fane_bulat Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Lacul din Orjogoaia il stiu multi. Venind dinspre Azuga, inainte de a cobori ultima panta care ajunge pe malul lacului,drumul continua spre stanga cu o urcare f tare (eu am fost pe jos si iti taie rasuflarea) si continua pe creasta pana la vf. Paltinu (asta am vazut pe Earth). Portiunea unde am urcat pe jos avea drumul destul de slab conturat dar era.Intrebarea este a parcurs cineva drumul asta? Se poate cobori in drumul V.Doftanei-Sacele (Predelus)? Mie zona asta pe Earth imi apare cu blur...si alba,de parca ar fi cu zapada dar parca se vede un drum:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? asta ar fi un posibil traseu pt. sambata sau duminica.Chiar nu a mai parcurs nimeni portiunea asta de creasta? va fi o premiera atunci ! Cum se prezinta urcarea din azuga?pt ca anul asta nu am parcurs-o dar parca nu as vrea sa merg toata creasta din posada !...si daca sunt amatori...dar trebuie mers rapid (atat cat putem) din pricina zilei f scurte. [/url]http://img3.imageshack.us/img3/126/lacorjogoaiavfpaltinu16.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Pei incearca tu traseul. Vezi cum e si ne dai detalii si poze.:grin: Din ce mi-a zis mie o pasarica calatoare e mai mult poteca de picior acolo. Sunt niste drumeaguri deabia vizibile pana la niste stani prin zona, mai sus nu continua drumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? In loc de Azuga-Sorica, o alta varianta de urcare la lacul Orjogoaia este chiar de sub lac, din E, din valea Doftanei. E un traseu frumos de off-road. Sambata? ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Salut yoke ! am vb. cu prietenul tau gabi,lui iam zis de duminica,pt ca ar mai veni cineva (un prieten -jon)care sta pana vineri seara la servici. Ar fi ceva sa urcam din v.doftanei sa nu mai pierdem vremea cu toata creasta. Eu propusesem varianta din azuga stiind noroaiele de pe orjogoaia care iti rapesc din timp.Hai sa vb la tel. 0722421123-Fane. sau da-mi nr tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Deci pana la urma cand se face ? Sambata sau duminica ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Salutare Bobinator, e ceva vreme de cand nu ne-am mai troliat. Ne-a iesit pe maine, sambata. Ne vedem la 07:45 la Petrom-ul din Baneasa. Deocamdata : -omoroka, - -bobinator, -fane (il "afluam" la Campina) si subsemnatul. Ne vedem. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? msg.pt bobinator: nu stiu daca te-au sunat baietii (omoroka sau yoke)dar plimbarea se amana pe duminica din cauza vremii (ploua).Cred ca si la Buc.ploua. Deci ramane pe dum la 9 in campina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Ehhhhhh , a plouat un pic suna interesant! Poate organizam si noi un echipaj de ploiestyeni! Ii plce la stelutza in zona! rFH7qcOyUpo http://img51.imageshack.us/img51/8277/dscf7962r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img140.imageshack.us/img140/2699/dscf7996w.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Noiembrie 20, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? in urma studierii hartii, trebuie sa rectific : maine incercam sa parcurgem creasta din muntii neamtului.drumul trece pe sub vf.unghia mare,vf.rusu,vf stevia....vf .paltinu.La cate stane sunt...ar trebui sa fie ceva....pe care sa mergi ...cu caruta goala:y sper sa ne iasa:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? azi dimineata pe la 9:30 forjam micuta japoneza la deal prin Baiului. Eram pe un picior de munte, frunze si ceva noroi, radacini de copaci, peisaje frumoase. La un moment dat ajung in varf de rampa, soarele imi batea in ochi si... ... ma trezesc. De fapt pe la 6:15 schimbaseram SMS-uri ca vremea e de cacao si mai bine mai dormim putin. Ramane deci pe maine, tot la 9:00 in Campina. Pana la urma cred ca facem un grup mai mare, vechi parteneri, o sa fie frumos. @davema: doar daca ne primesti si pe noi, astia fara buletin de Ployesti ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Distractie placuta! Eu maine sunt...unde @davema?? La...???? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 (editat) Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Distractie placuta! Eu maine sunt...unde @davema?? La...???? SA NU ZICI?:uameni Baaaaah iti fac astia monument!!!!!:old langa cimitir!!!!!!:ooo 7xlDMKObVFQ Editat Noiembrie 20, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? azi dimineata pe la 9:30 forjam micuta japoneza la deal prin Baiului. Eram pe un picior de munte, frunze si ceva noroi, radacini de copaci, peisaje frumoase. La un moment dat ajung in varf de rampa, soarele imi batea in ochi si... ... ma trezesc. De fapt pe la 6:15 schimbaseram SMS-uri ca vremea e de cacao si mai bine mai dormim putin. Ramane deci pe maine, tot la 9:00 in Campina. Pana la urma cred ca facem un grup mai mare, vechi parteneri, o sa fie frumos. @davema: doar daca ne primesti si pe noi, astia fara buletin de Ployesti Nu uita ca ai avut pm! normal ca da dar din pacate cred ca noi mergem in alt traseu tot prin zona! Trebuie sa ajungem pe lumina acasa ! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Chiar asa! Bag o tura pana acolo, asa sa ma racoresc si sa ma incant cu peisajul! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Acum 2 min am vorbit cu @omoroka si vom veni si noi in gasca ! la Petrom! :h5 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? davema&co sunteti prezenti? ma bucur ca a prins ideea mea ! sper sa nu-mi iau m... daca nu ajungem unde ne-am propus:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? davema&co sunteti prezenti? ma bucur ca a prins ideea mea ! sper sa nu-mi iau m... daca nu ajungem unde ne-am propus:grin: Da , multumim! Sper sa ne miscam destul de repede sa nu ne prinda noaptea! Sandwich-uri si viteza!!! Macar poze sa apucam daca ne lasa vremea de nu......din amintiri!!! la 8,45 cred ca suntem la tine!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Azi am facut traseul Slon-Tabla Butii. Coborarea spre Boncuta destul de grava. Fiind la 13:00 in Cheia, intoarcerea am facut-o din Sacele/ Satu Nou spre Azuga, cu iesire la Susai. A fost foarte ud si ceata deasa mai ales peste 1200 m, vizibilitate sub 10 m. Sa va asteptati la udeala la maxim in zona Neamtului. Bafta! Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Azi am urcat din Slon spre Tabla Butii iar la 10.30 eram acolo.:old Apoi am coborat pe unde am urcat iar in jurul orei 12 m-am intersecta in Slon cu @cristi1 pe care il salut si imi cer scuze ca eram f.grabit. Ne-am conversat apoi prin statie pe ...16, normal! :top @mergioricrapa ce cauciucuri ai pe masina? E drept ca era ceva noroi dar cu "Simex", "Sahara" sau A/T nu te durea capu'! :banana Sus era ceva ceata dar apoi s-a risipit iar Ciucasu' s-a vazut superb! :old Scuze de off topic! :tk Editat Noiembrie 21, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Eu am fost ieri, sambata. Am ajuns sus in jur de 11 jumate. Vizibilitate aproape zero. Era ceata si bura. Ma cam oftic, cred ca azi a fost mult mai buna vremea. Gume am BF-uri MT. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Eu am fost ieri, sambata. Am ajuns sus in jur de 11 jumate. Vizibilitate aproape zero. Era ceata si bura. Ma cam oftic, cred ca azi a fost mult mai buna vremea. Gume am BF-uri MT. Da-mi o adresa de email pe PM si iti trimit eu! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Poluati topicul omului cu iesirea pe Tabla Butii:uameni:ang3:ang3. Aici e iesirea prin Baiului din cate observ. Toate bune si frumoase. Ma bucur ca a plouat Exact cat a trebuit in zona,ca sa avem si noi ceva actiune si noroi destul. Vremea a fost excelenta. Pe creasta am avut un peisaj minunat cu putina ceata care tot urca. Traseul propus de Fane' n-am putut sa-l facem pana la capat deoarece nu mai exista acel drum si la un moment dat se infunda. devine impracticabil pt 4x4. In schimb se poate face cu motoreta lejer, chiar si cu un ATV.:wink: Acum intrebare: Cu cine am vorbit prin statie si era pe la Tabla Butii????Eu l-am auzit perfect cu toate ca erau 100km intre noi lejer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? Gata am ajuns! Super iesire! @eu @omoroka @tibone @fane_bulat @yoke @lord'eko @invitat VIP special NAE @vetu (doar la intersectia din cobararea spre casa tehno) @cristi1 prin statie din Tabla Butii:ha: Vreme ok, un pic de noroi, peisaje..... fum mult:grin: Urmeaza poze! PS nu am reusit sa urcam spre vf paltinu sau m-tii neamtului...... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: creasta baiului-vf Paltinu ? ........... http://img257.imageshack.us/img257/8202/p1050037b.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img525.imageshack.us/img525/7793/p1050038x.jpg Uploaded with ImageShack.us p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate