Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Need help

ddl

Postări Recomandate

Salut,

am nevoie de ajutorul vostur dragi colegi de suferinta.

asta seara pe la 18 : 30 am fost implicat intr-un accident in timp ce ma indreptam dinspre Bucuresti spre Constanta, la iesire din Medgidia (aici). cel care m-a accidentat a fugit e la locul faptei si spre nefericirea mea nu am reusit sa vad ce tip de masina era si ce numar avea. am reusit sa recuperez doar cateva elemente in urma accidentului (un capac de roata stanga fata, un ornament orizontal ce se puen pe usa ca si protectie, o oglinda sparta si o bucata din oglinda.. cred, de culoare albastru - bleumarin).

asa arata masina mea in urma incidentului.

va rog daca vedeti o masina avariata (aripa, usa stanga fata/spate) in aria judetelor Constanta, Ialomita, Ilfov si Bucuresti, sa ma sunati la urmatorul numar de telefon 0722213188 Dan

PS

stiu ca e ca si cum as cauta acul in carul cu fan, dar incercarea moarte n-are.

va multumesc de intelegere.

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Need help

Uitandu-ma la masina ta se pare ca te-a lovit tot un jeep sau suv sau o masina de talie mare. Nu iti amintesti chiar nimic? Vreo marca, crampei din nr de inmatriculare ...alte indicii? :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

era seara, nu am vazut decat farurile lui si ca venea inspre mine

am tras de volan dreapta sa nu il iau frontal si m-a aruncat in parapet, noroc ca am dat cu janta de bordura si m-am redresat, si partea aialalta e lovita doar ca mai putin.

banuiesc ca ceva monivolum sau una de teren dar cu oglinda mica

am gasit la fata locului oglinda si protectia de la usa aia longitudinala si un capac de roata. in rest nimic. l-am dat la politie in consemn dar... slabe sanse.

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

Poti pune o poza cu oglinda?

Daca este de dreapta ar trebui cautat ceva din gama VW. Acestea au oglinda de dreapta mai mica ...

Ca monovolume sau suvuri ... Tiguanul si Tuaregul au oglinzile destul de mari. Raman Golf +, Tuaran sau Sharan ...

PS ...daca analizezi oglinda ar trebuie sa fie acolo trecuta pe ea un no serial sau o marca ceva ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

"am gasit la fata locului oglinda si protectia de la usa aia longitudinala si un capac de roata. in rest nimic. l-am dat la politie in consemn dar... slabe sanse."

Puine poze,poate cineva recunoaste ce marca de masina este.

Link spre comentariu

va pun maine poze ca nu am apucat sa le pozez. le-am lasat la politia din Basarabi. oricum maine ma duc la ei sa vad ce au reusit sa faca.

in cazul in care nu reusesc sa dau de individul cu care am avut accident, va rog sa ma ajutati sa gasesc piese din dezmembrari pentru Pajero Sport din 2004. mersi

Editat de ddl

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

Am gasit vinovatul, un opel astra clasic II de pe langa Medgidia. El avea aripa lovita, usa stanga sofer, oglinda si cam atat. Evident era tot albastru-bleumatin ca si mine.

Voi da detalii maine despre cum s-a solutionat.

mersi de ajutor pana acum.

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

revin cu detalii, pentru cei interesati.

s-a facut proces verbal de constatare de catre Garcea din Basarabi.

s-a facut in favoarea celui care m-a lovit (in sensul ca a luat doar avertisment, nu a luat 60 de zile si puncte pentru incalcarea liniei continue si producerea accidentului). noroc ca a lovit 2 masini si amandoi am scris acelasi lucru pe declaratie, diferit de cel in cauza.

voi face contestatie la Judecatoria Medgidia si... dumnezeu cu mila.

tineti-mi pumnii!

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

Accident fiind fara victime, "inculpatul" a avut 24 de ore la dispozitie sa declare accidentul. Daca nu a facut-o in acest termen, da, poate fi sanctionat si pentru asta. Apropo de sanctiune... A fost extrem de... indulgent, daca pot spune asa, domnul politist... Avertisment doar pentru calcarea liniei continue si provocarea unui accident?!:dr3 Bafta la contestare!

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Baiatul a fugit de la locul accidentului ca sa i-si aranjeze ploile la politie.Probabil a consumat si ceva alcool si cum legea ii permite declararea accidentului in 24 de ore a plecat dupa care s-a dus senin la Politie.Acum nu stiu cum dracu i-a dat avertisment in locul punctelor de amenda,dar puncte penalizare n-a luat?Si banuiesc ca nici copie dupa asigurare nu ai primit.Iar cu contestatia in justitie cred ca o sa dureze aproape un an.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Maine ma intalnesc cu un avocat specializat pe chestii de genul asta si vad ce se poate face.

Pana una alta daca stiti ceva Pajero Sport din 2004 care se dezmembreaza si are intamplator usa spate stanga, protectie noroi (4 buc), jante pe 16, oglinda stanga electrica si cu incalzire, scarite stanga/dreapta, aparatori noroi (3 buc - 2 spate, una stanga fata) va rog sa ma anuntati. In cazul incare nu rezolv cu asigurarea sa stiu cat ma costa.

Mersi

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

Pt calcarea liniei continue ar trebui ridicat permisul pt minim 30 zile, asta in cazul in care nu a cauzat si vreun accident (cazul de fata :dr3) . Pt fuga de la locul accidentului am un "artificiu". Trebuie sunat la 112. Apelul fiind interceptat , ei trebuie sa declare exact ce s`a intamplat si nu ceea ce au observat (adica sa nu musamalizeze mai pe scurt).

In cazul in care ai mers direct la politie (cu p mic) si nu ai sunat la 112, cred ca de aceea au facut acel proces verbal fake si incearca sa`l fereasca pe "infractor" de rigoriile legii.

Succes pe mai departe :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Sunat 112 la 18:49, deci am si asta la dosar.

Acuma stang dovezile si ma duc sa-l calc pe Garcea de la Basarabi

Foarte bine . NU lasa nimic la voi intamplari pentru ca nu iti va lua nimeni apararea. Daca pentru politie e mai usor sa declare ca v`ati inteles si sa nu mai deschida dosare sa ancheteze, asta vor face. Pt ca e mai bine sa stai la caldurica decat sa cauti dovezi prin frig si sa dovedesti adevarul :uameni

Nu`i lasa nici o secunda, sa vezi ca o sa ai castig de cauza. Eu cand am avut probleme de genul "declaratiilor incomplete" in procesul verbal, i`am dat in judecata si dupa 1 an de razboi cu acestia, am castigat .... :y :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Mori cu dreptatea in brate si ajungi la sfinti in tarisoara noastra draga.

Mai demult am fost martor la un accident soldat doar cu pagube materiale undeva intr-0 tara tareee departe de noi si unde exista civilizatie.In Suedia intr-o intersectie din Goteborg.

Se dau soferii jos din masini, se saluta, se uita la avarii, dau telefon la politie si pana vine politia sa faca constatarea cer de peste drum de la un magazin un faras si o matura, aduna frumusel amandoi cioburile de pe strada si asteapta cuminti unul langa celalalt venirea politie.

Nu invinuiri, nu injuraturi, nu pumni.Ce plictiseala!

Va seamana cunoscut cu ceva de pe la noi?:grin:

:ha::ha::ha:

Mie nu!:y

Nu invinuiri, nu injuraturi, nu pumni.Ce plictiseala! :ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare