Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

T-max EW12500 sau Superwinch EPI-9 9000 ?

SERGIUMIL

Postări Recomandate

Buna.... As dori sa mi achizitionez un troliu pentru NISSAN PATROL Y60 scurt. Am nevoie de ceva mai puternic avand in vedere ca exploatez masina la maxim,dar sa ma si pot baza pe el la mai multe utilizari pe un termen mai lung. Nu stiu care ar fi potrivit, un T-max EW12500, sau Superwinch EPI-9 9000 ????.Ar putea cineva sa ma ajute cu niste sfaturi ?

MULTUMESC...

Mercedes S400 cdi

BMW X5 - de calareala

Patrol Y60 - pentru rasturnat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: T-max EW12500 sau Superwinch EPI-9 9000 ?

Eu am avut urmatoarele experiente:

1) Superwinch: am eu pe LC, are dl Niculescu pe masina de concurs.

Am troliat cu ele fara ca vreodata sa respectam intervalele de pauza, scripeti si alte "prostii". It just works (ca si warnul meu mai vechi de pe patrol). La Bucovina am troliat o ora aproape in continuu, cu pauzele de mutat sufele...

Problema: pe liber muncesti sa scoti cablul

2) Tmax (vazut pe diverse masini la iesiri)

- se misca intr-o reluare totala (pe in)

- la o trecere pe o inclinatie in care te asigurai cu troliul de spatele masinii eu am parcurs-o fara probleme iar prietenul cu Tmax (si masina mai usoara) a scos fum din el

- asfalttango a avut o experienata foarte nasoala ratand un concurs la prima troliere cu troliul cel nou :(

Link spre comentariu

Am doua T-max pe masina,nu m-au lasat niciodata dar au viteza f mica,te prinde noaptea in padure pina te scoate din noroi:grin:.Pe fatza vreau sa pun Superwinch cu plasma,eventual montat central.Cine mai are asa ceva poate spune cum sta cu viteza...

Watcher,nu am inteles prea bine de ce merge greu pe liber,asa e din constructie?T max ul merge usor pe liber daca nu e prea incilcit cablul:grin:

Link spre comentariu

Eu am avut pe toyota Superwinch si exact cum spunea Watcher iese foarte greu cablul in rest cred ca este indestructibil.

Acum am pe Y60 scurt Warn 8000 si nu am avut nici o treaba,cam incet dar trage de numa.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

As lua T-max 12500 pentru ca e mai puternic,dar nu stiu cat de rezistent e,si as lua Superwinch 9000,stiu ca este calitativ mai bun dar e mai slabutz la putere. Ma gandeam ca se compenseaza calitatea cu puterea si imbini utilul cu placutul. Stie cineva o sursa in tara pentru Superwinch la pret bun ?

Mercedes S400 cdi

BMW X5 - de calareala

Link spre comentariu

Am avut un troliu MILLE MARKER 9000, nou, si am reusit sa ma trolez cu el de vreo 8-10 ori,dupa care s-a prajit complet. s-a ars motorul. pur si simplu s-a carbonizat si s-a lipit rotorul de perii.. Totusi cred ce era pentru biciclete,si eu l-am pus pe Patrol. :ha::ha::ha:

Mercedes S400 cdi

BMW X5 - de calareala

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare