AG22EDI Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Ce spuneti de un ATV Suzuki King Quad pe drumurile patriei?Ma gedesc sa dau de B1 si sa merg cu el prin oras 2 anisori si dupa aceea sa trec la off-road.O sa va dau si un filmulet mai jos cu modelul respectiv;) http://www.youtube.com/watch?v=gg9pSRtbSY8&feature=mfu_in_order&list=UL Aveti grija sa nu udati prea tare podeaua;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Daaaa..., Suzuki KQ ce vremuri faine, un atv puternic, aspectos, suna frumos iar in 3 ani cat l-am tinu eu de nou am schimbat ulei, filtre si o data placutele de frana pe la 4300km. Din cate stiu eu tre sa ai categoria B nu doar B1, totusi intereseaza-te inainte sa-l cumperi si parerea mea e ca ATV-ul este facut pt coclauri nu pt sosea. Respect Raul. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AG22EDI Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Mda...nuj ce sa spun,am si mentionat ca sa-l tin 2 anisori;)Dar am vazut in trafic foarte multe ATV-uri echipate exact pentru strada,cel mai frumos a fost un BRP Outlander 800 LTD. cu jante SS si ca "accesoriu" niste pneuri in V de strada.Oricum dupa 2 ani numai coclauri v-a vedea;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Numa sa nu dea Domnu sa dea vreun S klasse alb peste tine ca ala esti.... eu unul nu m-as risca prin trafic. Am mers de cateva ori cu al meu (brute force 750) si mi-am dat seama ca mai bine imi cresc copii in liniste si pace. Mai ca se urcau pe mine. Prerea mea este ca atv-ul este pt cu totul altceva decat strada... Succes oricum si sa-l folosesti sanatos. (oricum o sa te saturi repede de el si ai sa vezi ca nui o investitie tocmai inspirata:P) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Pariu ca are sub 20 ani...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 tare asta eu pun 10 beri pe 21 :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Eu zic ca-s perspicac:grin: Ce om serios ar da -Cit costa Suzy asta nou?- sa se plimbe cu el prin oras? Cine-si permite asa ceva ori este milionar excentric :grin:, ori de nevoie de afirmare,ori nu are permis pt auto ,ori strict pt offroad unde senzatiile cu masina nu-i mai ajung,su cauta ceva nou.... Jucaria-i o super bestie...un amic forumist cu state in offroad- a dat unul identic 30 km dauna totala... in decursul a ~6 luni inca o data dupa care bestia a fost vinduta.....omul avea familie,si dupa ce a vazut cum arata casca sparta,a renuntat la el... deci prietene zi-ne ceva despre tine....citi ani ai? Si daca sper sa nu am dreptate, sper sa profiti de citi mai multi ..... P.S.;Sa nu vina cineva sa-mi spuna ca-i desconsider pe cei tineri....am cunoscut un pusti de 13 ani cu cont aici care mi-a pus niste intrebari de am ramas cu gura cascata......si pe deasupra stia forumul din scoarta-n scoarta.....jur..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Sincer senzatie de pe atv nu se compara cu nimic, asta in off-road vorbind. Parerea mea. Am renuntat la el pt ca la un moment dat a cazut pe mine.... si ca printr-o minune nu am patit nimic, dar tot asa casca..... noroc ca era de firma si nu era chinezeasca. Daca omu vrea sa isi ia, sa isi ia, dar ma repet, sa se dea cu el pe alfalt mi se pare un pic ciudat :). In oras esti mai sigur pe bicligleta decat pe atv :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 :grin: :ha: :grin: Poate vorbim limbi diferite, dar sigur spunem acelasi lucru..... NU MERITA PT ORAS.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Ii ceva de genul topicului lord off road :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Vb. cu @Forte aici pe forum. Are el un KQ, sau 2, nu mai stiu. Le are de ani buni. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 O sa incercam sa nu "te udam " prea tare.Este printre cele mai fiabile atv-uri(daca nu primul) dar nu la talpa gen moto in oras ci la noroaie si la panta mare. Oricum esti prea tanar sa intelegi diferenta Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AG22EDI Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Merg cu masina de la 7 ani(singur la volan fara sa-mi schimbe cineva vitezele)ATV am de la varsta de 11 ani un amarat de linhai worker 4x4 si in weekend-uri mai merg cu un Mitsubishi Pajero LWB din 2008.Am 14 ani:D ________________________________________________ :cl Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D 3 Dacia Logan Si un Suzuki King Quad merit si eu:D :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 @rzv sunt dator cu 10 beri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AG22EDI Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Fara alcool e mai scumpa;)=)).........Daca nu are alcool nu are gust:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Merg cu masina de la 7 ani(singur la volan fara sa-mi schimbe cineva vitezele)ATV am de la varsta de 11 ani un amarat de linhai worker 4x4 si in weekend-uri mai merg cu un Mitsubishi Pajero LWB din 2008.Am 14 ani:D Multi inainte!!oricum ,e senzatie pe ATV!!! dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 berea fara alcool e ca ......... +16 :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Si inca 2 ani pana la B1 ce faci? Daca stai intr-o zona in care sa iesi pe dealuri direct, ti-as propune sa-ti iei un samurai ceva, KQ, ce vrei, te bagi in offroad si-ti potolesti necesitatea probabil, caci in offroad iti potolesti toate poftele. inca 4 ani. In primu rand ii cam complicat cu B1-le, inca n-am auzit pe nimeni sa conduca cu B1 ATV, doar pocnitori dinalea cu 5CP diesel... inainte sa am samuraiu am avut un Arctic Cat de 400, pana cand cu mult noroc doar m-am invinetit si zgariat pana la os... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 In viata reala ... numele meu este ... ATV Maniak! De scuter ai auzit? Sunt felurite modele ... unele arata beton! [YOUTUBE]TIYH9fAr9IY[/YOUTUBE] Oricum de la 16 ani in sus ... daca tot vrei ATV iti recomand un QUAD ... adica tractiune doar pe spate, transmisie prin lant si cutie manuala ... daca nu esti atent cand pleci de la semafor ... ti-l pui in cap! [YOUTUBE]Gd7svDXfW08[/YOUTUBE] Suzuki LTZ400 este dragostea mea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AG22EDI Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 @Forte,decat sa-mi iau un quad si in padure mai mult sa imping la el mai bine lasa:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 [YOUTUBE]fefEdS7yBfk[/YOUTUBE] Daca stii sa-l conduci nu ramai cu el! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Ii chiar aiurea sa-ti iei ATV pt. strada...Iti iei un scuter, te duce te-aduce, si ceva pentru offroad Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Re: Suzuki King Quad 750;2010 Merg cu masina de la 7 ani(singur la volan fara sa-mi schimbe cineva vitezele)ATV am de la varsta de 11 ani un amarat de linhai worker 4x4 si in weekend-uri mai merg cu un Mitsubishi Pajero LWB din 2008.Am 14 ani:D din lauda ta inteleg ca mergi pe drumuri publice ceea ce nu e bine deloc indiferent cat de '' talentat'' esti cu volanul, cred ca parintii tai ar trebui sa fie mai responsabili, din pacate de aceea s-au realizat stirile de la ora 5. Daca gresesc (desi nu cred) si nu mergi pe drumuri publice scuzele de riguare Editat Noiembrie 18, 2010 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 Zici ca vrei sa folosesti atv-ul in oras mai mult, atunci e mai bine cum zice @forte, quadul e mai potrivit pt sosea, centrul de greutate mai jos deci mai stabil si foarte sprinten avand cutie de viteze. Spor. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Suzuki King Quad 750;2010 In curbe Quad-urile nu sunt mai instabile decat ATV-urile? Totusi un Quad cum nu are diferential, dupa mintea mea centrul de greutate ii este impins in exteriorul curbei LE: Ma scuzati in caz ca gresesc... nu am mers decat pe ATV. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate