dennis Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Va rog ajutor cu un raspuns avizat , am un Hilux cu diferential blocabil spate care trebuie inlocuit deoarece sa mers fara ulei si sau dus rulmentii , pinionul si coroana , am gasit unul la mana doua , dar intrebarea este daca se potriveste ( cel care il are mi-a spus ca daca pinionul si coroana au acelasi nr de pini respectiv 11 si 43 se potriveste ) deoarece masina dupa care a fost dat jos nu avea blocare de dif. Multumesc. Editat Noiembrie 17, 2010 de dennis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Help !!nelamurire diferential toyota Hilux Te rog sa iti editezi singur postul si sa postezi corect in limba romana. In mesajul tau e o varza iar lumea trebuie sa se chinuiasca sa intelega ce vrei de fapt. Daca esti de alta nationalitate decat cea romana mai inteleg dar altfel nu. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Help !!nelamurire diferential toyota Hilux Este ok acum ?, pt. ca atunci cand l-am scris m-am grabit , deoarece eram la volan , si apropo sunt roman !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate