilor pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: consum niva Mie mi-a consumat 11,4 la ultima calatorie 1100km, mixt(majoritatea extern :grin: ) Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jeleu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: consum niva Cu Voltyre cam 13-14. Multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: consum niva La ultima iesire cu Insa Turbo-Sahara 195/80 R 15 noi noute , 11,5-12 cu teen cu tot GPL , segventiala multipunct VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: consum niva Un consum rezonabil,tinind cont de faptul ca ai bullbar, proiectoare deasupra si citeva antene.:shrk Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: consum niva Un consum rezonabil,tinind cont de faptul ca ai bullbar, proiectoare deasupra si citeva antene.:shrk da dar .... si media maximului 80-90, si plimbare fara timp, si condus lejer! va anunt si cum e cand ma sprijin pe pedala pana la destinatie:ha::av VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: consum niva cu bull-bar ,portbagaj si cauciucuri de teren 235/75 la 80-90 imi consuma cam 15-16 ,cu cauciucurile de asfalt de 205/75 consumul este 0 medie de 10 ,consum facut aum doi ani in concediu prin tzara ,aproape 3000 de km! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: consum niva dar....prima Niva cat consuma? Ma refer la cea pe carburator, nu injectie. Din ce stiu, modelul ala avea stopurile "culcate", nu in picioare ca la cele cu injectie Bosch. Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: consum niva rusoaica mea are motorizare 1,7 pe carburatie ! decele cu motor 1,6 sau 1,3 carburatie nu as putea sa spun exact cat consuma doar din ceele auzite de la un vecin care a avut o niva cu motor 1,3 carburatie se plangea ca a ajuns si la 18 l/100km! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: consum niva cu 1,3? pai deasta papa saraca mult sa duca o caruta de fiare de pe dedesubt:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muresan Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: consum niva eu am cumparat acum una de 1.6 pe carburator si trebuie sa o duc de la Bucuresti la Resita 550 km si sunt curios cat consuma.....o sa urmaresc topicul si va anunt................din alte discutii, cred ca singura sansa este o instalatie de gaz... pe curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate