Gabila Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi presupun ca acesta este termostatul nu? ventilatorul acela e greu de demontat/montat ma pot apuca singur sau mai bine nu...? Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Buna seara ! In acea carcasa se ascunde termostatul, intr-adevar. Ca sa ajungi la motorul ventilatorului, care se afla in partea dreapta a masinii, sub capota, in peretele de foc, va trebui sa ai maini indemanatice, si nimic mai mult. Adica poate o articulatie in plus pe langa incheietura mainii sigur n-ar strica, dar daca eu m-am descurcat fara, sigur poti s-o faci si tu. Trei suruburi tin fixat motorul de peretele de foc, ceva cheie mica, tubulara de 7 sau de 8mm ai nevoie acolo. Partea electrica este cu mufa, usor de desfacut. Trebuie demontat si vasul de expansiune, ca te saboteaza, dar nici asta nu e mare scofala. Succes ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Acolo vine montat termostatul :) In caz ca trebuie sa dai jos vasul de expansiune, e montat cu 2 suruburi si vine jos foarte rapid. Atentie numai la stuturile furtunelor. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi trebuie sa dau drumul lichidului de racire din instalatie inainte sa defac termostatul nu? Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Buna ziua ! Termostatul fiind pozitionat relativ sus in sistemul de racire, nu e neaparata nevoie sa fie golita instalatia de racire. Pierderile sunt minore, si necesarul se poate completa ulterior la efectuarea aerisirii. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi eu am schimbat termostatul si am pus Wahler, este ok, temperatura este constanta la 85 grade. am desfacut furtunul gros din dreapta carcasei termostatului, desfacut cele 3 suruburi fara a desface altceva si la sfarsit am completat cu aproxiamtiv 1,5 l antigel IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Buna seara ! Deci totul in ordine, poa' sa vina frigul... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Si eu am facut la fel :grin: Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi va multumesc frumos de ajutor l-am comandat astept sa vina si sa-l schimb .daca mai intimpin ceva probleme va spun.:tk Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi am scos termostatul ,pare ok nu era blocat deschis .. pe el scrie 80 grade este posibil sa se strice si sa deschida prea repede adica la 40-50 de grade ??? eu am inteles ca se strica si ramine blocat inchis sau deschis .. stie cineva sa ma ajute? Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Buna seara ! Baga termostatul si un termometru intr-o oala cu apa si pune-o la incalzit. Casca ochii la ambele si vezi la ce temperatura deschide cel vechi, dupa care faci aceeasi treaba cu cel nou. Si tragi concluzii dupa aceea. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi1166 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi Este ampalsat in fata la galeria de admisie,deasupra pompei de apa ,unde este conectat furtunul care merge in partea dreapta a radiatorului.trebuie doar desfacut capacul unde este prins furtunul,cred ca are 3 suruburi pe imbus. Vezi in filmulet la minutul 0:33 http://http://www.youtube.com/watch?v=LnWDLigXPDA Sper sa iti fie de ajutor Salut! Sint Ovidiu - ovi1166 pe forum. Am si eu un Cherokee xj 99 si i-am schimbat termostatul in vara, in fata blocului. Are 4 suruburi cu imbus de 6 cred. Nu mi-a luat mai mult de 20 min. Am luat termostatul de la Al Padrino cu aproximativ 100 ron, nu mai stiu exact. Descrierea cu pozitionarea e buna. Succesuri!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi uraaa! l-am schimbat . uitasem cum e sa fie cald in masina ...cine mai e ca mine... va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.:banana:banana:banana:banana Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi uraaa! l-am schimbat . uitasem cum e sa fie cald in masina ...cine mai e ca mine... va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.:banana:banana:banana:banana cit a costat? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: termostat XJ 2,5 tdi cel de la Wahler a fost 75 ron, mai aveau si ceva mai ieftin dar nu mai stiu ce marca pe la 60 ron IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate