Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki King Quad 750;2010

AG22EDI

Postări Recomandate

Re: Suzuki King Quad 750;2010

@Selejan Raul,nu ai inteles;)un ATV daca-l intretii tine foarte mult decat 2 ani il tin pe strada dupa aceea o sa-l tin in off-road cat il tin piulitele dupa aceea il fac "piesa de muzeu",acum ati inteles ce as vrea eu:-?;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu am un King Quad 750. Pe sosea merge foarte prost. Are numai dezavantaje. Tot ce te ajuta in offroad te incurca pe sosea. Suspensia e moale si are cursa lunga, are garda la sol foarte mare si e instabil, nu are frane foarte bune, cauciucurile nu au aferenta. Diferentialul spate e blocat tot timpul si in curbe pe asfalt are reactii foarte ciudate. Nu e gandit pentru asfalt. Scrie mare pe el ca nu poate fi folosit pe drumurile publice. In plus e foarte plictisitor pe sosea. Daca vrei sa mergi pe sosea iti recomand un Quad, e mult mai potrivit pentru asfalt.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Nu inteleg dc va mai chinuiti sa ii explicati omului ca nu meeita cand el stie una si buna. Oare dc ne-a mai intrebat? :))

Link spre comentariu

Chiar ca una si buna si mai e si fraged rau.

Chiar daca esti maiestru mai gandeste-te un pic si la tine si mai mult ca sigur cand faci astfel de escapade (chiar daca nu sunt pe drumurile publice) mergi si cu unul sau mai multi prieteni, asa ca gandeste-te bine ca risti viata ta si pe a lor, nu ca noi am fi experti daca avem varsta legala dar macar suntem raspunzatori de faptele noastre si nu parinti care sunt acasa.

Apoi si eu am atv si chiar stiu ce inseamna, chiar daca e unul mic dar am flolosit si altele mai puternice precum cel despre care ne vorbesti tu, si chiar nu sunt jucarii.

Nu mi-o lua in nume de rau dar deaia s-au inventat categorii si clase pentru fiecare.

Apreciez totusi ca pretorian a punctat un pic la acest capitol si sunt un pic uimit ca ceilalti colegi de forum te incurajaza ba chiar sa-ti iei samurai.:uameni

Mai gandeste-te

Bafta

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am avut si eu mai multe atv-uri, am plecat de la unul mai mic si am ajuns pana la un King Quad de 700 (vreo 50 si un pic de cai dupa niste modificari)

Sfatu meu este sa te limitezi la o cilindree mai mica sau sa te orientezi spre un quad(pana in 400cm3) pt senzati pe sosea.Nu stiu ce greutate ai dar gandestete ca un KQ are in jur de 300kg(cu dotari extra)si e greu de stapnit,la plecari puternice de pe loc se ridica rau de fata si s-ar putea sa pice peste tine, in curbe la viteze mai mari daca nu il ajuti cu greutatea ta sar putea sa nu iesi pe atveu din curba datorita garzi mare la sol si a fortei centifugale.

Eu m-am aventurat si pe drumurile publice cu el si la viteze mari(peste 100km/h) chiar nu mai sti ce roata atinge asfaltul din cauza suspensiei (eu am vreo 100kg si tot nu sa prea simtit la suspensie aproape deloc) si franele nu prea sunt ok la viteza

In teren este o "bestie" la accelerari puternice s-ar putea sa zboare de sub tine(in cel mai bun caz) si daca nici nu prea ai experienta s-ar putea sa le para rau parintilor tai ca ti l-au cumparat si sa nu fie prea tarziu.

Eu la prima proba mai serioasa era sa rup gardu' lu' vecinu si bine inteles si ceva oase.

Ma repet:

orienteazate spre o cilindree mai mica(450cm3) pana te obisnuesti cu puterea unui atv de capacitatea specificata de tine

Dacia Logan 1.5 DCI

A fost.... Suzuki SJ 410

Link spre comentariu

Frumos:D

S-ar putea da Domnu' sa vand masina saptamana asta si daca o vand imi iau sigur un pajero mai vechi inaltat desigur;)Si va rog frumos iertati-ma daca v-a suparat topicul postat de mine.

:uameni

:cl

Link spre comentariu

Pe mine unul nu m-ai suparat si sper ca nu o interpretezi astfel.

Iti prezentam un pic si altfel lucrurile, sti prea bine nu toate sunt roz, trebuie sa vedem si partea negativa chiar daca nu suntem inca pregatiti pentru ea.

Tu ai sa faci ce vrei si ce sti in definitiv, doar ca fiecare dintre noi ti-a prezentat o regie in interpretarea lui.

Bafta multa in tot ceea ce urmeaza sa faci.

si tot ceea ce conteaza este :banana fun fun fun si :j

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Hai sa te dau un pic peste cap, am citit tot ce au scris pe topicul asta si nu cred ca cineva a fost foarte convingator. Am un kq cu care am facut 16000 de km, am parcurs tara in lung si in lat cu el pe roti, am facut si moldova si transfagarasanu si mai multe trasee care au incorporat atat asfalt cat si off road, daca il doresti ial si distreazate, e super tare atvul si in offroad si pe asfalt, vorbesc de suzuki KQ. Ulei bun si un filtru K&N cu ulei si nu are moarte. In oras nu te strecori ca si cu scuterul dar e mai mare decat un matiz si daca stai in banca ta si conduci corect si preventiv nu ai nici o problema. Eu de 3 ani nu am avut si stau in Bucuresti ,deci succes.

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

Kq este atv de noroiala,dealuri,padure in nici un caz de oras sau asfalt.

pentru oras iti poti lua scuter.

Despre kq numai de bine,eu il am de trei ani fara nici o problema, iar acolo unde alte atv se impotmolesc intervine regele sa le miste din noroi.

este cel mai tare atv din piata la acest moment ca atv utilitar.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare