leo 79 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Am dat jos scutul de la amortizor-directie si surpriza, primul surub s-a rupt. Bineinteles ca s-a rupt si al doilea si apoi celelalte doua. Pozitia scutului fiind stas nu am putut da gauri alaturi asa ca am dat gauri in suruburile ramase acolo, (suruburile erau de 6), gauri de 4,5 si apoi am folosit un tarod de 6 si am refacut filetul. Aceeasi problema si la carligele de ancorare din portbagaj.:dr3 Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Suruburi rupte, cum am rezolvat la primul surub rupt, ar fi trebuit sa te opresti si sa incerci sa le scoti intregi pe celelalte 3. solutii exista, trebuie sa ai si rabdare. filetul ala refacut nu este in toata regula, insa fiind vorba doar de scut, hai sa zic ca merge. in cazul tau, mai aveai o solutie: gaurite locasurile originale si bagat piulite nit, cu guler, de M6. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiwtw Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Suruburi rupte, cum am rezolvat Probabil ca erau ruginite... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suruburi rupte, cum am rezolvat buna chestie unde se gasesc piulite ingropate nituite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suruburi rupte, cum am rezolvat la mine, si nu numai.... treaba sta insa asa: ai clestele special cu care le nituiesti? nu mai intreba, raspunsul il stii deja... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suruburi rupte, cum am rezolvat Ai dreptate, cu rabdare. Am dat cu 4WD, cu feruginol, am lasat sa actioneze si tot s-au rupt. Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate